Sara

Saras underbara dag

Publicerad 2006-11-30 21:07:59 i Sakerna

En bra dag idag=) Slapp ju en halvtimme på naturkunskapen och hela spanskan eftersom jag tränade med kören=) DET var trevligt=P Slipper dessutom båda delarna imorrn också, det är inte heller så illa^^ Det som är illa är att Anders Stenholm sjunger solo på You raise me up. Jag ogillar honom, och jag ogillar hans röst. Bläh.

Efter träningen gick jag till mormor och morfar och åt makaroner och hemlagade köttbullar, mums=) Sen småpratade jag med morfar och han skjutsade ner mig till Församlingshemmet. Där spelade jag, hann med att göra lite tyska och beundrade David för hans cello-spel. Visste inte att den killen spelade cello. Men jävlans vad han gjorde det bra.

Matilda har dessutom tillkännagett att hon är klar med historian=) DET är väldigt bra eftersom vi ska redovisa imorrn^^ Dessutom söker hon bilder nu och ska lägga in dom i PP-presentationen även om hon inte kan. Matilda är en äääängel=)

Snart är det jul!

Och idag är Sara på jävligt bra humör=)

Sara har planer^^

Publicerad 2006-11-29 20:10:35 i Sakerna

Har nu planerat fördigt min helg=)
Först ska jag ha filmkväll med Lottie, och det ska bli mysmys=) Jag saknar dig jättemkt när jag inte ser dig varje dag gumms. Du + Jag = Kärlek

På söndag ska jag åka till Jkp och träffa Konow eftersom hans mamma påstår att det är julskyltning där då=) Det ska också bli mys=) Dock är det ingen av oss som hittar^^ Vi kommer vimsa runt som hönor=) Ett par jävligt coola hönor^^ För jag och Konow äger=)

Sara back from Gbg

Publicerad 2006-11-29 17:36:13 i Sakerna

Trevlig dag i Gbg idag=) Förutom att busschauffören inte hittade till Hovrätten så vi fick gå värsta omvägen. Han var helt borta den busschauffören... Iaf, väl på Hovrätten var vi försenade så vi fick lyssna på försvarsadvokaternas slutplädering. Det tog en och en halv timme och var jättetråkigt. Bläh. Sen gick vi till Nordstan och åt, hann med en sväng in på H&M också, shoppingabstinens eller vad?! Men, jag ska dra med mig Ida dit nästa helg. Visserligen kan jag inte handla ngt till mig själv, men iaf...

GP var jätteroligt=) Jag gillar tidningar=) Dessutom var hon som pratade riktigt bra. Vi fick tävla om vem som gjorde den bästa förstasidan, mitt lag kom tvåa=) Det var värsta svårt att tänka på allt som man skulle ha med och vad man inte skulle ha med.

Men men, nu ska jag plugga lite historia.

Sara har ingen koll

Publicerad 2006-11-28 19:16:21 i Sakerna

Jag är hopplös.
Jag måste börja ha en lista på användarnamn och lösenord för jag har verkligen ingen koll på vad jag heter vart.
För tillfället är det UMR och SVU som jag skull behöva lösenord till (dock vet jag fortfarande inte om jag är medlem på UMR)... Det är helt sjukt. Jag är knäpp. Måste ta tag i det här ngn dag. När jag orkar och har tid...

Sara har en bra dag

Publicerad 2006-11-28 18:57:07 i Sakerna

Hmm, en ganska bra dag idag faktiskt. Mot all förmodan.

Min datakunskapslärare lärde mig hur man sätter bilder i nivå med en text (jag vet PRECIS hur man gör) och jag skrev upp mig på bowling på friluftsdagen. Dessutom bestämde jag att jag ska ha filmkväll med Lottie på fredag, wiie gumms=) Dock måse jag kolla på Idol... Min mamma lovade att skjutsa mig till skolan imorrn också så jag slipper gå upp jättejättetidigt och åka buss. Min mamma är wonderful=)

Japps, jag är på riktigt bra humör idag faktiskt. Och det blir ju inte sämre av att lyssna på Il Divo^^
Och det är Ugly Betty ikv=)

Nu ska jag bara läsa lite historia också. Då har jag varit riktigt duktig=)

Sara är besviken...

Publicerad 2006-11-28 07:42:46 i Sakerna

Alltså, jag kommer verkligen inte att palla den här dagen, eller den här veckan, på fredag kommer jag att vara halvdöd=S Så, jag får nog räkna med att tillbringa helgen i min säng, och det är ju i och för sig inte fel=P

Sitter nu i et mörkt bibliotek och försöker låta bli att vara arg på min datakunskapslärare för att han bara gav mig VG på provet eftersom jag inte kunde sätta en bild i nivå med en text. Ogillar min datakunskapslärare, han har för mkt parfym på sig.

Sara är pumsig

Publicerad 2006-11-27 20:49:28 i Sakerna

Okej, jag hade kul i Kristianstad, faktiskt. Även om endel saker bara blev knep.

Sov i ett rum med en massa Stockholmare, odiskreta Stockholmare. Värre än jag, faktiskt. Det mest odiskreta jag gjorde var att sätta igång Ninas överfallslarm och snacka om militärer när det sitter en bredvid mig och typ sover^^

Idag var dagen då jag borde varit hemma och sovit. Istället var jag i skolan, sjöng i ensemblen och klippte mig. Jag ar alldeles för mkt saker att göra. Den här veckan är sjuk. Jag kommer hem tidigt en dag, då ska jag plugga matte, eventuellt historia och spela flöjt som en galning (måste lära mig ta ett snyggt E2 på altflöjten). Helst ska jag hinna med att göra alla läxor, kunna "True Colours" på synth och kunna alla låtar till advent. Dessutom måste jag planera min helg...

Jag behöver jullov. NU!

Det som en gång var jag

Publicerad 2006-11-23 20:59:21 i Sakerna

Det som en gång var jag är borta nu
Allt jag en gång kämpat för är borta
Eller är det jag som slutat kämpa?

Det jag ser runtomkring mig berör mig inte längre
Jag är domnad, asvtrubbad, borta

Jag vet inte längre vad jag vill
Vet inte vad jag bryr mig om
Vem jag bryr mig om

Vem som bryr sig om mig

Jag har tappat bort mitt skratt
Tappat bort de som skrattar med mig
Tappat bort det som en gång var jag

Det som en gång var jag har försvunnit
Lösts upp
Jag är genomskinlig
Som glas

Du ser inte mig
Du ser det jag är nu
Jag är ingenting nu

Det som en gång var jag är borta nu

Sara vill inte

Publicerad 2006-11-23 20:28:05 i Sakerna

Okej, min dag började faktiskt bra (jag mår bra av att äta grus till frukost). ESV är mkt trevligt=) Jag blir jätteglad av Champagnegatan. Resten av dagen var normal, lagom, duglig... Glömde att jag är ledig imorrn och tog inte reda på vad jag fick på engelskaprovet... Naturkunskapen var tråkig. Matten var som vanligt. Alltså, det händer ingenting längre. Allting ar bara normalt, tråkigt och grått. Ungefär som gruset jag äter till frukost.

Jag vill inte åka bort i helgen, jag vill ligga i min säng, lyssna på heavy metal och gråta... Jag vill inte... Vill inte, vill inte.

Och vet du att du motsäger dig själv?

Sara är knepig

Publicerad 2006-11-22 20:51:17 i Sakerna

Som jag sa till Konow, jag känner mig knepig.
Jag vet inte vad jag vill, och det är illa. För, jag har alltid vetat vad jag vill förut. Ända sen jag var en halvmeter hög. Alltid, men nu vet jag inte längre, jag velar. Och det känns sjukt. Jättesjukt. Jag vet inte vart jag har mig själv. Och jag vete fan vart jag har alla andra. Alla är bara knepiga, och jag är ännu knepigare.

Förlåt att jag är knepig.

Sara har tyska

Publicerad 2006-11-22 12:11:52 i Sakerna

Japp, nu sitter jag i A401 och spanar ut på "torget" mellan 500- och 400-korridoren. En kvart kvar på lektionen sen äre lunch med "Grillburgare". Vad är det för fel på "Hamburgare"? Det har alltid funkat för mig.
Ialf, sjöng i kören förut, lika trevligt som vanligt tycker jag allt. Stackars Erik var ensam bas och satt med tenorerna, mobbat tyckte Sara^^
Innan dess hade jag ESV, jag sjöng Himlen är oskyldigt blå, eller, försökte, det skar sig. Det skar sig jättemkt=P Skar sig på "Hosianna" också. IdaPida den muppen skrattade åt mig=S

Sara ska inte till Sälen

Publicerad 2006-11-21 19:21:20 i Sakerna

Noope, inget Sälen på sportlovet. Inga roliga människor ska ju med. Inga som jag känner för att umgås med i fyra dagar iaf. Nope, jag håller mig hemma...

Dagen annars:
Har nog kommit fram till att jag är sjuk, typ feber, allmänt hängig. Men, måste vara med på idrotten imorrn, ligger nog redan illa till där=S

Jag har kommit fram till att jag måste nog börja planera mina veckor lite mer. För just nu har jag jävligt mycket att göra. En massa, och jag ligger riktigt illa till, riktigt riktigt illa.

Sara ska nog inte till Sälen

Publicerad 2006-11-20 20:28:03 i Sakerna

Alltså, så här är det. Nu ska inte Josse med till Sälen, och Sven ska med istället för Marie. Är Sara fortfarande sugen på Sälen? NEEJ! Lätt att det kommer suga hårt om inte Marie ska med eller. Jävla skit också. Jag hade sett fram emot det. Fan.

Varför kan ingenting bli som jag vill en enda dag. Att slippa kämpa i 24 timmar, är det för mycket begärt?

Sara är förvirrad

Publicerad 2006-11-20 20:11:44 i Sakerna

Jag pratade med Sandgren och Martin idag, eller försökte. Det är svårt att ha en normal konversation med dom. Dom är knepiga^^ Det tyckte flickorna också och sen konstaterade dom att alla killar från Floby har långt hår varpå jag påstod att dom inte alls har det. Dock fick jag ge mig när Lisa började räkna upp massa folk med hjälp av Matilda=P Ialf, jag gillar Martin och Sandgren, dom får mig alltsi glad, nästan. Så länge dom håller sig från sina jävla kvinnovärderingar.

Annars har dagen varit pisspiss. Jag fick cykla till bussen på pappas cykel (sadeln var jättehög) och kom nästan försent, sen kom jag på att jag glömt skridskorna och satt därför och frös hela gympalektionen. Sen frös jag hela dagen och konstaterade att jag hade feber, det har jag fortfarande, det blev ju inte bättre av att gå hem från bussen i blåst.

Det är en förvirrad dag idag.

Osäker på om skolan kommer att få se mig imorrn. Jag tror att jag eventuellt håller mig hemma.
För dom som nu eventuellt skulle bry sig.

Sara är för snäll

Publicerad 2006-11-19 19:53:39 i Sakerna

Kan någon förklara för mig varför jag bryr mig så mycket om folk som absolut inte bryr sig om mig. Vrför kan jag inte fatta att dom bara utnyttjar mig. Att dom skiter totalt i mig så fort dom har ngn bättre som bryr sig om dom. När ska jag inse att jag inte behöver hjälpa folk. För dom kan fanimig klara sig själva.

När ska jag bli älskad för min egen skull?

Sara har studat

Publicerad 2006-11-19 11:56:59 i Sakerna

Nu har jag faktiskt studat hälften av dagens beting. Stolt över mig själv=) Så nu tänkte jag släcka ljuset som står här bredvid och spela lite flöjt. För det är jag bannemig värd^^

Sara tycker om Erik

Publicerad 2006-11-19 10:50:40 i Sakerna

När min pappa ligger på golvet och stretchar eftersom han ahr ryggskott kläcker min bror Erik ur sig:
- Får vi igång pappa snart?

Jag tycker om min bror, han sötsötsöt=)

Sara likes Lager=)

Publicerad 2006-11-19 10:42:15 i Sakerna

Joo, igår tillbringades ju dagen med Lager, mycket trevligt minsann=)

Först var vi på OdenCup en sväng och kollade på lag som vi inte hade en aning om vilka det var, dessutom råkade vi hamna mitt i värsta hejaklacken så det var bara att tjuta och se glad ut^^ Sen spelade Kinnarp, då kände vi nga fler, eller visst vilka det var iaf^^ Bytte läktare när vi fick syn på Lisa och Frida och pratade lite med dom också. Sen gick vi till Gondolino och åt (Magdaleta var stängt). Efter det satt vi på tågstationen och väntade på att tåget skulle gå eftersom vi inte orkade gå upp till OdenCup igen^^

Hemma hos henne kollade vi på Youtube och Bring It On. Struntade i pubkvällen. Vet inte riktigt vfr^^ Men ngn bra anledning hade vi väl. Flummade runt med hennes pilatesboll som jag ramlade av och oroades över brandvarnaren som inte vile sluta tjuta. Goda varma mackor med champinjonstuvning åt vi också=)

Trevlig dag var det=) Tack för den gumman <3

Sara är hos Lager

Publicerad 2006-11-18 18:03:19 i Sakerna

Sitter i den kalla källaren i Lagerhaus (haha) och kollar på Magnus Carlsson och Galenskaparna, trevligt värre må jag säga=) Får se om det blir ngn pubkväll sen, eventuellt blir det film i soffan=P

Dock tror jag att jag ska flytta på mig nu eftersom ngn hänger på min stol...

Sara ska kolla på boule^^

Publicerad 2006-11-18 11:00:21 i Sakerna

Flickan Lager övertalade mig att komma och kolla på henne det sista på hennes sista match idag=P Jag får väl agera hejaklack^^ Eller ngt=P

Jag vill ha reda på om Lisa och Frida gått vidare i OdenCup... Men, det får jag väl veta så småningom, typ, i eftermiddag^^

Ordkunskap

Publicerad 2006-11-17 22:20:34 i Ordkunskap

narcissism - en förälskelse i den egna bilden, den egna personligheten

narcissist - en person som älskar sig själv

narciss - pingstlilja

Sara vill ha ljusrosa naglar

Publicerad 2006-11-17 22:04:06 i Sakerna

Någon som är villig att få en prenumeration på VR i julklapp?
Snälla!
Då kan jag nämligen använda mitt mkt trevliga erbjudande som jag fått de två senaste numren och få värsta sminket på köpet, läppglans, ögonskuggor, sminkväska och nagellack. Har f ö känt för att måla naglarna (ljusrosa) hela veckan men aldrig kommit mig för. Jag skyller på att jag inte har tid att måla på mina fyra lager. Men, det är en dålig ursäkt, jag vet. Hädanefter lovar jag dyrt och heligt att alltid måla naglarna när jag kollar på Ugly Betty. Promise. Måste bara skafffa ljusrosa nagellack.

Sara vill ha hämnd

Publicerad 2006-11-17 21:40:03 i Sakerna

Men dåså Lager, då kan vi ju tillbringa morgondagen med att funder på eventuell hämnd mot Harkel. Plus kanske lite funderingar över eventuell språkresa...

Funderingar på eventuella saker står alltså på schemat imorrn. Och jag hoppas på att Harkel inte läser min blogg^^

Harkel är ett mkt bra ord har jag kommit fram till. Man kan använda det till mkt=)

Sara likes Idol=)

Publicerad 2006-11-17 21:33:03 i Sakerna

Hamen, det gör jag. Faktiskt, för, fortfarande, Markus är underbar, som bara den. Dock är det ju tyvärr inte jag som är hans Sara^^ Skulle nog inte ha särsklilt mkt emot det annars=P Det var Fredrik och Cecilia-vaning på Lady in red.

Och Erik, japp, han är också apans bra=) Bed of roses var fruktansvärt bra.

Bara så ni vet=)

Sara är lycklig

Publicerad 2006-11-17 18:40:32 i Sakerna

Jaa, det är jag faktiskt, jättelycklig=)
Tack alla för det <3

Men, nu vankas det nog mat. Varma mackor om jag inte luktar miste^^ Gött värre=)

Sara har fikat^^

Publicerad 2006-11-17 17:53:38 i Sakerna

Hamen, det blev fika efter skolan, gött värre=) Och jag slog på stort med kladdkaka och varm choklad, det är mumma=) Så för tillfället känner jag mig uppblåst som en bulle^^ Men men, det får jag väl springa bort i helgen. Har nästan lovat mig själv att jag ska springa både imorrn och på söndag. Nästan=P

Om jag nu hinner springa imorrn^^ Lager kläckte ju precis ur sig att jag ska befinna mig på Odencup imorgon. Det ska bli treeevligt, träffa massa folk=) Sen ska jag med henne på pubkväll i Grolanda Bygdegård=P Vete fan vad jag ska göra där, faktiskt. Men det blri nog kul. Och cider är aldrig fel^^

Dagen idag då. En vanlig fredag, förutom att vi drog till musiken på håltimmen, det var lite småmysigt, och resten av tiden satt vi i cafeterian och skrattade åt saker jag inte har en aning om vad det var^^

F ö berättar Erik om mitt "smygtittande" (det var faktiskt INTE meningen) för varje person han möter. Jag kommer bli ökänd på hela Ålleberg=S Måste få den muppen att sluta, hur nu det ska gå till^^ Muta kanske, han kan få en chokladboll... Eller en plattång=P

Sara ska fika(?)

Publicerad 2006-11-17 07:42:46 i Sakerna

Imorse var det segt att gå upp, mkt mkt segt, dessutom bytta jag kläder efter halva morgonen så jag stressa mig igenom sminket och sen nästan springa till bussen (i högklackat). Men jag hann, och jag känner mig mkt stolt över mig själv^^
Dock vete fan om det var värt stressandet, hade varit väldigt skönt att ta sena bussen och komma hit halv nio. Sova en timme till. Mmm... Men, det får blir nästa vecka, då är inte Teresita här varken torsdag eller fredag. Lätt gött ska det bli att slippa spanskan och få sluta tidigt plus en sovmorgon=) Lovely för att citera engelsmännen^^

Tydligen ska jag fika på Lilla Blå idag efter skolan också. Enligt Matilda iaf. Dock måste jag nog diskutera igenom detta med mig själv och väga fördelar och nackdelar mot varandra.

Fördelar: Fika är gott, och att träffa brudarna är aldrig fel^^
Nackdelar: Måste isf ta sena bussen, kommer isf inte hem förrän tio över fem. Mkt otrevligt.

Men men, flickorna får väl övertala mig^^

Sara är slut

Publicerad 2006-11-16 19:57:04 i Sakerna

Okej, jag gillar inte torsdagar inte alls. Det finns en bra sak med dom, det är flöjten. Och estetiskt val på morgonen. Annars är torsdagar skit. Idag på naturkunskapen roade jag mig med att riva sönder ett presentsnöre som jag hittade i Emelies pennfack. Sen knöt jag rosetter av strimlorna, ja, så aktiv var jag.
Spanskan var ungefär lika inspirerande, vi kollade på en film om en pilgrimsresa. I den medverkande bl a en tjej som absolut inte kunde sjunga även om alla andra (inklusive hon själv) tyckte det. Hon försökte sig på sopranopera. Huuu... Dock fick jag reda på mitt proc, MVG^^

Nope, jag är inte på så bra humör längre. Även om jag varit på topp igår och idag, men, ngn gång måste det ju ta slut. Ska bara ta mig igenom fredagen också. Och helgen ska jag tillbringa med att plugga livet ur mig. Plus en eventuell pubkväll, eller odencup eller vafan det nu blir.

Sara har läst Veckorevyn

Publicerad 2006-11-15 20:34:18 i Sakerna

Japps, det har jag banne mig gjort^^ Och det är lika illa varje gång jag gör det. Jag får grym shoppingabstinens och vill kasta mig in i ett köpcenter och slösa bort alla pangar jag äger... Det är too bad=S
Har varit värsta tråk hela veckan i klädväg, (idag: munktröja och baggyjeans) så imorrn hade jag tänkt piffa upp mig^^ Dock vete fan om jag orkar, dessutom ska jag ha med mig übermkt böcker imorrn så jag måste nog ta ryggsäcken, och ryggsäck + klänning/kjol = bad. Dessutom måste jag stryka kjolen om jag ska ha den... Det är också bad. Hmm...
Vill ha en perfect lager på lager outfit imorrn, två lager pretty tajta linnen, en stooor tjock kofta över och tajts. Problemet: jag äger inte stooor kofta att ha över, f ö äger jag inte mkt linnen heller.
Rackarns!
Nope, nu måste jag putsa BB-stövletterna, dom ser ut som om dom har varit på lerig Hultsfredsfestival... Det har dom inte.

Och, koftan ska vara grå, linnena: ribbade, ett dimrosa och ett vitt. Ska ligga på mitt skrivbord imorrn, tack!

Sara är glad!

Publicerad 2006-11-15 18:12:46 i Sakerna

Jag är glad idag, jätteglad=)
Fast jag har ingen aning om varför. Det har inte varit ngn speciell dag idag direkt...
Men, jag skulle kunna tänka mig att det beror på att vi körde Mr. Blue Sky på musiken idag. Och den är fruktansvärt bra. Och Erik sjunger fruktansvärt bra=P Dessutom har jag nästan lärt mig min stämma nu, och kommit på att det är lite mer stämsång på originalet som är apcool som jag ska övertala Daniel att vi ska köra=)

P g a min oförklarliga lycka idag så pratade jag en massa på utvecklingssamtalet. Min mamma sa att det var i stil med Mamma Rahm, och alla som känner henne vet ju hur illa det är^^ Jag var faktiskt torr i munnen, så mkt pratade jag^^ Dock tror jag inte att Berit misstyckte. Hon tyckte däremot att jag skulle satsa på MVG i alla ämnen och att jag skulle jobba på EU eftersom jag går språk. Hon tycke precis som Lisa att jag skulle BLI ngt.

Vi får väl se hur det blir med det.

Sara är stressad

Publicerad 2006-11-14 19:56:06 i Sakerna

Japps, jag är en stressad gymnasieelev vars dagar är fyllda med ganska mkt.
Igår: Hem till mormor och morfar direkt efter skolan (i blötsnö och hård vind med vattenpölar på marken vilket gjorde att mina BB-stövletter var genomblöta när jag kom fram) för snabb mellanlandning (med köttbullar) innan jag skulle vara i Stadshuset klockan 6 för konsert med musikskolan och Vivace. Träffade på Martin där, han skulle sjunga. Och det gjorde han bra. Fantomen är svår.

Idag: Jag försover mig en timme och vaknar av mig själv klockan halv sju. Mamma skjutsar till skolan och jag hinner t o m göra ty-läxan (läser igenom texten på en halv minut och fattar inte ett piss) i rökluktande biblioteket. Datakunskap, tyska. Tyskan gick inte bra, som sagt, hann inte läsa ordentligt.
Dagens samtalsämne: nya tjejen, Stephanie, som jag inte sagt hej till än. Ska göras imorrn. Tror jag. Historian: Slut, orkar inte mer. Systemet har lagt av. Jag roar mig med att försöka läsa en Herman Lindqvist-bok men ger upp och övergår till att göra upp helgplanering. Plugg, Pubkväll, plugg. Hoppas att mamma inte har nga andra idéer.
Sätter mig med Lager i cafeterian och pratar om sånt som vi aldrig hinner prata om numera. Träffar Lottie på stationen, får mitt borttappade busskort av henne (tack). Pratar om allt mellan himmel och jord. Så skönt att prata om ingenting och allting som inte betyder ngt.

Nu: Jag ska tända ljus, värma glögg i micron och sätta mig framför Ugly Betty.

Grattis!

Publicerad 2006-11-12 19:26:58 i Sakerna

Okej, jag vet att jag borde hålla tyst. Men, ngn höll inte tyst 12 september förra året. Jag vill ha hämnd.
Så grattis Elin Lager, jag är så glad för din skull. För du förtjänar det verkligen, förtjänar det jättemkt.

Och grattis lilla far på fars dag=)

Smarta jag

Publicerad 2006-11-12 13:11:32 i Sakerna

Jag känner mig fruktansvärt begåvad idag *inte*

Jag har ingen aning om vad jag har för lösenord till UMR-hemsidan, eller om jag öht är medlem (har inte fått ngt bekräftelsemejl). Och jag har just kommit fram till att jag glömt att ta med mig engelskabokens recensionspapper hem. Jag som tänkte vara duktig och göra det idag. Känner mig sådär lagom smart.

Men, jag har iaf kommit ihåg att jag ska befinna mig i Fbg imorrn klockan 15.30 för att sjunga och i Stadshushallen klockan 18.00 för att spela. Så, helt förtappad är jag inte, än.

Rött och guld

Publicerad 2006-11-11 16:44:19 i Sakerna

Trevligt med en lördag då man är hemma för en gång skull=)
Har tillbringat dagen i köket där jag sytt gardiner emd kära mor. Vackra, vackra gardiner=) Dessutom blev det nga kuddar, dock får vi nog sy klart dom imorrn.

Ikv ska jag til mina älskade morföräldrar och äta smörgåstårta=) Sådär trevigt att sitta och konversera med dom när alla andra är ute och festar. Men smörgåstårta är gott^^ Dessutom orkar jag inte engagera mig i ngt den här helgen., bara i mina kuddar och gardiner^^

Brittan och Federline (of course)

Publicerad 2006-11-10 18:49:02 i Sakerna

Okejokej, jag är inget brittan-fan, noope, har egentligen aldrig varit (bara för att alla andra var det). Men, hoppas att hon skärper till sig nu och börjar ett nytt liv. Och hoppas på att hon får vårdnaden om barnen... Federline verkar ju inte riktigt vara värsta blöjbytarpappan direkt^^

Jag vill ha fredag idag^^

Publicerad 2006-11-10 17:57:31 i Sakerna

Gick prima på spanskan, den var inte alls, svår. MVG here I come^^ På engelska testet efter det gick det väl lite sämre. Dock blir det nog bra det också, I hope^^ Och på historian idag jobbade jag bannemig järnet, utom dom sista 20 minuterna, för då tyckte jag att jag jobbat nog, som tur var hade MIkael då gått och gömt sig så han såg inte att jag slappade=P Och stackars Matilda suckar lika mkt varje historialektion när jag jobbar och tycker det är skitkul^^ Carin, Emelie och hon konstaterade också att jag kan väldigt mkt eftersom jag visste vad patriarkalisk var=P Dock gav jag väl ingen prima förklaring kanske, måste kolla upp det så att jag kan förklara bättre nästan gång^^ På håltimmen drog jag, Matilda, Carin och Lager till Donken och åt eftersom Matilda och Lager skulle inhandla OTH-dvd:er, dock blev det bara Matilda som köpte en sen eftersom Lager snabbt konstaterade att hon hade alla avsnitten. Men men, det var iaf trevligt och jag käkade som bara den. Värsta onyttigt, men vafan, är det helg så är det. Sen skulle jag försöka gå nerför den mkt branta stensluttningen med mina högklackade stövlar och jaa, det gick väl sådär får jag säga, dessutom fick jag springa över vägen också eftersom det kom så mkt bilar, det var väl inte heller så smidigt... Dock bröt jag faktiskt inte ngn klack, tro det eller ej^^ På samhällen snackade vi massmedia. Intressant, faktiskt. Vi ska ju på studiebesök till GP den 29=) DET ska bli trevligt trevligt=) Gbg är aldrig fel=P

Kall fredagmorgon i bibblan

Publicerad 2006-11-10 07:52:43 i Sakerna

Jag har för tillfället extrem längtan efter min säng, beroende på att jag inte tillbringat alls mkt tid där det senaste. Har inte tillbringat mkt tid hemma alls faktiskt. Har ju varit borta på kvällarna en massa nu. Igår kom jag hem 20.07. Sådär kul var det, äta och sova liksom... Jag hann faktiskt plugga på spanskaprovet igår, men jag kan fortfarande inte glosorna=S Dock går det nog bra, jag kan ju grammatiken=)

Rackarns, vad kallt det var när jag cyklade till bussen idag. Frost överallt, busskuren var helt igenfrostad och man såg inte ett piss... Och så ska jag cykla hem i eftermiddag också. Huu. Man kan ju alltid hoppas att Ugglan är sjuk så att vi slipper ha samhällskunskap, då kan jag åka hem med 2-bussen=) Dock har hon aldrig varit sjuk förut och är det säkert inte idag heller. Tycker inte om friska lärare. Dom är jobbiga=P

Har ingen aning om vad vi ska hitta på på håltimmen heller... Carin och jag kom fram til att vi skulle gå hem till ngn. Men den som bor närmast (utom min mormro) är Sandra, och vi har inte lagt fram idén för henne än... Kanske borde göra det snart, det får bli uppgiften på naturkunskapen...

This horrible day

Publicerad 2006-11-08 20:49:06 i Sakerna

Är så fruktansvärt trött. Jag började nästan lipa förut när jag upptäckte att jag tappat bort mitt skolkort, sen vrålade jag åt Erik att han skulle hålla käften. Fan, det är itne bra...

Men men, dagen var trevlig=P Alltid trevligt att sluta tolv. dock inte lika trevligt att bada eftersom badet var tiny tiny... Och strömmen höll på i typ tio mnuter kändes det som, och under tiden gick det inte att komma upp i bassängen om man inte var smidig eller stark, jag är ingetdera. Men varmvatten-bassängen var skööön, om än lite tråkig=P Synd att bubbelpoolen inte var tillgänglig. Det var ju dfr vi gick dit vafan. Men men, det får väl bli en annan dag. Sen var det sång... Och det gick inte bra. Eller, jag sjöng ju rätt text och inte falskt heller (tror jag). Men jag orkade inte engagera mig, dessutom stod rektorn för musikskolan längst bak och smilade som ett jävla fån för att vi också skull smila, lätt att jag INTE orkade smila eller, palla det vafan. Sen satt jag lite för ARG och gick till Linda och Döve och snodde en Ållebergsgymnasiet-penna, fast dom sa at tjag inte fick ta ngn för att jag inte går natur eller funderar på att gå det^^ Och sen pratade jag lite med Samuel och Hvile och försökte få Hvile att förstå att dom coola går i A-huset och inte i C-huset. Samuel sa iaf att han funderade på att gå samhäll, språk=) Redig pöjk det=P

Nope, nu ska Sara sätta sig i en fåtölj, läsa och äta en chokladmuffin.

Serie och bok

Publicerad 2006-11-07 19:53:48 i Sakerna

Och nu ska Sara skynda sig att slå på Kanal 5 och Ugly Betty.
Har lite lätt höga förväntningar på den serien^^

Och har ännu högre föväntningar på Vägen till Jerusalem som jag lånade på bibblan idag=)

Studigt stressigt

Publicerad 2006-11-07 19:37:13 i Sakerna

Tog mig trots allt igenom dagen, stolt över mig själv^^
Svenskan är för skitkul, håller på med filmkunskap och det är väldigt intressant faktiskt. Och så får man ju kolla en massa på film, även om man inte får se hela=P
Och historian, som jag bävade för, gick riktigt bra idag. Jag och Matilda kom inte framåt, men vi planerade hur vi skulle lägga upp det. Och DET var välbehövligt, innnan var det kaos, typ=P

Har just skrivit ut ett studhäfte för spanska, det blev åtta papper^^ Känner mig en aaaning studig^^ Men det beror på alla rackarns ord som vi ska kunna. Jag kan typ hälften, det är råplugg som gäller nu. Det värsta är att jag inte hinner plugga så mkt eftersom jag ska bada med flickorna efter skolan imorrn, och efter det ska jag direkt till Öppet Hus. Och på torsdag ska jag spela flöjt och sen ska jag gå i fackeltåget=S En stressig vecka det här... Men men, det går nog bra. Jag får väl i värsta fall plugga på bussen och i sängen på kvällarna^^

Dagen idag

Publicerad 2006-11-07 11:13:34 i Sakerna

VI hade datakunskap... Tyvärr. Så fruktansvärt tråkigt med datakunskap.

Men men, sitter för tilfället i bibblan med Maria, Emelie och Lager som jobbar på sin samhällsinlämning. Min grupp blev ju då klar igår^^ Och snälla Sofie skrev rent på datorn=)

Alltså, så här är det. Jag pallar verkligen inte tisdagar. Värsta hemska dagen, med sovmorgon som inte går att utnyttja, lååång håltimme och ännu längre historia-lektion allra sist på dagen som slutar klockan fyra. Jag är hemma tio över fem ikv. Dessutom är historian fruktansvärt tråkigt för tillfället. Jag älskar historia i vanliga fall, men nu är det verkligen döden. Jag har dessutom kommit på att det ämne jag och Matilda har valt (Kalmarunionen) som är SKITSTORT! Den upplöses ju och stiftas igen en massa gånger. Orka det eller, neeej! Men, jag ska prata lite med Mikael så kanske vi kan ta bara en period... Vore mycket bättre. Dock är jag tveksam till om han går med på det...

Dåligt morgonhumör^^

Publicerad 2006-11-07 08:04:49 i Sakerna

Sara pallar verkligen inte tisdagmornar, eller måndagmornar, eller nga mornar öht. Så fruktansvärt jobbigt att gå upp ur varma, sköna, underbara sängen... Dessutom kläckte Erik ur sig att vi kanske eventuellt inte har datakunskap pga bortrest lärare. Mkt otrevligt isf eftersom det innebär att jag är här alldeles helt i onödan.

Undrar vart i hela friden Matilda har tagit vägen... Hon ska ju vara här och hålla mig sällskap hemska tisdagmornar, men, hon kanske tar den sena bussen, den lilla skolkisen. Jag får väl börja göra det jag också. Gött med en sovmorgon=) Fattar inte vfr vi inte kan börja som alla andra i normal tid klockan åtta. Ogillar schemaläggarna mkt starkt, ogillar mitt schema ännu mer...

Öhh. ja rörig blogg, men, det går ut på att jag börjar en halvtimme senare än alla andra och därför måste vara här en halvtimme alldeles i onödan.

Orika jag...

Publicerad 2006-11-06 20:09:45 i Sakerna

Alltså, idag var det sviiiinakallt i skolan idag, man kunde ju inte sitta i cafeterian... Knappt. men, där satt vi iaf på lunchen och mobbade Lisa för henne extremlt stora händer/fingrar^^ Stackars Lisa=P Men, roligt hade vi iaf åt det=) Sen skolkade jag ju som sagt från idrotten och gick på ARG-möte som höll på i över en timme vilket gjorde att vi slapp matten också, yey=) Bestämdes mkt bra gerejer på ARG faktiskt. Bl a att jag (tillsammans med diverse andra) ska till Kristianstad den 24-26 för att gå på en utbildning, lätt trevligt det ska bli eller?^^

Det ligger f ö en iPod bredvid mig nu, en svart sprillans ny glänsande sak med 30 GB. Det tråkiga med det hela är att den inte är min, den är min rackarns rike brors... Han kan konsten att spara den grabben, fast det känns som om han inhandlar dyra saker titt som tätt, typ, filmkameror och foxkläder... Den killen är banne mig gjord av pengar, jag tror att jag borde lära mig av honom... Han skulle nog kunna lära mig många saker..

Skolk=P

Publicerad 2006-11-06 12:52:18 i Sakerna

Okej okej, jag kanske skolkar från gympan nu, liiite, men, jag har ju en anledning=P ARG-möte. Dock förstörde ju Sonia lite. Men orka vara med på gympan i 25 minuter när han alltid tjatar i typ tio... Neej, just det=P

Hoppas inte mamma läser det här^^

Vinrött & guld=)

Publicerad 2006-11-05 18:20:18 i Sakerna

Mor och jag var på Commerce idag, trevligt värre=) Inhandlade en röd kudde, vita brukar, vita korgar, beige överkast och två apsnygga röda äpplen med bladguld på. Hett värre måste jag säga=) Nu ska mor min bara sy mina gardiner, och mina kuddar. Plus att jag ska byta matta sen är mitt rum aphett=) Har bytt ut en massa tavlor också, och tagit ner alla pojkbilder...=P Nu hänger det glas och cyklar på väggarna ist^^ MUCH hetare=)

Inspiration

Publicerad 2006-11-05 11:06:25 i Sakerna

Gomorrn!

Vaknade idag av att Erik vrålade över hela huset att han behövde tejp, efter det vrålade min mamma att vi inte hade ngn tejp. Då gick jag upp och sa försynt att jag hade tejp som han fick låna. Dagens goda gärning är alltså fixad^^ Efter det så kom min mamma upp och konstaterade att min nya klänning passar perfa med min tunika, dock vet jag inte om jag håller med om det... Sedan diskuterade vi diverse förändringar i mitt rum. Jag blev värsta inspirerad av Lisas übersnygga rum. Så, nu ska jag också fixa till det=) Nya tavlor, inga hemska bilder på dörrarna... Och jag ska tapetsera över den satans tjärläckan på väggen, och ta bort kletfläckarna från densamma.

Mitt rum är skabb...
Men, nu ska det bli andra bullar^^

Kyrkogårdar

Publicerad 2006-11-04 19:07:19 i Sakerna

Kom precis hem efter att ha varit med mamma, Erik, mormor och morfar på diverse kyrkogårdar och satt ut ljus. Jag tycker att det är så himla fint på kyrkogårdarna med alla ljus. Speciellt i minneslunden i Lidköping, där är det underbart.

Men att jag tvingas höra på en massa gammelmansprat och småbarnspladder drar ner det hela väldigt mkt. Att sitta i en bil med medlemmar ur min familj är mkt otrevligt. Så, jag har kommit fram till att jag ska sluta åka med på dom här utflykterna. Jag blir på dåligt humör av dom.

Rapport: Tjejkvällen

Publicerad 2006-11-04 14:58:55 i Sakerna

Oh shit så kul vi hade igår eller=)
Visserligen var vi bara fem, Lisa, Frida, Carin, Lager och jag, men det blev banne mig bra iaf^^

Det hela började med Rimi när vi grälade högljutt om vilken röra vi skulle köpa, vilken dricka, vilken sorts jordgubbar osv... Sen när vi kom fram till kassan fick jag rädda alla med mitt kort=P

Sen gick vi hem till Lisa och började göra i ordning maten. Bakade potatisar minsann. Bakade potatisar i micron=S Det tog lååång tid innan dom var klara, och när vi hade ätit klart var klockan redan halv elva^^ Men innan det hade Frida kläckt kvällens kommentar:
- Alltså, skaldjur är jag svaaaag för.
Lätt att alla skrattade i fem minuter eller?^^

Då förflyttade vi oss in i vardagsrummet och tänkte kolla på Idol som Lisa så smart spelat in, det var bara det att hon hade inte spelat in det^^ Så vi spelade Geni med barnfrågor och led med Carin som fick jättesvåra frågor. Dock spelade vi aldrig klart för vi började flumma som as och Frida och Lisa snurrade runt på golvet som värsta karusellerna^^ Sen gick vi in i Lisas rum och kollade på nakenfilmer och i skolkataloger=)

Gött sköj hade vi, och det måste göras om snart, dock med hela gänget då.

Victor & Rolf + H&M

Publicerad 2006-11-04 14:41:37 i Sakerna

Japp, nu har jag sett den, kollektionen. Och det är snyggt. Jag gillar temat  romantiskt, men ändå ganska stramt. Kontraster med hjärtan och rosetter.
Det är ha-begär på den svarta pennkjolen, och på den stickade hallonröda tröjan.
Hallonröda kjolen är också riktigt snygg.
Dock har jag lovat mig själv att nu ska det inte bli fler kläder innan jul... Får se hur länge det löftet håller...

Bilder från Sthlm

Publicerad 2006-11-03 18:23:45 i Sakerna

Och för dom som är intresserade finns bilder från Sthlm på mydollcandance.bilddagboken.se
För Ida hade ju självklart sin kamera med sig och tog bilder i tid och otid. Bl a mitt emellan två övergångsställen... Och på morgonen när jag var pumsig, osminkad och oklädd.

Carola, Runar och Elin Lanto

Publicerad 2006-11-03 16:42:17 i Sakerna

Och Carolas röst är tydligen tillbaka. Oh happy day (jajamen, i gospelkör med full stämsång).

Okej, förlåt, jag VET att man inte ska vara elak mot folk man inte känner, men, jag pallar inte Carola. Har inte gjort det på länge. Dock gillade jag henne när jag var liten, faktiskt. När hon var gift med Runar.

Men, Runar håller ju hårt i Elin Lanto nuförtiden, eller hur det nu var med det...

Halloween var det ja

Publicerad 2006-11-03 16:33:24 i Sakerna

Erik har satt upp en läskig gubbe på min dörr, förmodligen pga att det är Halloween-tider nu. Den har iaf häxhatt på sig. Vete tusan om jag vågar sova där inatt^^ Speciellt eftersom Victors dörr, mittemot min, har fått en katt... Häxhattar och katter bådar inte gott. Även om jag kanske är lite immun eftersom ett av mina forna smeknamn var "Häxan". Dock har jag aldrig märkt några övernaturliga krafter...

Hos Lisa ikv då=) Trevligt att träffa flickorna igen, man saknar dom små liven^^

Parenteser

Publicerad 2006-11-03 11:36:33 i Sakerna

Är mkt stolt över mig själv eftersom jag faktiskt tagit tag i historian nu. Halva är klart. Ska eventuellt göra resten i eftermiddag, eller kanske imorrn, får se hur det blir...

Ska iaf träffa flickorna ikväll. Öhh, ja, jag tror det iaf. Vet inte riktigt vart, när eller hur. Men, det löser sig.. Det brukar det ju göra^^

Och Konow, jag LOVAR att jag ska ha på mig plommonlila spetsklänningen när jag träffar dig nästa gång^^

Småprat

Publicerad 2006-11-02 21:54:43 i Sakerna

Ännu en kommentar om Aftonbladets förstasida. Vem i hela friden vill se hur MIjailovic har förändrats sen 2003? Jag bara undrar... Ingen inspireras väl av en mördares stil, eller?

Inom en snar framtid ska jag inhandla Martin Stenmarcks album (eller hade du tänkt göra det Lager?). Jag ska även se Marie Antoinette. Och dessutom läsa Djälvulen bär Prada, så att jag kan se filmen sen.
 Det är i alla fall målen. Plus att jag ska hinna med historian, måste erkänna att jag inte börjat än. Jag skäms faktiskt lite över mig själv. Men, har man lov så har man.
Dessutom måste jag skaffa en överstrykningspenna.

Men, allra allra först jag ska sätta mig i köket, dricka the och leka tandfé.

Jag = Tandfé?

Publicerad 2006-11-02 21:38:31 i Sakerna

Det kanske ska bli mitt nya jobb, tandfé. Seriöst, hur coolt vore det inte att skaffa en lång vid spetskjol, en bahytt (en slags hatt) med sidenband och ett trollspö. Dessutom matchande vingar. Oh yes, där har vi det, det mest romantiska jobbet i världen med månskensflygningar och förttrollningar, perfekt!
Måste bara rekvirera en livvakt (månskenspromenader är ju inte direkt ofarliga, speciellt inte i Fkp) och en uppfinnare (tyvärr finns det ju inga flygdugliga, söta, mobila vingar) sen har jag drömjobbet klart!

Frågan är bara vad i hela friden jag ska heta... Det tål att funderas på. Förslag välkomnas=)

Och joo, just det. Anlednngen till dennna idé är att Erik har tappat sin allra första tand. Efter nga månaders vickande. Och eftersom han för dagen vägrar att gå ch lägga sig utan mamma ska jag agera tandfé. Kära mor lovade att jag skulle få ersättning för mina utlägg imorrn=P

Drogad Idol-medverkande?

Publicerad 2006-11-02 21:28:28 i Sakerna

Är det bara jag som tycker att Idol-Felicia ser rätt borta ut på bilden på Aftonbladets förstasida?
Vad gör tv4 med dom stackars Idolerna egentligen?
Felicia mår säkert jättebra, men håll med om att hon ser misstänkt drogad ut på bilden...

Floby Fanatics

Publicerad 2006-11-02 21:20:58 i Sakerna

Min broder som tydligen är mkt stolt (fanatiskt) Flobyfan (hjälp!) har tillsammans med en handfull andra stolta (fanatiska) Flobyfan startat en blogg.
Där kan man ansöka om medlemsskap och kolla upp Flobys matcher. Dessutom kan man läsa deras hejaramsor (vilket är väldigt ointressant eftersom man inte hör melodin/rytmen).

Floby Fanatics kallar dom sig och dom finns på:
www.nogg.se/ff
Och för dom som inte redan har listat ut det så är det volleyboll jag pratar om. Floby VK kämpar ju fortfarande hårt, om än numera i Division II. Så vill ni göra en insats för lilla lilla Floby kan ni ju börja gå på matcherna, själv tänker jag inte göra det. Jag har redan gjort min insats för Floby genom att gå i skolan där och lysa upp livet för lärarna=P

Ytliga jag

Publicerad 2006-11-02 21:00:58 i Sakerna

Har haft en av mina klädorgier, dom går ut på att jag slänger ut hela min garderob på sängen och börjar prova och matcha och ha allmänt kul i en halvtimme eller så=P
Jag har kommit fram till följande:

- Bästa köpen i Sthlm; brunrosa schalen (färgen på den är obestämbar) och svarta baströjan. Båda inköpta på H&M, säger ngt om kvalitén där kanske. (H&M = äkta kärlek)
- Underklänningen till plommomlila spetsklänningen kommer förmodligen att användas mer än själva spetsklänningen.
- Med plommonlila klänningen och svarta strumpbyxor kommer jag lätt att vara hetast i jul. Måste bara införskaffa svarta pumps.
- Mest använda plagget i vinter kommer lätt att vara svarta baströjan i kombination med allt möjligt, inklusive spetsklänningen^^

Jaa, jag tycker om min spetsklänning, och min brunrosa schal.
Och jag är handlöst förälskad i svarta baströjan.

F.ö. är plommonlila spetsklänningen inköpt på VILA:s butik i Gallerian i Sthlm, vilket innebär att så småningom kommer den säkert att komma till Kinnarps ett par hundra kr billigare, iaf enligt min mormor. Förhoppningsvis säljer den slut långt innan. Vill INTE dela vackra spetsklännignen med ngn i närheten. Den är MIN!

Och jajamen, jag är fullt medveten om att jag är mkt ytlig, och jag är ännu mer medveten om att Konow aldrig kommer att läsa det här sista eftersom han somnade mellan andra och första punkten på listan=P

Reese & Ryan

Publicerad 2006-11-02 17:44:29 i Sakerna

Okej, okej, jag VET att alla skriver om det, ALLA! Men, faktum kvarstår, det ÄR sorgligt. Man trodde ju att det här faktiskt var ngt i hollywood som skulle hålla. Men, det är väl bara att inse att i Hollywood står sig inget längre än tio år. (Äktenskapet stod sig i 7 för dom som itne vet det.)

Och så får jag väl be om ursäkt för voctor... Det ska ju vara Victor som alla smarta förmodligen listat ut.

Dessutom, flickor, VAD ska vi göra imorrn kväll?

Sthlm, så var det=P

Publicerad 2006-11-02 11:58:01 i Sakerna

Finally hemma. Jag gillar inte försenade tåg, och ändå har jag lyckats åka med på två stycken på två dagar det är bra gjort tycker jag minsann, sammanlagt två timmars försening, bra SJ, det ger VERKLIGEN bra intryck. Men, jag kan förlåta er för gårdagen, kanske.

Iaf, Sthlm var underbart=) Fast extremt stort, herrejesus... Jag ska aldrig mer gå in på Åhléns eller NK, höll på att aldrig hitta ut^^
Inhandlade följande:
- Ett rött minisize paraply (nödvändigt pga regn i tisdags)
- En rosa sort of sidenschal
- En plommonlila (mkt vacker) spetsklänning
- En svart långärmad baströja
- En brunrosa schal
- En midnattsblå tröja
- Svarta stickade leggings

Dte var nog allt tror jag. Måste bara påpeka att kläningen är ngt av det vackraste jag sett, Jesus! Min mammas kommentar var dock:
- Jaha, och när ska du ha den?

Och jaa, jag vet faktiskt inte, men, jag får väl ha den på jul^^

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela