Sara

Min fader

Publicerad 2009-03-19 19:47:39 i Sakerna

Jag kan ha världens sötaste far. När vi åt kvällsmat för en stund sedan var han helt koncentrerad på maten när jag säger till Victor att jag bakat. Då tittar pappa direkt upp och ser sig omkring. "Men, var är det du bakat då?"

Haha, vägen till mannens hjärta går definitivt genom magen =P

Äntligen!

Publicerad 2009-03-19 16:30:01 i Sakerna

Har precis lämnat in naturkunskapsinlämningen. Det ska firas med en bit choklad och en stor kopp the. För det är jag värd så att säga ;)

Det där livet

Publicerad 2009-03-18 20:08:53 i Sakerna

Den här dagen. Tjaa, vad säger man? Just nu är ingenting roligt. Faktiskt. Det är bara en lång, lång strävan efter att ta sig igenom livet fram till påsklovet. För då kan jag börja leva litegrann på riktigt. Just nu hinner jag inte göra något utöver det nödvändiga. Det går i ett. Och jag vet att jag tjatar för mitt liv är sådant hela tiden och jag vet att när det väl blir lugnt så klättrar jag på väggarna för att det är för lugnt. Men jag är ett fan av lagom. Och just nu är inget lagom. Det är upp eller ner, mycket eller lite, svart eller vitt.

Och nu ska jag tvinga mig själv till att spela flöjt i ytterligare en timme idag ich sedan ska jag välja en av mina fyra olästa böcker och lägga mig i sängen. Fast jag borde leta sommarjobb. Eller bestämma vad som händer i höst.

Positiva klubben

Publicerad 2009-03-17 20:18:47 i Sakerna

Usch, jag gillar inte skolan just nu. Inte nått.

Igår gjorde jag sista delen i CAE, puh tänkte jag och trodde att det var slut. Tji fick jag! Nu ska vi hålla ett 10-12 minuter långt föredrag om en artikel ur National Geographic. In formal language. Det kryllar av negativa saker med detta:

- 10-12 minuter, det är väldigt lång tid.
- Jag? Läsa National geographic? Vara intresserad av något som står i NG? Neej, skulle inte tro det.

- Formal language = hatobjekt.

Sådär, nu har jag klagat lite så nu tänkte jag klaga lite till.

Naturkunskapsinlämning: Kroppen, mat & hälsa
Huvuduppgift: Vad skall man äta för att kroppen ska må bra?


Studenten känns jäkligt långt bort kan jag tala om.


Och Skalman har är tlöööött

Publicerad 2009-03-14 16:56:41 i Sakerna

Hemma fårn CAE, helt slut i huvudet men försöker ladda om inför kvällen med Ellen (hihi, rim =P) med att googla efter min balfrisyr. Är det ngn som har bild på Lilys frisyr från the Snowflake Ball i söndags vore jag tacksam. Annrs får jag väl försöka förklara för min kära frisör hur jag vill ha det, det blir nog inte det lättaste. Så bra som jag är på att förklara menar jag ^^

Fredagsmys

Publicerad 2009-03-13 19:27:17 i Sakerna



Tänker försöka glömma CAE genom att titta på Let's dance och äta chokladkaka. Tror att jag kommer lyckas någorlunda faktiskt. Jag diggar min lillebror som kallar mig mästerkock bara för att jag gör en chokladkaka med glasyr och värmer Billyspizza i ugnen. Den grabben har inga höga krav.

Nu tänkte jag klaga lite

Publicerad 2009-03-13 10:22:20 i Sakerna

Just nu ser jag inte alls fram emot helgen. Skulle lätt kunna tänka mig att gå i skolan fem dagar till. Imorgon är det CAE-examen och jag känner mig inte förberedd alls. Inte ett dugg. Nepp. Jag gjorde precis English In Use-testet på cd-skivan och jag har aldrig skrivit ett prov som gått sämre i hela mitt liv. Faktiskt. För en tjej som har glidit igenom hela sin högstadietid (fast, jag pluggade som en galning på historia och religion, endast för att det är roligt) så är det rätt chockande att få ett FAIL slängt i ansiktet med stora, feta, röda bostäver. Hjälp! Vad göra nu?

Och jag ligger inte i fas med naturkunskapen. Inte ens litegrann.

Helvete!

Blondin, jag? Nehej då!

Publicerad 2009-03-10 21:39:40 i Sakerna

Jag börjar tvivla på min intelligens lite. Det finns inte en enda biofilm som går den 14 mars. Inte enligt sf:s och eurostars hemsidor i alla fall. Visserligen har jag bara kollat Skövde, Jönköping och Falköping. Men ändå, är det mig det är fel på? Min dator?

Jag fattar inte

Lite depp och lite roligt och lite resten

Publicerad 2009-03-10 20:13:50 i Sakerna

Idag var det en bättre dag än det var igår, ingen aning om varför men så var det i alla fall. Igår slutade det hela med att jag fick muntra upp mig genom att prova balklänningen tillsammans med skorna och hela köret. Då bidde jag glad sedan. Det är knäppt att man kan bli så glad endast genom att känna sig fin...

I alla fall, idag var det Floby och Tonårstjejerna som gällde. Pizzabak stod på programmet så vi invaderade köket och det slutade med god pizza med extremt mycket tomatsås och ost på och ett rätt smutsigt golv samt lite Ösjönäsprat. Tonårstjejerna är lätt bäst, de kan nog inte vara sura tror jag.

Sedan fick det bli lite plugg också, naturkunskap (såklart, såhär i inlmämningstider) och svenska. Det jäkla reportaget får vara klart nu. Jag vet att jag kan bättre, egentligen och det vet Märit också men just nu orkar jag inte vara kreativ trots att jag vet att jag kommer bli galet arg på mig själv om jag inte får det slutbetyg jag vill ha vilket just nu känns som en ganska överhängande risk.

Det är måndag

Publicerad 2009-03-09 19:39:56 i Sakerna

Har haft en tråkig dag. Inte så att den har varit jättehemsk men det har inte varit roligt. Inte överhuvudtaget. Den roligaste händelsen var när jag bröt av pappas penna, det säger nog allt. Försöker ta mig för något vettigt och jobbar på att bestämma vad jag ska göra av mitt liv. Det går framåt men det går inte fort. Och sommarjobbet känns galet osäkert. Men mormor är min nödlösning. Och om det inte går får jag väl köra traktor hela sommaren och tvinga min fader att ge mig några kronor i timmen i alla fall. Det gör han nog, om jag blinkar lite med ögonfransarna och inte förstör fler pennor =P

Statusuppdatering

Publicerad 2009-03-08 20:45:48 i Sakerna

Mitt liv just nu:

- Pratar med Ellen i telefon och lillebror på msn.
- Har inget liv.
- Galet trött efter Piña Palmera dagen.
- Smått desperat. (Eller okej, jätte)

Alldeles galet lugn fredag

Publicerad 2009-03-06 17:11:31 i Sakerna

Dagen började med gymmande för min del och sedan projektredovisning. Det kom hela 5  personer på den men det var ganska väntat. Konkurrerar man med en redovisning som har ordet "sex" i sitt namn får man ta det som det blir. Men det gick i alla fall bra och det är sååå skönt att det är klart. Skrev det sista på den individuella rapporten nu så nu är jag klar, klar, klar! Efter redovisningen åkte jag hem och var duktigt och pluggade naturkunskap samt värmde mat till far innan jag åkte tillbaka till skolan och hade engelska. Nu har jag pluggat lite till eftersom jag inte har något liv och ikväll ska jag åka till Ida för en av våra alltför sällsynta filmkvällar. Det blir bra det!

Må bra är snart klart

Publicerad 2009-03-05 18:03:06 i Sakerna

Har precis skrivit det sista på min individuella projektredovsning och det känns jäkligt bra kan jag tala om. Imorgon ska vi redovisa för tvåorna och sedan kan vi släppa projektarbetet. Skulle helst bränna rapporten och alla andra papper med den men det kan säkert vara "kul att ha när man blir äldre". Fast jag ska i alla fall lägga Må bra längst ner i min låda med uppsatser och annat krafs.

Nu ska jag åka och hämta lille lillebror på fotbollsträning, det är en av de mindre positiva sakerna med att ha körkort. Å andra sidan är det ju rätt kul att köra bil speciellt med 80-talsmusik på högsta volym =)

Så om cirka en timme tänkte jag ta bilen till skolan

Publicerad 2009-03-05 08:40:55 i Sakerna

I tisdags var det en väldigt stor dag i mitt liv, jag lyckades med bedriften att klara uppkörningen efter att ha kuggat två gånger. Plötsligt blev mitt liv mycket lättare att leva, dels för att jag slipper pressen och dels för att planeringen med bussar försvinner. Eftersom jag har universums bästa föräldrar som går och köper en bil till mig bara sådär så kan jag faktiskt ta bilen till skolan varje dag. Det kanske inte gör mig lyckligare, men det gör mig definitvt gladare och piggare för stunden. Min mamma har fått utstå en hel del skit när jag kommit hem på eftermiddagen efter att först ha fått vänta på bussen och sedan tragglat mig hem med tung packnng och motvind. Nu är det slut på det!

Snart kryssat och klart

Publicerad 2009-03-02 14:24:39 i Sakerna

Kollade precis in Darins uppträdande från Melodifestivalen i lördags och herregud, den pojken kan smälta de flesta hjärtan. Själv blev jag till en liten pöl på golvet. Dock lyckades jag ta mig samman och nu ska jag ta tag i den sista punkten på min att göra-lista (som inte går i prioritetsordning). Här ska det spelas flöjt, det var alltför längesedan!

Studiedagen utnyttjas

Publicerad 2009-03-02 12:44:56 i Sakerna

Har precis ätit köttfärssås och makaroner (pastan i Rom var rätt mycket godare) efter att ha tillbringat förmiddagen i diverse olika bilar. Hade körlektion och så har jag och Ellen varit i Skara och Kinnarp och handlat wireklämmor, kedjor, pärlor och annat smått och gott. Imorgon är det nämligen planerat att vi ska göra smycken tillsammans med mysiga tonårstjejerna.

Nu ska jag ta tag i det jäkla svenskareportaget, plugga lite tyska och skriva stödord till projektredovisningen. Gud så kul!



God pasta på restaurangen mittemot hotellet

På hemmaplan

Publicerad 2009-03-01 16:54:41 i Sakerna

Är lite lagom seg idag. Det har ju inte blivit så mycket vila det sista. Men i alla fall så är jag äntligen hemma nu igen och lär förbli så ett tag förutom diverse dagsutflykter till skolan och liknande. Jag kommer i alla fall att sova i min egen säng på nätterna. Det ska bli väldigt skönt. Av någon anledning är min säng den skönaste, konstigt men sant.

Helgen har i alla fall varit lärorik och Ellen, Josse och jag har haft lika trevligt tillsammans som brukar ha =) De tjejerna gör mig alltid glad, tack för det!

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela