Sara

Mat, munkar och godis =)

Publicerad 2007-08-31 16:37:44 i Sakerna

Min kära mor har blivit modern och börjat handla på tradera. Hon utbrister hela tiden. "Men vad gör han nu då?" och "Vad är det här, vfr står det 5 kronor där?" Min mammis är mkt söt =)

Ska hämta David på stationen om 40 minuter. ÄNTLIGEN får vi ses igen. Det var tolv dagar se sist. En MKT lång tid! Men ikväll ska vi dra till matfestivalen, äta kyckling i kokosmjölk och munkar. Dessutom ska Maria och jag uppsöka ståndet som säljer kola, schweizermandel och liknande goda saker =) Jag behöver egentligen inte mer godis eftersom jag ahr halva påsen kvar sedan förra helgen. Men jag får väl träna hårt i nästa vecka så att jag ögr av med det =P

Sociala jag

Publicerad 2007-08-30 20:41:45 i Sakerna

Fy, jag är trött. Det blir nog snart sängen för mig tror jag. Känner att det nog är läge på att sova ordentligt inför helgen.

Dagen har iaf varit bra. Jag har hunnit med allt som skulle göras, ska bara ringa min pojkvän sedan är allt på agendan avprickat =)

Imorgon är det Matfestivalen som gäller. Om det nu inte regnar eller blir så att David kommer sent... Hoppas på ingetdera för jag börjar känna för att komma ut nu. Det är fruktansvärt tråkigt att bara sitta hem hela tiden. Jag vill komma ut och träffa folk!

Omvänd växthuseffekt?

Publicerad 2007-08-30 07:39:18 i Sakerna

Det är nästan läskigt hur fort hösten har kommit iår. Det känns inte som att det har varit ngn sommar alls. Det var ganska fint i våras sedan har hela sommaren varit regnig och tråkig och nu är det redan svinkallt ute och imorse när jag cyklade till bussen låg det frost i diket. Frost i augusti! Det ska inte vara så i min värld. Frost ska det inte vara förrän i slutet av september. Augusti är ju en sommarmånad! Jag fattar inte det här. De säger ju att växthuseffekten ska göra det varmare. Men det här året har det faktiskt snarare varit tvärtom.

Goda saker

Publicerad 2007-08-29 17:49:09 i Sakerna

För den som möjligtvis är intresserad blir det nog inga kärleksmums. Jag städade övervåningen istället. Tyckte att det var en viktigare prioritering ^^ Tänkte lite på min stackars midja också som absolut inte skulle må bra av kärleksmums =P Å andra sidan kan det nästan vara värt det faktiskt för kärleksmums är väldigt gott. Men jag misstänker att min midja lär få nog med goda saker i helgen ändå med tanke på att det är matfestival och sedan återträff...

Matematik och kärleksmums

Publicerad 2007-08-29 14:58:56 i Sakerna

Den här dagen känns inte fullt lika meningslös. Jag har iaf inte haft massa håltimme idag. Mkt skönt. Däremot så har vi slutat repetera på matten nu och börjat med nya saker. Det är inte så farligt svårt men jag tror att det kommer att bli svårt att hålla isär allting på ett prov. Det är nog det som är det stora problemet.

Funderar på om jag ska bara kärleksmums när jag kommer hem. Maria kom på att hon skulle göra det och då blev jag också sugen. Det är ju så grymt gott med kärleksmums. Det är bara det att jag bakade kardemummakaka igår och den lär ju inte vara slut än så det känns onödigt att baka ännu mer. Fast det går ju såklart att frysa in och att kakor ska ta slut är aldrig ngt problem i min mkt matglada ätande familj ^^

Meningslös dag

Publicerad 2007-08-28 19:54:30 i Sakerna

Vi ska börja föra träningsdagbok på idrotten. Eller inte på idrotten men inom ämnet idrott och hälsa. Och jag började ordentligt idag genom att ta en långpromenad på en och en halv timme. Duktigt gjort av mig minsann =) Annars känns den här dagen väldigt meningslös. Jag har haft hål på en timme och 50 minuter vilket var mkt tråkigt och när min lektion äntligen började var läraren sjuk så vi fick göra en uppgift som tog ca 20 minuter och sedan gå. så då hade jag ännu mer rast. Men då gick jag och satt emig med Sara och LInnéa i biblioteket så då slapp jag iaf vara själv. Sedan hade vi teori på idrotten och sedan svenska och geografi. På svenskan fick vi en bok till. Så nu har vi totalt tre stycken och ingen av dem är ngn lättviktare. Skåpet kommer snart att sprängas av alla böcker och jag får inte plats med dem på hyllan =S Geografin kändes också ganska meningslös. Vi tittade på introt till en film och på en massa kartor på nätet. Knepig lektion, jag fattade inte vad jag lärde mig =P

Avsaknad av vantar

Publicerad 2007-08-28 07:32:45 i Sakerna

Det är höst nu. Det kom jag fram till imorse när jag cyklade till bussen. Det var kallt... Det var värst om händerna, kändes som om de var färdiga att ramla av när jag var framme. Som tur var höll de sig på plats, men det blir nog vantar imorgon, eller, det BLIR vantar imorgon. Om jag inte gör en Sara och glömmer dem. Det vore mkt typiskt mig ^^

Matematiken, den eviga matematiken

Publicerad 2007-08-27 17:09:26 i Sakerna

Jag var inte så duktig igår när allt kom omkring. Visserligen lagade jag mat och jag var ute och sprang en stund också. Men annars tillbringade jag dagen framför tv:n eller datorn och åt en massa godis. Inte jättenyttigt. Men väldigt skönt =)

Idag var det tillbaka i skolan igen. Och måndagar är överkomliga. Har tre timmars hål uppdelat på två så man blir ju inte direkt utmattad. Snarare uttråkad. Men jag hade ganska mkt att göra idag (matte, latin, tyska och IR) så jag hann inte med det. Däremot kan det bli värre imorrn. Då har jag nästan två timmars hål. Men jag har mattte att räkna också så jag klarar nog det med.

Signade upp mig för provträning på Nautilus idag också. Tänkte träna där på onsdagar när jag ändå stannar kvar i staden. Hoppas få sällskap av Ida så ofta som möjligt även om den rackaren brukar träffa Alex på just onsdagar. Jag tycker dock att hon kan offra honom för mig. I alla fall ibland!

Duktiga jag

Publicerad 2007-08-26 09:57:12 i Sakerna

Jag känner mig på mkt duktigt humör idag. Jag har redan hunnit med att städa mitt rum och lite senare ska jag laga mat åt kära familjen eftersom mor är borta. Riktigt duktig är jag allt =P Men resten av tiden hade jag tänkt hänga framför tv:n och kolla in friidrotts-VM, det är kanske inte fullt lika duktigt ^^ Men det är ju faktiskt helg och hur mkt som helst kan man ju inte begära.

Jag har dessutom en massa godis att smäcka i mig. Victor och mamma var och handlade igår och de köpte lördagsgodis. En påse till alla i familjen som äter godis (far min anser att godis = morötter och andra dylika grönsaker). Det var Victor som plockade ihop min påse och han tog jättemkt av allting verkade det som. Det blev en väldigt stor påse godis. Så jag har godis för två veckor framåt eller ngt sånt ^^ Som tur är kommer ju David nästa helg och han kan ju hjälpa mig att äta upp det. Och jag ska ju på återträffsläger nästa helg och då brukar det också finnas folk som är villiga att hjälpa till ^^

Säm

Publicerad 2007-08-25 16:19:30 i Sakerna

Vi hade en trevlig kväll/natt/morgon/förmiddag i Lotties stuga vid Säm. Skratt, djupa samtal och förstås det oundvikliga inslaget av under-bältet-snack. Kan inte undvikas om Martin och Sandgren är med ^^ Visa galna människor badade dessutom i går kväll. Men jag höll mig på bryggan och nöjde mig med att doppa fötterna. Det var mysigt det också =) Vi grillade, spelade kort och pratade. Mkt härligt vill jag lova =) Tyvärr fick Ida åka hem eftersom hon mådde dåligt, den stackaren =S Var nära att jag följde med henne också eftersom det drog ner mtit humör så mkt men jag ändrade mig. Jag insåg att det nog kunde arta sig till en bra stund iaf. Och det gjorde det =)

Fiskfrilett?

Publicerad 2007-08-24 16:50:42 i Sakerna

Ngn som vet vad fiskfrilett är? Vi ska tydligen äta det i skolan på onsdag i nästa vecka. Har ingen aning om vad det är och när jag googlar det får jag upp Flens kommunvapen. Håller skolan månne på att förgifta oss?

Små glädjeämnen

Publicerad 2007-08-24 16:25:47 i Sakerna

image48

By the way.
Det var medvind hem från bussen idag. Första ggn för den här terminen. Alla andra dagar har det varit motvind. Skönt med medvind =)

Gott & Blandat

Publicerad 2007-08-24 16:22:42 i Sakerna

Victor: Skäm inte ut dig inför Robin nu!
Jag: Jag skämmer inte ut mig, jag är söt. (sagt med barnslig röst)

Det stinker här, av Victors Lacoste-parfym. Den luktar mkt äckligt måste jag säga. Förstår inte alls vfr han använder den. Själv håller jag stenhårt på Tommy Girl nu. Tyvärr håller den på att ta slut och då har jag bara en Cheap and Chic kvar och den är faktiskt ingen höjdare, fick den av mormor ngn gång när hon varit utomlands...

Var och köpte godis på Lidl idag. Var chokladsugen när jag gjorde det med följden att det blev en väldig massa choklad. Ferrari-bilar och Malaco Colaflaskor slank också ner. Plus ett par sura nappar. Det ska jag smäcka i mig ikväll. (Om inte Carl, Martin och Sandgren de elaka pojkarna smäcker i sig det före mig, risken finns.)

I-landsproblem

Publicerad 2007-08-24 07:39:52 i Sakerna

Jag har gjort ngnting med min högra tumnagel. Jag vet inte vad men ont som rackarns gör det. Iaf när man kommer åt den =S Det är icke bra, jag hoppas verkligen inte att den går av eller ngt liknande, den är ju så fin nu...

Det där var dagens i-landsproblem. Gårdagens i-landsproblem var att jag trodde att jag skulle ha turism som individuellt val. Det visade sig dock att jag skulle ha internationella relationer. Blev en aning paff men hämtade mig snabbt och drog bort lappen med "Turism" som satt på min mapp innan ngn hann se. Jag hoppas iaf inte att ngn hann se ^^

Internationella relationer verkar f.ö. bra. Lärarna verkar okej och vi ska förhoppningsvis åka till Stockholm i början av Oktober och besöka Kinas och Indiens ambassader + ev. UD. Det lär bli riktigt spännande =)

Voy a estudiar español

Publicerad 2007-08-23 07:52:39 i Sakerna

Mina biblioteksmorgonar är tillbaka igen. Inte jättekul. Dock trevligt att kunna sitta vid en dator istället för att sitta i en övergiven korridor. Måste säga att datorn äger korridoren, lätt =P

Har spanska om 14 minuter. Återigen ligger min spanska på morgonen och medan de flesta andra i min klass kan ligga kvar i sängen måste jag gå upp. Känns sådär. Men nu har de det iaf lika jävligt som jag hade det på eftermiddagarna när de måste stanna kvar och jag kan, inte åka hem, men iaf plugga lite så att det blir mindre att göra när jag kommer hem =P

Känner att jag är lagom motiverad att ha spanska, vi ska repetera den första veckan. Och jag minns knappt ngnting så jag måste faktiskt lyssna. Jag känner på mig att jag inte kommer att göra det så jag lär ju vara lite inkompetent på spanskaplanet det närmaste. Men Erik får väl hjälpa mig, han är ju en duktig liten pojke som lyssnar. Dessutom har han inte (som jag) slängt alla stenciler vi fick förra året. Mkt obegåvat av mig att slänga dem måste jag säga. Inte likt mig heller =S

Lyckad läxa

Publicerad 2007-08-22 19:39:04 i Sakerna

Första ordentliga skoldagen idag. Matte första lektionen, och självklart ger Berit oss läxa. Väldigt väntat. Men nu repeterar vi ju det vi började med i våras och än så länge är det inte så svårt. Så jag har lyckats bra hittills =) Det blir värre sedan =S

Hade första geografilektionen idag också. Jan Wiklund hette läraren och han verkade riktigt bra faktiskt. Så geografin blir nog helt okej. Ska bärja med turismen imorrn och hoppas på bra lärare där också. Jan Fränden och Thomas Silvenionnen har jag där... Det är ju ganska nödvändigt att det är bra eftersom jag ska ha dem såpass mkt...

I alla fall. Helt okej dag. Dock motvind hem på cykeln, men det var som matteläxan, väntat.

Handla på Jula!

Publicerad 2007-08-21 19:18:17 i Sakerna

Regnjackan är återfunnen igen. Halleluja! =P

För övrigt var det första skoldagen idag. Fast det var inte så mkt till skoldag. Vi började halv tio och var klara tio i elva eller ngt sånt. Kändes väldigt nödvändigt att ha gått dit. Men så är det. Jag, Maria och Sofie stannade iaf kvar och åt lunch och sen pratade vi lite med Emma och Tilda. Jag följde med Sofie hem en stund eftersom jag hade klipptid kvart i tre och det var ju en aning onödigt att åka hem. Vi pratade en massa och fikade goda koskitskakor =P

Träffade Ida en stund också =) Hon hade glömt sin Palestinashcal på tåget till Gbg stackaren. Så furktansvärt frustrerande att glömma saker (tromig, jag har mkt erfarenhet av detta =P)

Alltså: Fruktansvärt onödig skoldag men trevligt att få tillbaka regnjackan =)

Röda naglar och borttappad regnjacka

Publicerad 2007-08-20 20:37:06 i Sakerna

Har målat mina naglar röda. Jag har kommit fram till att jag mår väldigt bra av röda naglar. Läser dessutom en riktigt trevlig bok nu, även om den är en aning seg så är den faktiskt trevligt på ett knepigt vis =) Ska snart lägga mig i sängen och läsa den eftersom det blir tidigt upp imorgon, eller, iaf klockan halv åtta. Det är ju lite smygstart imorgon och jag ska inte vara i skolan förrän halv tio. Skönt =) Hoppas bara att vi får sluta tidigt eftersom jag beställt klipptid (förlåt David, men min lugg är hemsk) till klockan kvart i tre... Tänkte passa på att inhandla cykellampa på väg ner till centrum också. Om jag nu hittar ngn billig och bra vill säga...

Men nu ska jag ta och kolla in vädret imrogon. Och på tal om väder vill jag ha tillbaka min regnjacka som ngn tog när jag var på Tveten i torsdags... Får jag den inte snart får jag väl ringa runt till alla som var med och fråga efter den...

Skolan, skolan, skolan

Publicerad 2007-08-20 10:30:26 i Sakerna

Jag måste erkänna att det var skönt att ligga kvar i sängen imorse när pojkarna åkte till skolan. Dessutom är det så lugnt och skönt härhemma när de är borta. Nu är mamma dessutom ute ngnstans så jag är helt alena i huset.

Är dock riktigt sugen på att börja skolan nu igen. Har visserligen bara ett nytt ämne att se fram emot men å andra isdan har jag ju bar en gympalektion i veckan nu och det uppväger definitivt bristen på nya ämnen ^^ Det ska bli så skönt att bara behöva släpa med sig kläderna en dag i veckan. Synd bara att gymplaketionerna ligger precis efter lunchrasten så att man måste stressa i sig maten. Lär ju bli många idrottstimmar med håll framöver. Men jag ska inte klaga. Idrotten hade kunnat ligga på fredageftermiddag istället för på tisdageftermiddag.

Om schemat

Publicerad 2007-08-19 20:01:35 i Sakerna

Well, jag har väl sett bättre scheman, två håltimmar på måndagar och en på tisdagar, resten av veckan är ganska späckad. Men vafan. Jag är nöjd bara jag slipper mardrömmen från ettan. Hualigen.

Äntligen schema!

Publicerad 2007-08-19 19:36:48 i Sakerna

Och schemat ligge rute på hemsidan =) Woheeee =)

(Matsedeln ligger för övrigt också ute. Ris, tyrolersås och kallskuret på tisdag, mumma =))

Sista sommarlovshelgen

Publicerad 2007-08-19 19:12:33 i Sakerna

Har haft en mkt bra helg härhemma tillsammans med min älskade pojkvän. Vi har visserligen inte varit så aktiva, men det är ju inget ovanligt när det gället oss =P Igår var vi iaf inne på Maraton en stund och det var kul =) Vi tillbringade kvällen med Ida, Alex, Filip, Hjalmar och Elin. Trevligt värre var det =) Dock var det mkt svinigt kallt och vi var trötta båda två så vi drog oss hemåt ngn gång innan elva. Skönt att komma in i värmen hos mormor och morfar och dricka kaffe efter det. Dessutom fick vi mkt god kaka som smakade mazarin =)

Idag har vi inte hunnit med mer än att kolla på Superhjältarna och Monsters Inc. =P Mycket onyttigt att bara ligga i soffan hela dagen. Men om det är ngn gång man får ta det lugnt är det väl sista söndagen på sommarlovet. Visserligen börjar ingen av oss imorrn. Men ändå ^^

Pyssling och tapetsering på g!

Publicerad 2007-08-17 14:13:14 i Sakerna

Ojoj, IdaPida läser min blogg. Världens undergång måste vara nära, eller liknande version av omvälvande förändring =P IdaPida läser nämligen mkt lite och är tvärtemot mig väldigt ickeförjust i böcker (utom Vingklippt ängel).

Igår var en jävlig dag. Vi var på Tveten med barnen och var tvungna att vara inomhus större delen av tiden eftersom det regnade så mkt. Så de irriterade sig på varandra och sprang omkring överallt och var störande. Jag var helt slut igår efter att jag kommit hem. Uscha. Det är skönt att det är över nu och jag kan övergå till att umgås med personer i normal storlek ^^

Idag har jag och mor min varit inne i staden, jag satte in lite pengar å banken och sedan åkte vi och lämnade in tapetböcker och beställde tapet till hallen. Näste helg är det tepetseringsdags enligt min mamma. Vi åkte ut till Kinnarp också och jag köpte pärlor och diverse andra smyckesdetaljer för 400 =P Nu ska det pysslas ordentligt ^^

Men nu ska jag dra Ållebergs hemsida och kolla om de lagt ut de rackarns schemana än...

Vädret

Publicerad 2007-08-15 17:15:35 i Sakerna

Sådär dag idag. Främst p.g.a. vädret. Vi var med barnen i djurparken på Mösseberg idag och det var för det första ganska kallt och blåsigt. Men sedan började det regna också. Visserligen inget ihållade spöregn men allting blev ju fuktigt och det hade varit väldigt trevligt att vara inomhus istället för att sitta och huttra i ett litet lusthus. Men jag överlevde det också. Även om det var väldigt skönt att komma hem, ta av sig ala blöta kläder och krypa i myskläderna.

Imorgon ska vi iaf vara ute på Tveten och där kan vi ju iaf vara inomhus om det blir alltför hemskt. Men hoppas iaf på fint väder så att vi slipper städa ur huset efteråt =P

Stora, stora jag

Publicerad 2007-08-14 19:20:49 i Sakerna

Ganska bra dag idag. Jobbade ju i kyrkan i dag och var därför tvungen att gå upp tidigt, men det är ju ingenting mot hur tidigt jag får gå upp när skolan börjar så jag skall inte klaga. Barnen var iaf snälla och söta och de var jätteblyga i början när vi körde Namn och Något. Men sedan tog det sig och de var riktigt sociala i slutet av dagen =P Jag körde twist med ett par tjejer. Och kände mig som en klumpig kossa bredvid dem. Försökte intala mig att jag ju faktiskt är ungefär dubbelt så stor som dem. Men ändå. Man fattar hur gammal man är när man jämför med dem ^^ Eller ja, gammal och gammal men... En aning äldre iaf =)

Tillbringade en del tid med att sitta på bassänkanten med Jenny och prata gamla lärare och nya lärare och knäppa lärare. Lärare är alltid ett hett ämne ^^

Saknar mitt schema

Publicerad 2007-08-13 13:28:29 i Sakerna

Stör mig lite på sega gymnasiet. Man kan ju tycka att de borde ha lagt ut schemat på hemsidan nu. Men det har de inte gjort de rackarna. Kanske borde skicka ett mejl till min kära (?) datalärare och påpeka att vi gärna vill veta hur vår höst ska se ut... Jag kan ju passa på att påpeka att jag inte fått ngt betyg i datakunskap. Vilket jag ju rent logiskt borde ha fått eftersom jag faktiskt har avslutat kursen, det vet jag bestämt ^^

Det är för övrigt bra väder ute idag. Och jag borde lägga mig i trädgården och bygga på solbrännan från Filsbäck. Men är icke på humör för solande idag. Så jag tror att jag gömmer mig inomhus med en bok eller så. Det är ju faktiskt inte fy skam det heller. Dessutom lär det ju bli solande imorgon, iaf om det blir bra väder. Då ska jag tillbringa dagen med att hålla ordning på barn på Flobybadet.

Ragglande

Publicerad 2007-08-12 20:57:28 i Sakerna

Är sjukt trött idag. Sov inte många timmar inatt. Men jag överlevde iaf räkkryssningen, även om jag hade svårt att gå rakt när det guppade osm värst. Även om riktigt coola sjövana människor, (nämner inga namn men jag pratar om den äldste sonen Konow), skrattade åt mig för att jag är en sådan landkrabba. Det var iaf fruktansvärt trevligt. Trubaduren ägde allt med sina egenhändigt ihopsnickrade texter. Han sjöng till exempel "längtar efter sex och nu står jag här utanför din dörr" istället för "längtar efter dig och nu står jag här utanför din dörr" och "varför ska man försörja fruar som flytt" istället för "varför ska man sörja tider som flytt". Det blev en del skratt där =P

Bokhyllespionen

Publicerad 2007-08-11 11:11:46 i Sakerna

Det var torgdag när jag och David var i Lidköping och jag hittade världens härligaste bokstånd. Inbundna böcker i massor (inte en pocketbok i sikte, eller jo, storpocket fanns det) för 30 spänn styck. Hur härligt var inte det eller!?! Jag köpte sex böcker. Sex stycken! Fatta att lyckan var total ^^ Ska definitivt åka till Lidköping fler dagar när det är torgdag =P

David suckade dock över mig och tyckte att jag var konstig. Mamma gjorde likadant och sa att bibliotek faktiskt funkar bra. Men det är mkt trevligare att ställa in böckerna i bokhyllan när man har läst dem. Jag älskar bokhyllor. Brukar alltid kolla i folks bokhyllor när jag är hemma hos dem. Alltid kul att se vad man själv har läst eller vad man aldrig skulle komma på tanken att läsa...

Men nu ska jag återgå till mitt HP-maraton =P

Blunder, sjösjuka och räkor

Publicerad 2007-08-11 10:09:12 i Sakerna

Jag tror att jag måste vara Falköpings mest begåvade flicka. Eller kanske inte.

Men jag har iaf gjort årets blunder...

Jag lyckades missa att det är karneval idag. Sofie påpekade detta i förrgår och jag blev helt tagen på sängen. Slängde nog ur mig ett par fula ord i farten över att jag boka upp mig på annat n karnevalen. En aning surt at jag lyckas med det just den här lördagen av alla lördagar på hela sommaren.

Men jag antar att jag kommer att överleva på räkkryssning också. Om jag inte får matförgiftning och/eller blir sjösjuk... Om jag blir sjösjuk kommer jag dessutom att blui utskrattad av hela familjen Konow eftersom den familjen uteslutande består av sjöbjörnar...

Farmors ostkaka

Publicerad 2007-08-10 10:46:32 i Sakerna

Har varit och bakat ostkaka med min farmor. Hon gör världens i särklass godaste ostkaka. Och nu kan jag också. Eller, jag vet hur man gör. Jag och mamma ska försöka få till det själva ngn dag. Vet dock inte om vi kommer att lyckas. Jag gissar på att det blir katastrof med ostmassa över hela köket och ostkaka i hela ugnen. Men man måste ju försöka för att lära sig och övning ger ju färdighet =P

Hemma

Publicerad 2007-08-09 17:50:35 i Sakerna

Dåligt bloggande på sistone. Detta pga att jag befunnit mig i Filsbäck utanför Lidköping från måndag till onsdag. Var där med David och vi bodde i en yttepyttestuga, gick på bio (Harry Potter - lika snygg som vanligt, men är han itne en ainng kort?), solade och läste massa böcker =P Härliga dagar. Dock skönt att komma hem eftersom jag inte gillar det här med att iinte kunna duscha i varmt vatten utan att betala...

Men, nu är jag iaf hemma och jag njuter för fullt av att solen skiner och att det är sommarlov. Vilket det ju tråkigt nog inte är så länge till... Bara en vecka kvar nu, drygt. Hualigen...

Soligt idag =)

Publicerad 2007-08-04 19:58:26 i Sakerna

En fruktansvärt härlig dag idag. Låg på gräsmattan större delen av eftermiddagen. Och tog en promenad med mamma och Erik i staden. Dessutom har jag läst ut första HP-boken (jag ändrade mig igen =). Fullständigt perfekt dag alltså =)

Vet egentligen inte vfr jag berättar om alla böcker jag läser men jag antar att det är för att jag inte har så mkt annat för mig på dagarna ^^ Det enda jag gör är ju att läsa böcker. Nästan =P

Utanför Falköping

Publicerad 2007-08-04 12:22:48 i Sakerna

Hemma igen. Härligt =) Alltid skönt att komma hem efter att ha varit borta ett tag =) Ännu trevligare är det att solen för en gångs skull skiner. Tänkte lägga mig ute i trädgården med en pocketbok efter lunch och bara ligga där. Hittade faktiskt en bok i bokhyllan som jag inte läst än. Blev glad eftersom jag läst alla böcker jag lånade på biblioteket... Måste åka och låna nya snart.... (Vet att jag skrev att jag skulle börja läsa HP, men pallar inte riktigt än ^^)

Men först och främst ska jag kolla in smhi.se och kolla hur vädret blir i Lidköping måndag-onsdag. Om två dagar åker vi =)

Utanför Göteborg

Publicerad 2007-08-03 22:11:47 i Sakerna

Är i Gbg hos Idas fader och hans sambo för tillfället. Jag och Ida ska sova i en extremt minimal bod. Kommer säkert att bli sjukt varmt men mkt mysigt. Hennes pappa och hans sambo bor i en stuga som är ungefär två tredjedelar av en villavagn. Fattar inte hur de står ut men skulle mkt väl kunna tänka mig att bo här med David i en vecka eller så. Sen skulle jag nog få klaustrofobi eller ngt. Jag beundrar dem som har stått ut i två månader ^^

Jag och Ida var i Gbg och shoppade lite innan vi åkte ut hit. Jag shoppade loss rejält och köpte en tröjklänning, en skjorta, en randig rosa tröja och en annan randig rosa och röd tröja. Ett extremt undantag för att vara mig eftersom jag alltid har förespråkat att man inte ska blanda rött och rosa. Men nu är det vita ränder mellan det röda och det rosa. Därför kan jag stå ut med det =P

Men nu ska vi lägga oss och kolla på film. Ida påstår att man måste ha sett "Den bästa sommaren" och eftersom jag inte har sett den än ska vi kolla på den =)

Natti natti!

Farmor och jag =)

Publicerad 2007-08-03 10:16:23 i Sakerna

Jag gjorde söndar mammas strykjärn igår =P Jag tryckte på ångknappen och efter en stund rann det massor av rostvatten ur det. Så det blev rostfläcker på mammas gardiner, förhopningsvis går det bort ^^ Därför var jag tvungen att gå till farmor och stryka mina byxor idag. Hon hade ett mkt gammalt strykjärn (fast nej, det var inte ett sådant som man värmer på vedspisen). Ur det kom det inget rostvatten =P Farmor och jag ska baka ostkaka nästa vecka =) Yeysan =) Ingen kan baka ostkaka som min farmor och nu ska jag lära mig hur man gör! =D 

Dagen som den blev

Publicerad 2007-08-02 16:34:06 i Sakerna

Okej, jag ska erkänna. jag har faktiskt inte rensat grusgången idag. Ledsen. Men jag har å andra sidan städat hela övervåningen utom Victors rum, strukit gardiner och stoldynor och putsat lite fönster. Dessutom har jag bakat muffins med grön glasyr på och en kladdkaka. Jag tycker att jag varit mkt aktiv. Dessutom har jag övningskört till Göteve och tillbaka för att hämta Erik. Och jag klarade av att backa utan att backa in i något på ett ställa där jag aldrig backat förut. Dessutom fick jag inte ett enda kärringstopp ^^

Shoppingångest

Publicerad 2007-08-02 11:07:36 i Sakerna

Jag behöver shoppa upp mkt pengar känner jag. Oerhört mkt pengar. Det roliga är att min lön kom igår. Och med den på kontot är jag ganska rik (nåja, rikare än förut iaf). Funderar på om jag ska bokfrossa på bokus, om jag ska dra med Ida lite i Gbg på lördag innan vi åker hem från hennes far, om jag ska tvinga David att shoppa med mig i Lidköping nästa vecka (fast det vore kanske grymt mot den stackars pojken...) eller om jag helt enkelt ska sätta mig vid datorn och beställa från H&M, Haléns och diverse andra trevliga företag...

Jag har mkt svårt att bestämma mig faktiskt, mkt svårt...




Om den här klänningen skulle råka hänga i min garderob i morgon lovar jag att jag ska vara snäll.
Heeeela dagen!







Uttråkade jag

Publicerad 2007-08-02 10:19:37 i Sakerna

Jag är sjukt uttråkad. För tillfället längtar jag tills skolan börjar. Tro det eller ej. Men det är så skönt att ha lite rutin på vardagen och att ha ngt att GÖRA. Jag är dålig på att vara ledig har jag kommit fram till. För om jag har mer än en dag när jag kan göra vad jag vill så är jag uttråkad. Jag måste ha saker omkring mig hela tiden annars blir jag rastlös och orkeslös i en knepig kombination. Jag vill inte göra ngnting men går ändå omkring och LÄNGTAR efter ngt att göra. Knepigt ^^

Idag ska jag iaf sysselsätta mig med att städa, putsa fönster och eventuellt rensa grusgången =) Låter tråkigt, jag vet. Men med mp3:n i öronen ska jag nog överleva det med =)

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela