Sara

Livet efter studenten

Publicerad 2009-08-31 20:11:58 i Sakerna

Bloggen har varit lite död ett tag men nu kanske den börjar leva lite igen. I våras handlade mitt liv endast om studenten och det var livet för och livet efter. Livet efter var väldigt oplanerat och jag hade inte ens ett sommarjobb att gå till.

Så småningom redde det ut sig. Jag sov litegranna, var på Ösjönäs och fick lite sistaminutenjobb och så var sommaren slut och det var jag inte beredd på. Nu väntar spanska i Göteborg i ett halvår och såhär alldeles i början (utan att ens ha haft någon föreläsning) så känns det mycket bra även om jag ibland bara vill gråta och gå tillbaka till Ållebergsgymnasiet. Fast sen tänker jag efter lite och är himla glad över att jag har gjort min tid där och så blir jag glad igen över att få läsa på högskolan och jag känner mig inte alls vuxen nog för det men det ska nog gå bra.

Nu bor jag i alla fall litegranna i Falköping och litegranna i Mölnlycke hos släktingar och jag har nog aldrig blivit så väl omhändertagen som här. Möjligtvis mina första levnadsår innan jag blev storasyster =) Det är i alla fall väldigt skönt att vara här, skönt att komma hemifrån. Än så länge har jag inte saknat barnprogrammen på tv men det kanske kommer.

Nu är jag i alla fall här och här ska jag vara ett tag. Det blir nog bra, det brukar det alltid bli!

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela