Sara

En sån där dag

Publicerad 2009-05-12 20:21:01 i Sakerna

Sitter i soffan framför Ugly Betty och käkar chips. Funderar på om jag ska unna mig en glass sedan också bara för att det inte är min dag idag och jag orkar inte bry mig om vad jag äter. Det är helt enkelt inte en sådan dag idag.

Imorgon blir det förhoppningsvis en bättre dag. Har endast två lektioner varav en är fika och ska klippa mig. Det blir prima det!

Men, nu var det ju den där glassen....

Eftermiddagsplanering

Publicerad 2009-05-11 15:03:43 i Sakerna

Är inte alls sugen på den här eftermiddagen. Måste plugga tyska och det är galet tråkigt. Dock är det sista förberedda tyskaprovet så jag får väl lägga manken till litegrann. Annars skiner solen och det blåser lite kallt och så har pappa tankat bilen så kan jag åka och hämta mormor för att sjunga ikväll. Det ska bli trevligt trots att jag sunger altstämma och det är alldeles galet krångligt.

Hursomhelst, tyska var det. Fast först lite fika!

I-landsproblem

Publicerad 2009-05-10 11:39:24 i Sakerna

Har precis duschat efter en löprunda på berget tillsammans med att tipspromenadpensionärer. Det kryllade av folk och jag höll på att inte komma ut med bilen, fick kryssa rejält innan jag lyckades.

I alla fall så ska jag tillbringa resten av dagen med att plugga, spela flöjt, göra fransk manikyr och så ska jag till mormor och hjälpa henne med lite noter till kören samt besöka Ellen för en traditionell söndagkväll med mys framför tv:n. Den stora frågan är om det blir Donken eller pizza ^^

              

I lillebrors hus

Publicerad 2009-05-09 19:57:38 i Sakerna

Har ockuperat lillebrors hus för kvällen eftersom han är på bröllop med flickvännen. Han har ett helt hus, en stor teve samt en skön skinnsoffa. Tillsammans med chips, godis och en amerikansk high school-film på tv4+ kommer detta att bli en fabulous night! Inomhus, trots att vädret ute är alldeles fantastiskt. Men, kvällspromenixen får bli en annan dag. Dessutom galet tråkigt att promenixa ensam!

Svepskäl

Publicerad 2009-05-09 13:26:24 i Sakerna

För övrigt hade jag en bra kväll igår. Det var kallt och blött men väldigt trevligt =) Självklart var Eldorados pizza mitt i natten det bästa =)

Nu försöker jag motivera mig själv till att plugga filosofi men jag ska nog vänta tills vi åker in till staden och handlar godis. Pluggandet blir så mycket lättare om man kan mumsa på några surisar =) Självklart ska det drickas extremt mycket vatten.

En dagens, tack!

Publicerad 2009-05-09 11:52:27 i Sakerna

DAGENS VILL HA: Thaimat.
DAGENS KLÄDSEL: Temat är mys.
DAGENS SMINK: Nada.
DAGENS FRISYR: Katastrof.
DAGENS HÄNDELSE: Hittills ingen men förhoppningsvis ska jag plugga så småningom.
DAGENS LÅT: Hoppas på en tyst dag.
DAGENS PLANER: Läsa, sticka titta på tv4 Guld.
DAGENS SAKNAD: Mamma, hade varit skönt att slippa laga mat.
DAGENS DUMMASTE: Victors fråga: Kan du skjutsa mig och Carro till Floby klockan 12?
DAGENS SJUKA: Huvudvärk.
DAGENS DROG: Vatten och så småningom en alvedon kanske.
DAGENS KRAM: Eriks, inte populär men mysig ändå.
DAGENS PUSS: Fick en stickig en av Fredrik inne på Terrassen miss i nassa ngn gång.
DAGENS KÖP: Lösgodis.
DAGENS GODIS: Surt
DAGENS HUMÖR: Nöjd och trött.
DAGENS ORD: Filosofi.

En utandning och lite party =)

Publicerad 2009-05-08 15:54:04 i Sakerna



Idag kollade jag CAE-resultatet och jag är så glad, så glad att jag klarade det, dessutoom faktiskt med en liten marginal även om writing och speaking som väntat var snudd på katastrofala ^^ Ikväll ska det firas med skumparty, det blir grejer det =)

Student, skumparty och spinning

Publicerad 2009-05-07 20:46:57 i Sakerna

Det var ett tag sedan nu, det har varit mycket. Det är en klyscha jag vet men faktiskt har orken börjat tryta ordentligt nu. Det är inte tillräckligt nära till studenten för att jag ska kunna gå runt i konstant lyckorus men det är ändå inte tillräckligt långt ifrån för att jag inte ska längta mig sjuk. Nu kommer dessutom alla prov, inlämningar och redovisningar. Nästa vecka är helt galen, efter det börjar det lugna ner sig och förhoppningsvis kan jag inrikta mig på att ta studenten efter det.

För övrigt funderar jag just nu på om jag ska orka med spinning imorgon 08.15 eller om jag ska skita i det. Funderar dessutom på om det ska bli skumparty eller inte men är lite sugen så gissar att det kommer att bli en blöt kväll imorgon =P

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela