Sara

Snart, snart, snart

Publicerad 2008-03-27 19:57:21 i Sakerna

Jag är mäkta stolt över mig själv idag. Jag stod nämligen på löpbandet hela 5 km idag. Det är en bit, och det tog en stund, 42 min och 42 sek närmare bestämt. Det gick kanske inte så jättefort, men jag orkade och det hade jag aldrig trott! Men det var väl en bra dag idag antar jag. Resten av dagen har väl varit som torsdagar brukar, lite kör, lite tyska, matte och sån´t därn´t. Det jobbiga kom när jag åkte till Kyrkans Hus, jag orkade inte riktigt med att vara social och trevlig och söt och gullig mot barnen. Kände inte för det idag helt enkelt, men det löste sig och jag klarade det med utan några smärre incidenter. Önskar bara att jag slapp gå till skolan imorgon och jag är absolut inte på Piña Palmera på lördag. Hualigen fem timmar (minst) i Kyrkans Hus. Vill helst stanna hemma, ligga i sängen och läsa och ladda för Berlin. Det är snart måndag och då drar vi!

Nötter & choklad

Publicerad 2008-03-24 20:18:29 i Sakerna

Slut på påsklovet för den här gången. Lite för tidigt tycker jag allt, jag hade kunnat vara ledig ett par dagar till. Men nu är det spm det är, det är bara att ladda inför engelskan imorgon. Det har i vilket fall som helst varit en bra påsk. Jag har inte hunnit ha tråkigt utan det har varit livat större delen av tiden. Och i fredags fick jag världens bästa present av Nilla. Hon hade köpt en kokbok om nötter och choklad till mig. Jag blev själaglad och mamma blev ungefär lika lycklig som jag. Dock ska jag nog vänta ett tag med att göra några recept ur den för den här påsken har fört med sig alldeles för mycket godis. Nu är det inte ens gott längre, så illa är det.

Oväder

Publicerad 2008-03-21 16:19:20 i Sakerna

Ska snart sätta mig på tåget och åka ner till Gnosjö. Det är lite lagom lockande i det här vädret får jag ju säga. Känner inte för att bli stående någonstans, missa anslutningståget eller bli sittande på stationen i Jkp. Inte alls, men det verkar ju ha lugnat ner sig nu så det ska nog gå bra. Jag har i vilket fall som helst fyllt på mp3:n med nya låtar så att jag har lite att sysselsätta mig med om det händer något. Och har en bok som snart är utläst och en som jag ska börja på så jag klarar mig nog =)

Och annars har dagen varit sådär lagom meningslös. Det mest nyttiga jag har gjort var övningskörningen på flörmiddagen. Det var rejält krångligt att köra i det här vädret men jag får ju säga att jag klarade det riktigt bra!

Meen, nu ska jag kolla in SJ:s hemsida angående eventuella förseningar.

Skara

Publicerad 2008-03-20 19:59:51 i Sakerna

Jag har haft en jättemysig dag idag! Jag och Ida åkte och hälsade på Lottie i Skara och det var så himla kul att träffa henne igen. Och att träffas alla tre, det har vi inte gjort sedan i somras. Det var lite konstigt i början men efter ett tag gick det över och det blev som vanligt igen. Vi tänkte egentligen kolla på film men det behövde vi aldrig göra för vi pratade hela tiden. Om allt och ingenting. Och Lottie har en så fruktansvärt fin lägenhet. Grönt, färgglatt och härligt!

Innan vi tog bussen till Skara var jag och Ida och tränade. Men det gick inte så bra för jag var så himla trött efter igår så jag orkade inte så mycket. Men jag fick i alla fall lite energi av träningen så resten av dagen har jag varit pigg =)

Jag hade en bra dag igår också när jag var i Ullared. I bilen var det livat värre och jag hade Speciell på hjärnan hela kvällen efteråt. Och jag fick inhandlat riktigt bra saker också så det var en lyckad resa.

Kaka, kaka, kaka

Publicerad 2008-03-18 12:36:53 i Sakerna

Det snöade igår. Om någon missade det. Och idag är det snö, och strålande solsken, hade det varit för två månader sedan hade jag varit överlycklig, nu är jag bara sur. Jag vill inte ha snö, bara vår. Fast man får ju vara glad att solen skiner, då smälter ju snön lite fortare, och det är ju en väldigt fin dag ute så jag ska nog bannemig pallra mig iväg på en liten promenix med mor. Om hon nu känner för att promenixa... Men jag kan ju locka med att om hon går en sväng med mig så får hon äta en kaka med gott samvete sedan. Det borde funka ^^ Och ni ska veta att det är väldigt frestande att äta kaka eftersom det luktar kardemummakaka i hela huset. Och kardemummakaka är gottgott =)

Pås(kris)

Publicerad 2008-03-16 20:10:16 i Sakerna

Det är lite småtråkigt att bara gå hemma, jag börjar bli lite rastlös =P Men det har varit två bra dagar i alla fall. Jag har övningskört ganska mycket och grejat lite med mina pärlor och så läst lite i min engelskabok. Har hittills bara hunnit tre kapitel men det verkar lovande, filmen var bra, men boken verkar bannemig nästan ännu bättre =)

Idag såg jag, Erik och mamma det första tussilagona och blåsipporna när vi var i skogen. Så vi plockade några och nu solar de sig på köksbordet, vi repade lite ris också och har gjort påskris. Det är härligt att det är påsk, jag diggar påsken ^^ Jag bakade morotskaka idag också och gjorde glasyren gul och hällde på lite grön kokos, bara för att det är påsk =)

Övernattning

Publicerad 2008-03-15 14:19:06 i Sakerna

Sov över i Kyrkans Hus med tonårsgruppen från igår till idag. Mysigt värre hade vi det, vi bakade, åt tacos, hade fyrkamp och kollade på film. De var så rara och skötsamma hela tiden =) Utom när det var dags att sova då var jag (nästan) tvungen att bli arg. Men sedan tystande de i alla fall. Idag har de spelat spel medan jag och Lisa diskade och gjorde iordning. Det är alltid härligt att diska med en sådan diskmaskin där det tar typ 3 minuter att diska en back, sedan ställer man in en ny back, en sådan diskmaskin ska jag ha när jag "blir stor" =P

Tlöttelöttig

Publicerad 2008-03-11 18:52:31 i Sakerna

Sådärja, nu var spanskan klar minsann, och bra blev det nog tror jag. Funderar på att lägga in en bild också, det är ju alltid uppskattat, speciellt av Teresita, men vi får se hur det blir med den saken, jag känner mig lagom trött på det nu faktiskt. Det är inte jätteintressant att skriva om påsken i fem olika latinamerikanska länder som firar på samma sätt.

Romeo och Julia var i alla fall bra. De flesta var väldigt duktiga och det var en intressant tolkning som de hade gjort, absolut ingen traditionell version av det hela. Det var mycket dans och det var väldigt bra gjort.

Och utvecklingssamtalet gick bra också, då duktig så är jag =) Och så fick jag ta en sväng till schemaläggaren ockå för en (förhoppningsvis) sista koll på valen inför trean, nu ska det nog stämma och bli bra tror (och hoppas) jag. Orkar inte engagera mig i att gå till schemarummet mer nu känner jag, är en aning trött på det får jag ju säga.

Överhopad

Publicerad 2008-03-10 20:01:29 i Sakerna

Plupplupp vad jag har mycket att göra för tillfället. Det är inlämningar, prov och läxor i en enda härlig röra. Och till råga på allt kommer min håltimma imorgon att gå åt till utvecklingssamtal, en del av den i alla fall. Men jag ska nog hinna med lite plugg innan det är dags för buss till Skara och Romeo och Julia. Det ska bli riktigt kul att se den. Mascaran lär ju rinna i slutet men det är smällar man får ta, tops i fickan och det problemet är löst!

Dagen idag har hursomhelst varit bra, sådär lagom svettig efter träningen och med rosa nagellack på så kan det ju inte vara så värst dåligt=)

Godishelg

Publicerad 2008-03-09 18:16:24 i Sakerna

Massa godis har jag ätit under helgen, sådär lagom nyttigt. Men gott var det och jag får väl köra hårt på gymmet imorgon så bränner jag väl en del av det i alla fall.

Men en bra helg har det varit, i fredags var jag och David på bio, Försoning såg vi och den var sjukt sorglig. David satt och snyftade som ett litet barn. I går var vi en sväng i Skövde och träffade Ida och Alex en stund, sedan åkte vi till mormor och morfar på våffelkväll. Och så blev det ju såklart en titt på Andra chansen även om vi inte tittade så jättenoga. Idag har vi mest pluggat och tagit det lugnt och varit i Frejahallen och tittat på Eriks friidrottsträning eftersom David skulle till tåget direkt efter.

Resten av kvällen tänkte jag tillbringa med min bok och så tänkte jag äta kärleksmums och dricka té, perfekt avslutning på nyttig helg ^^

Vindruvsdag idag

Publicerad 2008-03-06 09:16:09 i Sakerna

Har precis haft spanskaprov, vilket kändes bra så då får vi ju hoppas att man kan lita på sin instinkt för en gång skull... Om tio minuter är det dags för matte, jag ser inte jättemkt fram emot det får jag ju erkänna, men sedan är det ju kör, alltid trevligt =) Och så har jag vindruvor med mig att äta eftersom maten idag är pyttipanna, och det äter jag inte, ingenstans, någonsin. Så det så.

Livräddning

Publicerad 2008-03-04 17:22:59 i Sakerna

Tillbaka i skolan idag igen då. Och det hela började med ett engelskaprov. Dock var det inte så svårt så det var ingen fara. Sedan hann jag med att plugga en stund innan jag gick på anställningsintervju. Lite nervigt men det gick nog bra tror jag. Det iaf kunnat gå sämre ^^

Sedan flöt skoldagen på, jag flöt lite i vattnet också eftersom vi hade livräddning på idrotten. Alltid jobbigt att bada och livräddning är ju ingen höjdare heller, men jag överlevde, och det gjorde Maria också (hon var den jag "räddade").

Nu funderar jag på att baka bröd. Men jag tror att jag hoppar det. En annan dag.

Plugg och motion

Publicerad 2008-03-02 12:46:04 i Sakerna

Jag har slarvat lite med pluggandet den här veckan. Egentligen hade jag tänkt att börja så smått med engelskan (prov på tisdag) i torsdags men glömde det och tänkte pluggat igår istället. Men glömde det också så nu får jag plugga dubbelt så mycket idag istället. Men det går nog bra. Jag har ju studiedag imorgon också se jag klarar mig nog. Och nu har jag i alla fall kommit igång med pluggandet. Så det går lite framåt iaf =)

Igår hade jag en riktigt bra dag trots missat pluggande. På förmiddagen var jag och mamma inne i staden och shoppade på 25 % rabatt. det blev en del fint till oss båda, sen åkte vi hem till mormor och fikade och svängde in på Lidl för att handla lite. På kvällen kom Ellen hit och vi hade några treviga timmar framför Melodifestivalen och lite prat hann vi också med. Bl a kom vi fram till att vi ska springa Vårruset och gå på handboll (jag ville springa Vårruset och Ellen ville gå på handboll så vi kompromissade).

Men nu ska jag återgå till pluggandet.

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela