Sara

Sara goes Sthlm

Publicerad 2006-10-30 19:36:58 i Sakerna

Sara längtar mkt till morgondagen och Sthlm med Ida, även om det innebär upp klockan halv sex (nästan) och fyra timmars tåg. Men det kommer vara värt det, I hope^^
I alla fall så ska jag shoppa järnet ur mig, tror jag, eller, jag vet inte=P Är inte på shoppinghumör av ngn anledning, men, lär väl bli^^

Är det ngn mer än jag som vill Se voctor & Rolfs kollektion för H&M nu?
NU, tack!

Dagens span (?)

Publicerad 2006-10-30 19:17:11 i Sakerna

Jag var och inhandlade skor med min kära familj idag, det var väl sådär trevligt, hittade ett par skor, faktiskt i den andra affären vi var i^^ Det är sällan det händer=P Iaf, när vi var i Herrljunga så kom det in en kille i min ålder i affären, med en blick konstaterade jag att nej, det var inget för mig. Min 6-årige bror, Erik, tyckte däremot det för när vi gick förbi killen (japp, jag kände hur han glodde på mig) så utbrast Erik:
- Men, han var ju snygg!
Jag:
- Vad var det som var snyggt?
- Killen, du och han skulle passa bra ihop!
- Hmmm.
Detta sades, om än med låga röster, inom hörhåll för killen. Jag gömde mig smidigt bakom ett par hyllor och berättade för mamma varpå hon började gapflabba.

Jaa, min familj ÄR trevlig, har jag ngnsin sagt ngt annat?

Ser jag ut som om jag är i behov av en kille?

Söndag och lov=)

Publicerad 2006-10-29 17:02:18 i Sakerna

Söndagar är verkligen underbara, så skönt att bara göra som man vill och mysa inne hela dagen=) dagen har tillbringats i fåtöljen i mitt rum med en bok i knät=P Inte så otippat om man känner mig^^ Läser en överbra bok nu=P Dock lär den ta slut innan jag åker till Sthlm och det innebär att jag måste leta reda på en annan bok att läsa, eventuellt låna på biblioteket... Det värsta är att låneböcker väldigt sällan är små och smidiga pocketböcker som man lätt får ner i väskan... Men men, alltid finns det väl ngn bok i mammas bokhylla som jag kan läsa om.

Har kommit fram till att jag har mkt få saker planerade nu på lovet. Bara Sthlm och fredag, fast, på fredag vet jag ju inte riktigt vad det blir än=P

Vill göra ngt med dom gamla flickorna också, det var längesen nu. Dock får vi säkert inte ihop ngt då alla kan=S Men men, det får väl bli en annan helg.

Min lördag=P

Publicerad 2006-10-28 20:23:53 i Sakerna

Hemmalördagar är verkligen underbara. Såå mysigt att bara dra på sig myskläder och myyysa=) För tillfället är det mys med kaffe ljus och The Rose=)
Bara jag och Erik hemma, alla andra är på fest. Typ sorgligt att mina föräldrar är på fest men inte jag^^

Men iaf, sitter här och laddar ner musik och funderar på vilken film jag ska titta på sen^^ Komedi blir det iaf, så mkt vet jag=P

Dte var trevligt att träffa Lottie i staden förut, även om det blev lite långtråkigt. Vilket väl itne är så konstigt med tanke på att Fkp är väldigt litet, man går igenom det väldigt snabbt så att säga=P Saknar dig på veckorna darling... Och som du sa, vi måste arrangera en träff med allt gammalt folk... Sometime...

Gott och blandat

Publicerad 2006-10-27 19:03:05 i Sakerna

Hrm, jag gillar verkligen inte fredagar. Hemska är dom... Och idag var det extra hemskt eftersom vi inte hade ngn historia, 3.5 timmars håltimme alltså. Åhh, vad lycklig man är sen (inte). Jag och Sandra hade flumflum i cafeterian eftersom vi inte orkade vara seriösa, vi ballade ur över:
- Är du håröm?
- Nej, men det gör ont när du drar mig i håret.
Vi flabbade lääänge, och Sofie satt bredvid och såg måttligt road ut=P

Jesus, jag är övertrött, orkar verkligen inte engagera mig i ngt idag. Helt slut...

Och du har ingen aning

Äntligen hemma

Publicerad 2006-10-27 17:56:34 i Sakerna

Okej, det var skönt att bo hos mormor, underbart. Men fasen så skönt det är att komma hem igen eller? Slippa laga mat... Slippa släcka hela huset innan man går och lägger sig. Slippa fundera över om katten gått in eller om han är kvar ute. Åhh vad underbart, dessutom är min säng ngt av det vackraste på denna jord=)

Myyys^^

Publicerad 2006-10-26 21:08:53 i Sakerna

En bra dag idag, mycket bra faktiskt=) Förutom naturkunskap och spanska, men det är ju inget ovanligt... Musiken var däremot riktigt kul. Man saknar det faktiskt när man inte får sitta där och lyssna på alla som klagar över att dom inte kan sina stämmor^^ Matilda och jag fick ju faktiskt sjunga lite idag också, även om vi inte hann hela.

Trist väder var det ju däremot idag, mkt trist. Visst det får gärna regna, jag gillar regn, men, inte när jag ska ut och gå=P Kom på att det nog är läge på vinterkappa snart. Jag frös när jag skulle gå hem från Vivace.

Har flummat runt med Lager i mormors och morfars ställbara sängar idag=P Bl a har jag fått berätta hur död hon såg ut=P Och så har vi druckit varm choklad, inte lika mkt vispgrädde den här ggn dock^^ Tack gode gud=P

När hon och jag skulle gå hem från Lidl så visslade en kille på oss. Värsta uppenbara, och sen körde han och hans kompis förbi oss apsakta med sin bil. Det var yuuu... Dom var ju typ runt 25-30 också. Disgusting=S

Men, nu ska jag typ sova, eller ngt.. Jag är pumsig...

En dag i Skövde

Publicerad 2006-10-25 18:38:12 i Sakerna

Happ happ, Skövde var det idag. Tingsrätten, misshandel och grovt rattfylleri. Spännande spännande. Dock var det lite långtråkigt, men det skulle väl vem som helst tycka antar jg. Det var ju lite läskigt att misshandeln utspelade sig i Floby också. Man borde ju liksom känna dom som var med på ett hörn. Som tur var hade jag ingen aning om vilka dom som var i rätten var.
Efter rattfylleriet fick vi sluta eftersom misshandeln dragit ut så på tiden. Och då drog vi först till Donken och sedan strövade vi runt i Skövde och Lager inhandlade sin omtalade Palestinaschal. Jag köpte inget eftersom jag ju ska til Sthlm på tisdag, måste ju ha pengar tills dess.
När vi var hemma igen gick jag till kören och sjöng. Det var trevligt=) Även om jag kände mig extremt omusikalisk eftersom jag kom när alla musikaliska killar var där och spelade. Men men, jag höll mig till Erik, och sen kom ju Ida. Och efter det kom den andra Ida=) Det är alltid lika trevligt att se dig du=) Efter kören gick jag och Ida till stan och inhandlade två rosa band plus lypsyl, kakor och färdigmat. Jag orkar verkligen inte engagera mig i matlagning idag och är vrålhungrig ska snart sätta mig framför tv:n och smaska i mig maten. Ska kolla på film, The laws of attraction som låg i mormors låda=)

Lyckan kommer...

Publicerad 2006-10-24 21:50:47 i Sakerna

Happ nu sitter man här, mätt och belåten, det var gooott med nudlar och griskött, även om Lager tyckte att det var mkt starkt=P Den klena lilla människan^^ Nu sitter hon och klankar på morfars skrivmaskin (jag befarar att han är rädd för datorer) och ser allmänt lycklig ut. Som bara hon kan^^ Får väl se vad vi hittar på sen, typ, sover kanske=P Jag är pumsig^^ Dock är hon ju en hemsk mäniska som går och lägger sig typ halv elva, jag kommer aldrig palla det=P Eventuellt gör vi varm choklad med vispgrädde, det är mumma=) Och alldeles rätt i tiden med tanke på att det är höst=P Treeevligt med höst och varm choklad tycker jag allt=) Dock tycker jag att det kan bli kallare så att jag kan ha min wonderful ullkappa=)
Höst, varm choklad och ullkappa, that´s happiness=)

Gubbparaply?

Publicerad 2006-10-24 18:17:07 i Sakerna

Blev plötsligt väldigt sugen på frukt av ngt slag, vindruvor, clementiner... Mmm=) Kanske skulle våga mig ut i regnet, över altanen och in i uterummet (japp, mina morföräldrar har både altan och uterum, och pensionärskuvös=P) för att hämta nga äpplen. Mormor sa ju att det fanns där. Men, det spöööregnar ute. Och det är ju faktiskt fyra meter under bar himmel, då blir man ju blöt... Fast, det klart, jag kan ju eventuellt använda morfars gubbparaply, då blir jag inte blöt. Inte lika mkt iaf=P Japp, gubbparaply får det bli, och sedan braiga engelskaboken i sängen. Myyys=)

Nudlar med griskött^^

Publicerad 2006-10-24 17:57:10 i Sakerna

Jag vet att jag är lite tråkig för tillfället och bara bloggar en gång per dag, men internet i detta huset är världens segaste. Jesus, hur stod folk egentligen ut när det inte fanns bredband?

I alla fall, en riktigt riktigt bra dag idag=) Vet inte vfr, jag har bara varit på überbra humör hela dagen=D Trevligt att det är så ibland, mycket trevligt faktiskt=) Ska bli ännu trevligare ikv när Lager kommer och vi ska äta nudlar med ngt grejs till, typ, strimlat griskött^^ Med ursprungsland Sverige=P Dessutom ska mamma hämta mig och skjutsa mig ner till stationen när vi ska hämta Lager eftersom hon inte ska gå på föräldramötet i skolan p g a bristande hälsa (vilken lång krånglig mening det blev nu=P). Gött att slippa cykla genom hela staden i regnet, det räckte med att jag gick hem i regnet.

Tyckte lite synd om Svante när jag kom hem eftersom jag glömt att ställa ut mat till honom imorse=S Han har bara haft vatten att dricka hela dagen stackarn. Mormor skulle bli rasande om hon fick veta att jag missköter hennes älskling så. Tur att hon inte läser bloggen=P

Livet i stora staden=P

Publicerad 2006-10-23 17:56:08 i Sakerna

Jag har gort två stora upptäckter idag:

1. Chokladen i mormors och morfars kylskåp är mkt god, som Japp ungefär, fast godare=)
2. På den här datorn (som är sedan slutet på 90-talet) finns inget Word. Noope, inget Word! Däremot finns WordPad, fast, det är ju egentligen ingen giltig ersättning.


Det var överkallt att gå från skolan till Lidl och sen hit. Det regnade och blåste så att jag nästan var tvungen att fälla ner paraplyt. Men jag var ju tvungen att handla mjölk. Tröstade mig själv med att dessutom inhandla mkt goda chokladkex=) Ska trösta mig ännu mer ikv med att äta mormors mkt goda lasagne som jag hittade i frysen i garaget=) Sara likes lasagne=)

Ska bli mkt trevligt imorrn när Lager kommer=) Dock innebär det att jag måste hämta henne på tågstationen vilket i sin tur innebär att jag måste gå ensam genom hela Fkp klockan 8 på kvällen. För ett år sen hade jag inte brytt mig. Nu är jag skiträdd! Men, i värsta fall får jag väl gå vid sex och kika in hos Ida lite och gå vidare till stationen sen... Vad tycks om det Ida?

Katten Svante=)

Publicerad 2006-10-22 20:47:22 i Sakerna

Nej "Miss. D." jag ska inte flytta. Det enda jag ska göra är att bo i mina morföräldrars hus i några dagar eftersom dom är bortresta.  Jag ska dessutom mata deras katt som precis jamade och som har legat i mitt knä hela kvällen medan jag har kollat på Rapport och Sporten^^ Haha, värsta hemmafrun är jag=P Det var iaf mysigt att ha ngn att klappa. Dessutom känner man sig mkt tryggare om man har ett djur i huset, även om det råkar vara en fet katt som går fram till vad som helst på två ben. Han är söt han, Svante=)

Funderar allvarligt på att ha honom i sänge inatt. Är osäker på om jag kommer att kunna sova annars. Får väl sätta på tv.n om det kniper. Morföräldrarna har ju sådana nymodigheter som ställbara sängar och tv i sovrummet. Det får man ju utnyttja när man har chansen^^ Dessutom fanns det choklad u kylskåpet, och lasagne i frysen. Mmm=) Jag kommer nog att må bra dom här dagarna=)

Packat och klart!

Publicerad 2006-10-22 12:08:41 i Sakerna

(hahaha, vilken rolig rubrik=P)

Woho=) Måns i Melodifestivalen=) Yeeey=) Om det nu var han som skulle sjunga=S Hmm...

Iaf, färdigpackad nu, och eventuellt kommer Lager att sova hos min ett par dagar, treeeevligt=) Är faktiskt mkt stolt över mig själv eftersom jag klarade av att packa ner nästan hela mitt bohag i endast två resväskor, en ryggsäck, en gympapåse och en plastpåse. Mkt bra gjort av mig faktiskt=)

Svt - 50 år

Publicerad 2006-10-21 22:20:21 i Sakerna

Hmm, det står att minnet till dataservern är utökat nu, och sedan kan man klicka på "Läs mer" då kommer det upp en ruta där det står: "MInnet till dataservern är utökat". Sådär nödvändigt^^

Kvällen har tillbringats med en cider framför tv:n som visade Svt - 50 år. Och nej Charlotte Perelli ditt hår var inte snyggt. T o m Lars Adaktussons frilla var hetare.
Hade faktiskt förväntat mig att Svt skulle ha fixat det lite bättre. Som det var nu var det en massa mäniskor som höll tal som inte ens var roliga. Och Lars Adaktusson hade inte repeterat tillräckligt mkt eftersom han fortfarande småflinade åt det han sa själv. Det som borde ha varit grymt roligt var Robert Gustafsson, och det var lamt, faktiskt. Istället var Galenskaparnas versin av "Bara sport" riktigt bra, riktigt riktigt bra. Och okej då, Motorcykeln var helt okej den också faktiskt.

Veckan

Publicerad 2006-10-21 12:52:44 i Sakerna

Den här veckan har varit låååång. Förmodligen pga konstant sömnbrist sen konfalägret. Men, nu är den gjord. Och nu ska jag bara ta det lugnt i ca en halv dag. Och sen ska jag packa och "flytta" till mormor. Så skönt det ska bli att slippa gå ut i kolmörkret 20 i 7 på mornarna och istället kunna gå ut halv 8. Underbart=)

Marilyn Monroe igår var riktigt bra. Riktigt riktigt bra.

Och nu msåte jag skriva ut studpapper i engelskan...

Smått och gott

Publicerad 2006-10-19 20:41:36 i Sakerna

Kollade på Time Out och kom fram till att en leende Jakob Hård är riktigt riktigt sexig... Känner mig lite som Lager, tänder på alla gamla människor=S Men, allvarligt, det var liksom wow!

Jobbig dag idag, torsdagar är väldigt fullspäckade. Dessutom hade jag no-prov idag... Men det gick nog bra=) Det var inte så svårt=)
Alltid trevligt med lätta prov=)

Funderar allvarligt på att köpta Christina Aguileras skiva... Många av låtarna är grymma.

Schalar

Publicerad 2006-10-18 19:04:22 i Sakerna

Åt precis äggröra, det är mumma det=)

Gött sköj var det på kören idag, Ida var glad över att jag var glad=) Varit på mkt bra ihumör idag, förmodligen pga Konow och Eriks fiskar^^ Vfr får jag aldrig nga galna presenter när jag fyller år? Fast det klart, jag vill väl mest ha fina presenter, inga fiskar tack, mina fiskar dör bara. Dock kan jag ta nga schalar=) Jag är kär i schalar, det borde ju rent logiskt finnas ganksa många sådana på Second Hand... Måste kolla in det ngn gång. När jag har pengar^^

Det var skönt att prata med Ida igen, du gör mig glad älskliing, vet du det?
Och det var så himmelens roligt att träffa Konow igen. Man saknar dig vet du...

Skvaller

Publicerad 2006-10-18 14:36:14 i Sakerna

Konow var i skolan idag=)
Mkt trevligt att träffa honom, saknar honom som bara den när han är långt borta i Gnosjö... Saknar hans hår^^ Det roliga är att imorrn kommer han vara sp1a:s största samtalsämne, eller, det är han redan men imorrn kommer det bli extremt^^

Gött att han bjöd på Guldmål också, annars hade jag avlidit innan jag kommer hem. Kommer inte hem förrän kvart över fem ikv. Och då måste jag studa naturkunskap, yuuck, hatar naturkunskap, och kvävets kretslopp... Blä.

Skolk?

Publicerad 2006-10-17 19:28:29 i Sakerna

Jag är sjuk=( Förkyld...
Får se om jag är med på gympan imorrn. Det vore så skönt att bara skippa den. Mamma undrade om jag inte kunde skolka imorrn och följa med henne till IKEA... Men jag kan inte imorrn, dels är det massa roliga lektioner just på onsdagar (fler än vanligt iaf) och dessutom kommer ju Konow imorrn, det kan jag ju inte missa. Har saknat honom jättemkt.
Saknar Lottie också, i stort behov av en fika med henne snart...

Imperfect girl

Publicerad 2006-10-17 19:24:05 i Sakerna

Jag blev väldigt glad när jag gick hem från bussen också, först pratade jag med Simon och han är alltid trevlig att prata med=)
Sen när jag kommit en ganska bra bit så kommer en låt som jag nästan aldrig lyssnat på, vet inte vfr jag har den på mp3:n egentligen. Men iaf, "Imperfect girl" heter den, det är Tatu som har gjort den, iaf i den verison jag har, om det nu finns nga fler=P Hursomhelst, jag lyssnade faktiskt på texten, det brukar jag aldrig göra annars, men nu gjorde jag det. Och så hörde jag:
"I´m rised above this perfect world"
Jag var så nära att börja gråta. Jesus vad den stämde just idag, just då.
Blev nästan rädd... Jag måste defintivt lyssna på den lite oftare.

Ljuspunkter

Publicerad 2006-10-17 19:10:57 i Sakerna

Jag och mamma hade suuupermysigt på lunchen=) Tack mamma, jag behövde verkligen komma därifrån.

Fast, jag mådde lite bättre efter datakunskapen, gick med Erik upp till A-huset och han gör mig alltid glad av ngn knepig anledning=) Dessutom fick jag en kram av Tilda, jag älskar dig gumman, vet du det?

Men, måste säga att Maria på matten faktiskt var bäst idag=) Jag vet inte anledningen men hon klappade i händerna och såg ut som en liten barnunge, tack för det=) Det var längesen jag skrattade så äkta=)

Dagens små ljuspunkter=) Till dom hör även snacket med Lager i bussen, jag behöver dig, det vet du.

Ljus

Ni är mina ljus, tack för att ni finns=)

 

Mamma

Publicerad 2006-10-17 09:07:43 i Sakerna

Jag älskar hösten, japp, det gör jag. Men inte när man är förkyld, mår pissigt värre och dagen utanför är grå som min schal (den är förresten mkt vacker, jag älskar schalar). Då är det förjävligt. Då vill man bara ligga i sängen hela dagen med en vinglande stapel pocketböcker bredvid sig. Mamma sa åt mig att gå och lägga mig igen när jag skulle ut till bussen. Så jag sov en timme till, det var välbehövligt. Annars hade jag mått ännu värre nu. Mamma ska komma och hämta mig efter tyskan också så ska vi åka till Kinnarp och handla gardiner, hon hade varit där igår och köpt världens vackraste sådana. Jag ska ha likadana fast vinröda. Dessutom ska hon bjuda mig på lunch sen=) Tycker mkt om min Mamma när hon ser hur dåligt jag mår och muntrar upp mig. En mkt sympatisk kvinna är vad hon är.

Mamma, jag älskar dig <3

Olssons

Publicerad 2006-10-16 20:31:53 i Sakerna

Heter det Systrarna eller Fröken Olssons? Jag lär mig aldrig det, glömmer alltid. Måste försöka lära mig. Ska kolla i VR.

Gud, jag är verkligen VR-besatt=S
Kommer en ny VR imorrn tror jag=) Eller eventuellt på onsdag, frågan är när jag ska hinna läsa den, det kan bli knepigt att få in den i almanackan. Men, det går nog, jag kan ju offra lite naturkunskaps-studier. För senaste nytt från mode- och kändisvärlden måste ju prioriteras framför Kvävets kretslopp. Enligt mig iaf.

Diskussioner

Publicerad 2006-10-16 20:20:02 i Sakerna

Borde egentligen kolla lite på naturkunskapen, men jag orkar verkligen inte det. Naturkunkskap är så tråkigt. Det finns verkligen inte ngt som är roligt med det.
Eller jo, Sam har ju sina roliga stunder, men det väger liksom inte upp två timmars naturkunskap i veckan. Dessuto förstår jag inte vfr samhällare ska läsa Naturkunskap B. Vi bryr oss ju inte om det liksom. Men det beror väl på att vi ska få en bred utvildning...

Kollade lite på när vi läser dom olika kurserna (står på viktiga dok. påhemsidan om ngn vill ta sig en titt^^) och Jesus vad knepigt det kommer bli att välja sen så småningom. Jag kommer att ha so much beslutsångest. Det blir nog många långa diskussioner med mamma då... Hon är mkt bra att diskutera med. Förmodligen för att vi har olika åsikter om så mkt=P

Känner att jag nog borde ha en stor diskussion om diverse med Lager inom en snar framtid. Det var överlängesen vi pratade ordentligt just the two of us. Förmodligen beror det på att vi inte åkt tåg på länge. Man, lova mig att vi pratar på fredag. Länge, mycket. För vi har nog rätt många saker att prata om misstänker jag.

Den ljusa hösten

Publicerad 2006-10-16 18:02:06 i Sakerna

En fruktansvärt bra dag idag faktiskt=) Sådär som det bara kan vara ibland utan anledning. Det kan förstås bero på att det är höst nu, och höst är det mest underbara som finns. Hösten är ju också en bidragande orsak till att det numera ständigt brinner ljus i mitt rum när jag befinner mig i det, älskar ljus och doftljus är ju beroendeframkallande=) Måste elda upp dom jag har så att jag kan köpa nya sen=) Nu vill jag bara att det ska bli lite kallare så att man kan börja använda vinterkläderna, älska kappor och halsdukar och stövlar=)

Konfaläger (efteråt)

Publicerad 2006-10-15 19:18:25 i Sakerna

Jag tar tillbaka vart enda ord jag sa i fredags, nästan.
För helgen har varit så fruktansvärt underbar.
Att få träffa alla igen, och känna stämningen och inte bry sig om ngnting annat än hur mkt godis man smäcker i sig och kanske om hur diskmaskinen fungerar. Eventuellt kanske man oroar sig för att konfirmanderna får bestående men av behandligen från oss. Men det här året var dom faktiskt redan galna och fruktansvärt jobbiga.
Ledarna är iaf underbara. Alldeles, alldeles underbara! Med brunnar och Palestinaschalar, fast, numera skägglösa pga uppnående av den aktnngsvärda åldern 20=P Och ja, jag tycker om dom ÄVEN om dom är mobbare av högsta grad och kastar ägg på en=P
Jag längtar redan till våren.

Konfaläger

Publicerad 2006-10-13 16:41:23 i Sakerna

Vill verkligen inte åka dit!
NEJ NEJ NEJ! Mor tycker att jag ska skita i det men då blir Elin Lager mkt sur på mig och det kommer dröja innan hon pratar med mig. Dessutom så får jag 500 spänn, dock sa mamma att hon kunde ge mig 500 spänn.
Men, jag kommer verkligen inte palla alla hemska hemska jävliga människor som är där. Jag kommer ringa mamma storgråtandes imorrn och be henne hämta mig.
Och jag vägrar sova i en fucking barrack igen, never. Får jag sova där ringer jag också mo min och säger åt henne att hämta mig.
Okej, förlåt, jag klagar bara, men, jag är en pessimist. Och jag orkar faktiskt inte se positivt på saker idag.

Men, det ska bli jävligt roigt och intressant att åka till tingsrätten vecka 43=) Ugglan kläckte en riktigt bra idé där=)

Men, nu ska jag klinka piano, have to muntra upp mig...

Hemska fredag

Publicerad 2006-10-13 07:54:16 i Sakerna

Ville verkligen inte gå upp i morse. Allt var bara så bläää... Inget att se fram emot mer än att sluta klockan kvart över tre... Ska hem och packa inför konfalägret då. Vet faktiskt inte om jag känner för att åka, bara massa hemska människor som ska med. Kommer sakna Ellen, Josse och Döve som bara den. Kommer bli övertomt utan er darlings... Dessutom ska Skabb med, och Dancemania. Kommer seriölst att avlida, antingen pga dem eller pga mördande träningsvärk i höger lår. Eller pga hemsk fredag. En liten ljuspunkt är fika med flickorna på LIlla Blå. Även om jag faktiskt fortfarande tycker att vi ska gå till Mössebergsbagaren. Men det klart, går vi till Lilla blå kan jag ju ta ut pengar...
Nope, gotta go. Spanska om fem minuter. Hoppas på inställd lektion igen, då kan jag gå till mormor och dricka varm choklad och äta chokladpinnar mer cappucino-smak.

Jag

Publicerad 2006-10-12 20:51:23 i Sakerna

Okej, såhär är det:

- Jag har träningsvärk efter igår.
- Jag håller på att avlida pga nämna träningsvärk när jag ska ta ut grejer ur skåpet.
- Jag hatar torsdagar, dom är mkt påfrestande pga för tidig lunch och tolv timmars frånvaro från hemmet.
- Jag hatar lärarstuderande, dom har alltid mkt knäppa idéer.
- Jag tycker mkt om inställda lektioner av uppenbara anledningar.
- Jag tycke rmkt om taxfreee.
- Jag vill följa med momror och morfar till Cypern.
- Jag längtar tills på onsdag när Konow kommer.
- Jag vill inte åka på konfaläger med alla hemska människor.
- Jag älskar att spela flöjt/piano och sjunga.
- Jag och Lager ska på språkresa nästa sommar.
- Jag vet inte vad jag ska ha på mig imorrn.
- Jag har ätit alldeles för mkt igår och idag.
- Jag är kär i choklad.
- Jag är trött.

Benvärmare?

Publicerad 2006-10-11 18:23:10 i Sakerna

Jag har kommit fran till att benvärmare är mkt snyggt faktiskt... Det sorgliga är väl att man inte kan ha dom pga trenderna för tillfället.
Men så funderade jag lite och kom fram till att höstens största trender är lager på lager och stickat, och benvärmare är stickade (iaf en del par) och dessutom borde ju benvärmare ingå i lager på lager trenden, eller?
Alltså kom jag fram till att ngn gång under en snar framtid ska jag ha å mig benvärmare, om jag kommer på ngn bra matching...

Den älskade musiken

Publicerad 2006-10-11 17:59:31 i Sakerna

Lodat runt i mysbrallsen i skolan idag, myyysigt värre=)
En ganska bra dag faktiskt. På musiken började vi lite med låtarna och stackars Matilda ska spela en massa grejer, själv ska jag köra, sjunga lead och spela synth=S Får se hur det går med synthen, jag är väl kanske inte överbra på det direkt....
Kören var också mkt trevlig=) Även om jag inte riktigt gillade att sitta mellan Ida och Victoria, dom är ju GRYMMA på att sjunga och är med i fredagsensemblen, kände mig dålig=S Älskar att sjunga, blir lycklig av det, och av att spela flöjt. Det har jag gjort riktigt mkt idag, är stolt över mig själv eftersom jag t o m orkade tuta igenom Manha de Carneval, den är fruktansvärt jobbig....
Ska klinka piano sen också. Mkt roligt att spela piano har jag kommit fram till=)

Tisdagkväll

Publicerad 2006-10-10 20:27:34 i Sakerna

Hemma nu, älskar mitt hem och min säng som jag snart ska uppsöka eftersom jag är mkt trött... Vet inte vfr, det har ju inte ens varit en krävande dag idag... Bara datakunskapen, det är altid krävande, jag hatar verkligen datakunskap...
På långa håltimmen gick jag, lager och Matilda ner till centrum och inhandlade myskläder på InterSport. Myskläder är fanimig det bästa som finns. Kommer ha på mig do dygnet runt på konfalägret i helgen. Längtar dit, det ska bli så jävelens sköj=)
Och på onsdag nästa vecka kommer Konow=) Yey darling, har saknat dig som bare den.

Åt förresten my very first guldmål idag. Är med andra ord officiell gymnasieelev nu, har man inte ätit ngt guldmål om man går på Ålleberg då har man seriösa problem.
Det ärså skönt i skolan nu när allt har satt sig... När allt bara rular på. helt underbart, det värsta är att inom en snar framtid kommer det att bli mkt tråkigt.

Tisdagmorgon

Publicerad 2006-10-10 08:51:49 i Sakerna

Hmm, gissa vad^^
Joo, just det datakunskap, och Hakar stöter på Jenny=P "Jenny, det här måste du se" sagt med överlägsen invandraraccent=P Patetiskt.
Dock var det lite action förut när Benny öppnade dörren till datasalen och larmet gick^^ Jävlans så det tjöt, man får tinnitus för mindre^^ Dessutom tog det typ tio minuter innan larmet stängdes av. Jag tror att vår datakunskapslärare är lite okompetent just när det gäller larmavstängande.
Försökte övertala mor min att bjuda mig på lunch idag, men nähä, det ville inte far. Far kan ta sig i brasan! Jag som såg fram emot att slippa äckliga skolmaten...
Dock får jag väl dra med mig flickorna till centrum, måste köpa gympabralls=P
(Hakar och Jenny diskuterar om Evelina Mann är rasist eller inte, jag håller stenhårt på Jenny=P)

Just det!

Publicerad 2006-10-09 20:55:53 i Sakerna

Big brother-Jessica har ju fått nya bröst också, för den som missat det. Bilderna har ju bara legat på Aftonbladets nöjessida i fem dar, eller ngt. (Och ja, jag är ironisk).

Pete och Kate ska för den som är intresserad gifta sig på Ibiza den 16 januari, vilket är samma dag som Kate fyller 33. Dessutom ska dom skaffa barn. Så nu vet ni det också=P

Kate & Pete

Publicerad 2006-10-09 20:42:02 i Sakerna

Alltså, jag har ingen aning om hur många ggr jag sett "Pete & Kate återförenas" Pete & Kate förlovar sig" eller "Pete & Kate gifter sig" den senaste månaden. Det sår överallt. Herrejesus! Men, grattis iaf^^
Kate & Pete

Typ kör^^

Publicerad 2006-10-09 20:28:03 i Sakerna

Sjöng även i kören idag, efter att Erik påminnt mig... Tycker att han kunde glömt det (som jag) så att jag kunde åkt hem. Visserligen hade jag väl kunnat skita i kören men det är ju så kul=) Kul idag också, fast roligast var när Ida kom in, 40 minuter försenad, HON hade glömt det^^ Lite mobbat att komma när mer än hälften gått=P Men, då fick vi prata lite, när jag var på bra humör för en gångs skull^^ Det är sällan jag är det när jag är med henne annars... Förlåt... Men, det blir alltid så=S

Iaf, sen missade jag min buss så morfar fick komma och hämta mig, vilket innebar att han tog min cykel i bilen så jag slapp cykla hem=) Trevligt=) 

Påsar under ögonen

Publicerad 2006-10-09 20:17:36 i Sakerna

När jag kom hem idag upptäckte jag att jag var extremt svart under ögonen pga rinnande macara. Hjälp, har jag gått runt så hela dagen? Det såg ju ut som om jag inte sovit på flera dygn, och det har jag ju faktiskt riktigt mkt tom... Herregud, måste ha blivit imorse när jag cyklade till bussen, det avr dimmigt då. Eller eventuellt kan det ha varit på gympan, fast då blev jag ju inte svettig... Värsta mysteriet det här^^

Någon

Publicerad 2006-10-08 20:38:04 i Sakerna

Jag är i extremt behov av mys i soffan, kaffe, raggsockor och ngn som lyssnar utan att döma. Ngn som älskar mig och som vet allt om mig. Men samtidigt är opartisk och inte tar mitt parti. Ngn som lyssnar, diskuterar och frågar. Som drar ut allt det som gnager. Som inte blir ledsen över ngt jag säger eller säger ngt elakt tillbaka. Ngn som bara finns till för mig...

Alltid, allting, mitt fel

Publicerad 2006-10-08 20:26:09 i Sakerna

Och allting är ju alltid mitt fel. För inte ens i din vildaste fantasi har det föresvävat dig att det faktiskt kan vara DU som gjort ngt. Neej. Allting är ju mitt fel, och du ger tillbaka. För ett sådant helgon som du kan ju aldrig starta ett bråk? Neej, du är ju bara elak föra tt jag var elak först. Och ja, ibland är det nog så. Det roliga är att när du är elak mot mig menar du det, men för mig är det en lek som slår fel. Men du vet, psykologi fungerar inte genom hämnd.

Uteblivet

Publicerad 2006-10-08 12:21:42 i Sakerna

Denna helg spenderades precis som förra helgen med kickorna i Jäla. Återigen uteblev anledningen till att vi skulle träffas. Vafan, ta dig i hakan (erkänn att hakan låter roligare än kragen) och kom hit ngn gång! Pga av denna uteblivna dejt/anledning så blev det pretty dött. Förmodligen pga att cidern den här ggn var alkoholfri (fast, jag måste erkänna, smultroncider, även alkoholfri, ligger inte långt efter jordgubbscider).

Men nu ska jag skriva lite tyska, då kanske jag kan syssla med annat i veckan=) Sånt kallas planering=)
Ska bara kolla exploricas hemsida först...=)

Idol =P

Publicerad 2006-10-06 21:58:25 i Sakerna

Okej, jag veeet att Idol är fjortis.
Men, en Danny med ett glittrande leende som gör att det som förr var en faktiskt ganska kräsen tonårstjej numera är en liten flicka som upplever sin första medvetna julafton höjer direkt statusen. Man smälter efter en blick.
På detta kommer en småleende Markus som fortrollar och lovar att någonstans finns det sanna sagor om kärlek. Numera består alltså den kräsna tonårstjejen av en liten liten flicka klädd i rosa klänning som lycksalig leker med sina julklappar.
Att Snäckan sen är en stor stor besvikelse får man svälja.
För med världens charmigaste Danny och norrlands trollkarl Markus, vad mer kan man begära?

Snart är det jul=)

Fredag <3

Publicerad 2006-10-06 17:35:16 i Sakerna

Jag älskar verkligen fredagar, och speciellt den här fredagen efterom jag ska tillbringa den i soffan tittandes på tv. Det var såååå längesen jag tillbringade en kväll i soffan. Känns det som iaf.

Gick f ö skit på historiaprovet idag. Hemskt.

Tröstar mig med godis och Metallica. Det finna fan inget bättre att lyssna på. Möjligtvis Paradise City då... Kan verkligen inte sitta still när jag hör den=) Trevligt med hårdrock=)

Långa dag idag

Publicerad 2006-10-05 20:26:53 i Sakerna

MIn far räknade ut att jag är borta från hemet 12 timmar varje torsdag. OJdå, tänkte jag då. Ojdå...

I alla fall. Torsdagar är mkt sega dagar. Vi äter lunch så tidigt och harr tre lektioner efter, matte, naturkunskap och spanska. Hemskt... Det blir ju inte bättre av att jag spelar efteråt och måste stanna kvar i stan. Har dessutom tillbringat den tid jag varit hemma ikväll med att studa historia. Historia är visserligen jävligt kul. Men jag pallar inte riktigt att läsa på efter en torsdag...

Men, nu ska jag sno lite mer marknadsgodis i skafferiet. Och sen ska jag fanimig gå och lägga mig.

Dags för kväll då

Publicerad 2006-10-04 19:52:24 i Sakerna

Okej, en annan av det vackraste låtarna är ju "Hero" med Enrique Iglesias. Smälter, varje gång utan undantag.

Men nu ska jag gå till köket och fixa lite té. Mysigt med té i mjukisbralls på hösten. Plus underbara boken "Slända i bärnsten".

På tal om...

Publicerad 2006-10-04 19:08:46 i Sakerna

På tal om ingenting alls faktiskt så är "Right here waiting" med Richard Marx en av de vackraste låtarna som finns. Bara så ni vet...

Inlämning

Publicerad 2006-10-04 19:04:45 i Sakerna

Hmmm, måste snarast leta reda på adressen till Urkund eftersom jag snarast måste skicka in min samhällsinlämning. Vill inte ha en sen inlämning första ggn. Det ger inte bra intryck. Vad jag inte fattar är vfr vi ska ha både inlämning och prov i samhäll. Kan ngn upplysa mig om det? Tack!

Kanelbullens dag

Publicerad 2006-10-04 15:11:59 i Sakerna

Är en aning oroad för att min käre (inte) datakunskapslärare Kjell ska skälla på mig för att jag bloggar. Kan hända att han får syn på det=S Men jag orkar inte jobba mer med Excel, det är ju så tråkigt. Dessutom är jag klar med häftet, och extra-övningen. Vad göra då?
Men, borde inte blogging vara bra? Man lär sig ju iaf att skriva snabbt. Det är ju alltid ngt. Faktiskt.

Typ, tråkigt dag annars. Musiken var väl kul, och kören såklart, kanelbullarna i cafeterian har varit apgoda=) Ätit två stycken, känner mig som en ballong, typ=P Men, det tränade jag nog bort när jag simmade på gympan. Jag och Lager kämpade på och simmade faktiskt hela 16 längder. Fast vi drog till med en liten nödlögn och sa att vi simmade 18=P Kände oss en aning dåliga^^ Alla andra simmade över 20=S Men, ngn måste ju faktiskt vara sämst. Fick stressa livet ur oss efteråt sen eftersom det bara fanns fyra duschar, och det är faktiskt en bit att gå från Odenbadet. Hatar att bada. Ska hädanefter vara sjuk när vi badar. Dessutom får jag så jävla ont i fötterna av ngn underlig anledning, känns som om benen i fötterna lägger sig över/under varandra... Lite äckligt. Lite smått bara.
Men nu slutar jag=)

Lunch

Publicerad 2006-10-03 11:54:06 i Sakerna

Sitter fortfarande i biblioteket, dock vid en annan dator nu. En gammal sak, skärmen är platt, eller liksom, inte utbuktad...
Maria och Lager kollar på youtube. Flobypojkarnas lilla film om Billyspizzan. Måste nog kolla in den ngn dag jag också. Annars lär jag väl inte räknas som äkta Floobybo^^ Visserligen är jag ingen äkta Flobybo, men iaf.
Vill åka hem nu, eller, vill åka till Kyrkans Hus och fika. Gööött=) Och träffa ledarna. Det var längesen nu.

Jag som hade tänkt studa historia idag. Borde väl kolla matten också, speciellt eftersom jag bara kommer att vara med på halva matte-lektionen idag. Men det blir nog bra. Jag är ju en redig tös så jag får väl bojkotta min bloggläsning ikv och plugga ist.

Morgon i bibblan

Publicerad 2006-10-03 08:09:32 i Sakerna

Hmm, det står att man bara får göra informationssökninar som gäller skolarbete på bibliotekets datorer. Eventuellt kommer jag att få skit för det här. Men, det är en mkt dum regel så jag skiter i det=P

Har snart datakunskap=S Tråkigt, mkt tråkigt. Chansen att somna är mkt stor. Håller nog för tillfället på med Excel.

Jag vill ha frukost, typ, nybakat bröd och té. Hann knappt dricka ngt té imorse, jag är alldeles död. Har inga pengar med mig så jag kan inte köpa kaffe. Hoppas att dom har kaffe i Kyrkans Hus ikv, annars kmr det här bli en jobbig dag=S Måste meddela mamma att jag ska dit också. Har glömt att säga det=S

Oh, well

Publicerad 2006-10-02 20:23:03 i Sakerna

Var det ngn mer än jag som kollade in Rapport och gubben från Skansen? Well, jag säger ingenting, men läs mina tankar=P

Jao, idag, en vanlig måndag. Eller, en SLISKIG måndag. Snälla, ni får gärna hålla på, men skona oss andra oskydliga vafan. Och nej, jag är inte avundsjuk, bara äcklad. Kan man inte få en fristad ngnstans i denna sexbesatta värld? Kanske borde bli nunna, i klostren hånglar folk iaf inte med varann i matsalen.

En bra dag, förutom allt slisk. Dock måste jag verkligen sova ut, måste planera in det ngn dag  veckan. När jag nu ska planera in det...=S Det är väldigt fullt upp för tillfället. Skulle verkligen behöva en helg alldeles ensam med en massa VR och sallader och allmänt slappande. Behov av det nu.

Men, jag får väl hoppas på att kära famlijen åker iväg till Kolmården snart. Men det lär dom ju inte göra eftersom far skadade benet i lördags. Inte bra far, inte bra alls. Dessutom går gubben upp på en stege och spikar. Hur smart får man vara egentligen?

Sorry, men jag pallar ite riktigt alla knäppa mäniskor idag. Behov an ensamhet, nu, tack!



ARG

Publicerad 2006-10-02 11:00:48 i Sakerna

Jaa, nu sitter jag här igen. Samhällskunskap i datasalen. Otrevligt värre.
Tog kort med ARG förut. Inte SÅ bra kanske. Vi höll i en skylt som det stod "Rasism" på och rev sönder den. Hmm, såg typ arg ut, eller, iaf allvarlig=P Stackars Matilda fick sitta på golvet under skylten. Poor kid.
Kom just på att jag ska sjunga i eftermiddag. Hade glömt det. Detta innebär att jag inte kommer hem förrän typ, tio över fem. Rackarns, jag som måste studa historia, och förmodligen lite matte också. Satan!
Dessutom har dom inte ändrat våra scheman. Alltså fortfarande idrott på fredagar. Yuuck.
Men, nu ska jag öhh, läsa bloggar tror jag. Slutar om en kvart... Då är det lunch, kääääk=D

Helgen

Publicerad 2006-10-01 19:58:06 i Sakerna

I helgen har det varit fullt upp. Och då menar jag det. Jag har varit hemma högst 10 timmar på hela helgen. That´s bad. Hatar att sova borta. Måste definitivt sluta med det. Hatar att vara pank också, hatar det ännu mer faktiskt. Blir så handikappad då. Efter Sthlm kommer jag att vara utblottad. Funderar på att bojkotta julklappar iår. Vilken knäpp tradition det är egentligen! Usch! Tänker definitivt INTE skicka nga julkort, jag ska köra på min mormors style och skippa det. Beundrar min momor. Har kommit fram till att hon nog är min förebild i livet. Hon har ju dessutom mkt snygga skor;)
.

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela