Sara

Scheman

Publicerad 2006-09-29 17:37:50 i Sakerna

Hmm, dom har ändrat våra scheman igen dom små mupparna. Nu ska vi ha två timmars hål på onsdagar ist för på fredagar. Hmm, vfr bytte dom, fattar inte det! Dock kan det bero på volleybollare/specialidrottare. Fast jag vet inte om det blev så mkt bättre för dom heller, tror inte det. Ska dra med mig nga flickor och gå till schemaläggarna på måndag, när vi nu ska klämma in det på schemat, har inte många långa raster på måndag, bara lunchen. Aja, det ordnar sig nog... Får väl försöka få med alla på att bojkotta datakunskapen på onsdagar, och spedialidrott eller vad det nu är folk har för ngt.

Nope nu ska jag ägna mig å viktigare saker. Om jag kommer på ngt bra^^

Samhällskunskap

Publicerad 2006-09-29 14:58:45 i Sakerna

Hmm, jag känner mig alltid väldigt nyttig när jag har samhällskunskap=P Jag gör verkligen en insats för samhället dom här lektionerna^^ Grejen är att jag är klar men jag vill inte säga till eftersom jag:
1. Kommer att bli kallad stud.
2. Kommer att få ngn äcklig extrauppgift att göra. Hatar extrauppgifter, dom är boooring.

Såå, jag sitter här och har det trevligt, funderar på att studa lite historia/spanska. Men då kommer säkert Maria, och då blir hon nog inte glad=P Jag får väl studa på söndag. Helgen är ju annars ganska fullbokad. Ska till Ida typ 8 ikv och sen ska vi till Gbg imorrn=) När jag kommit hem från Gbg ska jag hem, packa om och byta kläder, sen ska jag till Jäla på konstnatta och umgås med kickorna=)
Ska bli trevligt att se dom igen, det var längesen. Vi hann ju inte umgås så värst mkt på "Idol"-kvällen. Men det ska bli desto mer umgänge nu. Fan vad roligt det ska bli, jag längtar som aaaset=) Ska bli mtk trevligt att vara hos Ida ikv också. Kolla på film och äta vindruvor. Mumma=) Hmm, måste skicka ett sms eventuellt ett mejl om när jag ska komma och om vi ska köpa frukt. Ska göra det nu. Maria är ju för tillfället inte i sikte.

Sleepig Beauty

Publicerad 2006-09-28 21:09:01 i Sakerna

Noope, nu skaver mina linser och jag är trött. Så, jag ska faktiskt bojkotta det här med att vara cool och gå och lägga sig sent. Måste dessutom bestämma outfit for tomorrow. Det kan bli knepigt, har way too much kläder, det säger iaf Mamma^^

Hmm, ska bara smita ner och ta en chokladbit till=P

Otekniska jag

Publicerad 2006-09-28 20:57:40 i Sakerna

Fick just ett MMS från Martin=) Mkt trevligt, förutom den lilla, tiny detaljen att jag inte riktigt kommit på hur man tar emot MMS. Shit, jag måste verkligen ha seriös hjälp för att bli teknisk (hur tänkte Hasse egentligen när han satte MVG på mig?!). Lager, kan du kanske eventuellt hjälpa mig imorrn? Om jag lovar dyrt och heligt och svär på äggjävlarna att jag vänta rmed dig på lördag (om han nu kommer). Snääälla.

Choklad for the people

Publicerad 2006-09-28 20:27:40 i Sakerna

MIn drog är choklad, helt underbart. Jag älskar det. Men Brago-kexen är slut nu=S Dock har mamma inköpt mörk apelsin-choklad. Mmmm=) Jag kommer att bli överfet för jag äter så mkt choklad. Beundrar Ida för att hon klarar av att låta bli allt godis.

Känner mig en liten gnutta taskig också, tvingade Erik att avstå från datorn, han går och lägger sig nu. Alldeles tårögd efter att ha vrålat lungorna ur sig. Men, jag är inte så taskig, eller?

Musiken, den älskade musiken

Publicerad 2006-09-28 19:27:21 i Sakerna

Joo, jag har kommit fram till en grej (trumpetfanfar) mina musikdagar är onsdagar och torsdagar. Då har jag bara musik hela dagen, så känns det iaf. Igår var det ju kör och grejs, idag är det flöjt som gäller. Så härligt att spela, saknar det verkligen när jag inte har lektion/ensembleövning på ett par veckor.

Jaa, förutom musiken och flöjten är tordagar mkt sega dagar. Långa lektioner, matte, naturkunskap och spanska har jag på eftermiddagen, inte helt underbart kanske. Naturkunskap är så fruktansvärt tråkigt. Herregud, vfr i hela friden ska jag veta hur Kvävets kretslott ser ut och fungerar, jag bara undrar. Spanskan är faktiskt riktigt kul, det är bara det att den ligger så sent på dagen. Orkar verkligen inte vara lika glad och pigg som Teresita då. Förlåt, men jag kan faktiskt bli trött. Det är så skönt när spanskan slutar och jag får gå hem till mormor och morfar. Mormor har ställt fram lasagne åt mig. Den var skitgod. Underbar! Dessutom norpade jag nga marie-kex och smetade honung på dom, mmm=)

Jaa, det var väl vad ja gjort idag. Pratade lite med morfar också, och läste Hemmets Journal^^

Men, nu ska jag inom en snar framtid sätta mig framför tv:n kolla på Rapport och bli allmänbildad^^

Jude of course^^

Publicerad 2006-09-27 20:51:30 i Sakerna

Jude Law, dagens bild på veckorevyn.com. Sååå hett=)

Joo, borde jag veta vilka Kingbees är?

Och jag vill se Dirty dancing igen. Det var überlänge sen. Den filmen blir man ju bara alldeles varm av... Typisk höstmys-i-soffan-film=) Men jag antar att Ida inte vill se den på fredag.

Kaka eller dö?

Publicerad 2006-09-27 20:44:30 i Sakerna

Jag ville bara göra er uppmärksamma på att ett av O:na i google på startsidan är utbytt mot en kaka med fem ljus i, och ett körsbär. Eller om det eventuellt inte ä ngn kaka utan en muffin med glasyr och strössel på. Jag blir iaf sugen på mazarinmuffins, that´s gorgeous.

Sandigt

Publicerad 2006-09-27 20:39:29 i Sakerna

Hmm, av ngn anledning fick jag just "Nätterna med dig i Californien" på hjärnan, fattar inte vfr. Den är ju knappt bra.

Iaf, idag har varit en mkt bra dag=) Vilket förmodligen beror på att 2/6 = 1/3 av lektionerna innebär att jag får spela piano/försöka ta ackord på en gitarr (observera försöka, mkt viktigt i sammanhanget) eller sjunga. Sådan tycker vi om=) Mer musik åt folket!

F ö har jag spelat volleyboll idag. Mkt trevligt=) Skällde på Sofie hela tiden för att hon inte tog bollen, hon var mkt oengagerad, det var däremot inte jag och jag slängde mig så att jag hamnade i sanden=) Det var mysigt, mkt skönt att ligga där faktiskt. Kanske borde göra om det. Har hört ngnstans att sand är den naturliga fotfilen, hmm, kan det kanske funka som body scrub också eventuellt?

Datakunskap (igen)

Publicerad 2006-09-27 14:35:54 i Sakerna

Joo, nu sitter jag här igen, i kära datakunskapen i C-huset. Och neej, det är fortfarande ine roligt. Dock har jag fått svar på mitt mejl till Jessica, DET var roligt=) Klassen måste åka och hälsa på henne ngn gång. Återträff typ=)
Ska snart börja jobba med Excel, hmm... Rent logiskt borde det vara bättre än Word eftersom man kan mindre. Dock är det säkert lika übertråkigt som Word. Men om 40 minuter slutar vi och då ska jag springa bort till Fredriskberg, slänga i mig en baguette och sen ska jag sjunga=) Yeeeey=)
Hmm, nu borde han banne mig komma med häftena, jag är uttråkad.

Storleken spelar roll

Publicerad 2006-09-26 19:05:22 i Sakerna

Min stol muppar sig, ngn har ändrat inställningarna på den. MUPP! Det är säkert Victor, ska skälla på honom sen. Tror jag... Men, han brukar påskina sin storlek när jag gör det, och då vågar jag inte skälla längre. Han är lång... Och stark.

F. ö. läser jag en underbart jättebra bok nu=) "Slända i bärnsten" heter den. Historisk roman, min favoritgenre=) Wonderful, dessutom är det en serie med fem böcker.  Fast, jag är redan på den andra. Men iaf. Härligt underbart kommer det bli höstkvällarna framöver, när jag inte har för mkt att göra med skolan vill säga. Skolan ha rju en tendens att ta äckligt mkt tid.

Dagen

Publicerad 2006-09-26 17:03:52 i Sakerna

En bra dag idag faktiskt.
Förutom det faktum att ngt as har brutit upp mitt lås och tagit mitt pennfack och min miniräknare. Tack så JÄVLA mkt! Men, jag är ju en lugn och sansad flicka (för det mesta) och jag tog faktiskt det hela med lugn och gick och köpte nytt lås och nytt pennfack + nya pennor på håltimmen Fick springa runt hela jävla stan för att hitta ett pennfack, fanns varken på ÖB eller Nordiska, var alltså tvungen att gå till Bokia. Men, det är nyttigt med motion.
Jädrans vad hurtig jag låter, men inget kan störa mitt goda humör idag. Inget alls! Dessutom har mamma köpt Brago med choklad på. Mumma=) Dock måste hon även inhandla AAA batterier till min miniräknare eftersom den fungerande ju blev stulen...
Så, annars har väl inget hänt typ, historian blev väl sort of inställd eftersom Mikael aldrig kom. Alltså fick vi sluta tidigare, yey=)

Datakunskap

Publicerad 2006-09-26 09:11:53 i Sakerna

Hrm, datakunskap är mkt tråkigt, väldigt mkt tråkigt... Yuuuck, nu har jag dessutom inget att göra. Och Lager har inte svarat på mitt mejl, har hon månne redan slutat? Vilken lyckans ost isf. Har tyska sen dessutom, inte trevligt det heller. Och på håltimmen måste jag gå till ÖB och köpa lås. Någon har tagit mitt lås och på morgonen idag när jag kom satt ett skollås där. Lite otippat kanske. Jag önskar att jag tvingat mamma att hämta mig idag. Jag vill inte vara här till fyra och sen åka buss hem så att jag inte är hemma förrän tio över fem. Vill inte. Jag vill ha en baguette och eventuellt lite choklad också...

Pokémon

Publicerad 2006-09-25 20:08:56 i Sakerna

Min bror kollar på Pokémon, det är banne mig också nostalgi, jag minns alla lördag och söndagmornar som man ätit rostat bröd, druckit varm choklad och kollat på det. Man älskade det, och alla lekte med pokémonkort i skolan^^ Sailor Moon kollade man också på, och Sailor Mars, Sailor Venus. Vad var det killarna hette? Typ, VIta Rosen? Svarta Rosen? Hmm, måste snarat kolla upp det. Det är ju faktiskt MKT viktigt!!! Eller, nåt^^ Hmm, dom borde bannemig börja sända Sailor Moon igen, på bästa sändingstid på fredagar. Jag lovar att jag skulle se varenda program, förutom de gånger jag måste prioritera viktigare saker, typ, fester^^

Blååått=)

Publicerad 2006-09-25 19:43:08 i Sakerna

Som alla sett har jag en rosa blogg, men temat på musiken är blått. Och faktiskt var det jag som kläckte det  *mallig*. Så, nu ska jag leta upp låtar med blått i som vi kan spela. Nga förslag? Jag får bara upp Tomas Ledin "Blå blå känslor" i tankarna. Och det räcker ju inte med en låt, dessutom hatar alla andra honom, typ. jag fattar inte vfr, kom igen. Han är ju bra! Visserligen är "Sommaren är kort" extremt uttjatad, men, han har gjort en himmelens massa annat som är skitbra! Typ, "Varje steg för oss närmare varann" är underbar, "Du om någon borde veta" är vacker, "Svenska flickor" blir iaf jag väldigt glad av, "En vind av längtan" är också vacker, "Är du min kvinna" har en skitcool text. Jag menar, kom på ngt som slår "Är jag tequilan som berusar dig". Han är klockren, han är kung vafan...

Och det var faktiskt tänkt att det här skulle handla om blått, men, nu blev det som kära gamla Midnäs brukar säga, ett sidodpår=)

Dario Silva

Publicerad 2006-09-25 17:49:24 i Sakerna

Fotbollsspelare från Paraguay, eller ex-fotbollsspelare eftersom han varit med om en bilolycka och tvingades amputera benet. Lider med honom. Tänk att inte kunna göra det man älskar, det man brinner för, det man är bäst på. Hur klarar man ngnting sånt?

Kören <3

Publicerad 2006-09-25 17:08:12 i Sakerna

Lyssnade på skivan från kören förut. Nostalgi, nostalgi, nostalgiiiiii! Hjälp vad jag saknar det. att sjunga varje dag, värmen, lyckan. För det var faktiskt vad det var. Det var lycka. Och dessutom lät det faktiskt väldigt bra. Även om jag inte fattar hur jag kom upp på det där G:et i "Den blomstertid". Det är ju überhögt... Jag saknar er så jättemkt. Och jag saknar Joels röst. Jag smälter när jag hör honom sjunga. Han har en av de vackraste rösterna jag vet. Lätt! Vill lyssna på "The man you love" med honom igen. Snyyyyft.

Ni finns med mig, eller hur?
Saknad <3

VM i Kina=)

Publicerad 2006-09-24 19:28:37 i Sakerna

Oh yes=) Landslagsflickorna ska dit=) Och vi får hoppas att det går lika bra (om inte bättre) som det gjorde i USA 2003=) Vi vill ha en medalj till flickor, gärna ett guld. Hmm, ska bara kolla idol först, SEN ska jag leta väska....

Orange=)

Publicerad 2006-09-24 16:36:57 i Sakerna

Sara har inte bara hunnit med att göra klart samhällskunskapen idag minsann. Hon har även putsat fönstren i sitt rum och hängt upp nya gardiner samt bytt överkast, nu är hennes rum mkt orange och mkt vackert enligt henne själv. F. ö. måste hon nu undvika att bjuda hem folk eftersom de inte kommer att klara av allt orange i hennes rum. Dessutom luktar hennes garderob av ngn sorts fröpåse som hennes mamma har lagt dit. Den lukten sipprar ut till rummet och man blir drogad om man sticker näsan innanför dörren. Så Sara kommer att få tillbringa den här hösten ensam i sitt rum med en bok. Och enligt henne är det inte det minsta sorgligt.

Underbara lördag

Publicerad 2006-09-24 12:00:16 i Sakerna

Åhh, vilken häääärlig dag det var igår. Först Gbg med Lottie, vi har inte träffat varandra på jättelänge, om man inte räknar bussen hem... Vi bara strövade runt och pratade och satt vid kanalen=) Jag köpte en väska också, en alldeles underbar sån=)

Sen på kvällen var det Skara som gällde=) Så jävla kul på Munken, och när vi körde Twister. Åh herregud=D Det måste vi göra om flickor!

Och nu måste jag börja med samhällskunskapen, annars kommer mor min bli mkt arg.

Miss Secret Agent

Publicerad 2006-09-22 22:52:40 i Sakerna

Jag vet att det är väldigt barnsligt och fruktansvärt patetiskt, men, jag är verkligen kär i den filmen=) Poolscenen är underbar... Och "You want to huuug me, you want to kiiiss me" är också alldeles fantastisk^^ Jag fattar inte vfr den är så bra, egentligen är det en äcklig film där allt slutar lyckligt och allt är väldigt sliskigt, men iaf... Hrm, jag måste verkligan skaffa mig ett liv och sluta vara så begeistrad över urdåliga filmer...

Och nu ska jag sova så att jag orkar gå upp imorrn.
Godnatt

Zlatans son

Publicerad 2006-09-22 19:13:57 i Sakerna

Som ska heta Maximilan föddes idag klockan 8.30 på universitetsjukhuset i Lund. Grattis Zlatan, grattis Helena. (Lager, jag hoppas verkligen att du låter ungen vara, du kan adoptera den!) Maximilian är f.ö. ett fint namn enligt mig. Fast, Helena, Zlatan och Maximilan kanske inte riktigt går ihop... Och vad i hela friden ska dom andra barnen heta för att matcha det namnet?! Jag bara undrar. Men, det blor deras problem. Grattis Zlatan!

Äntligen hemma

Publicerad 2006-09-22 16:56:55 i Sakerna

Gud vad ag hatar fredagar, iaf den två timmar långa håltimmen vi har på fredageftermiddagarna. Inte alls kul inte nåt.
Så, det är skönt att vara hemma nu, satt med Carl, Martin och BIlly på väg hem. Dom diskuterade vart dom ska festa ikväll^^ Det fanns ingen fest dom kunde gå på, och ingen sprit hade om heller. Poor kids^^ Jag tycker såååå synd om dom. Martin dillade ngt om att dom skulle komma hem till mig och hälsa på. Men det blir nog inget med den saken, tror jag=P För, jag ska ju ha min tv-kväll i soffan=) Såg att MIss Secret Agent går på ettan också=) Det var längesen jag såg den, får nog ta och kolla in den tror jag. Senast jag lånade den av Néa kollade jag på den fem ggr^^
Men nu ska Erik ha datorn, ha ska spela Mulle Meck och blir mkt arg på mig om han inte får det snart^^

Ikväll...

Publicerad 2006-09-22 14:52:01 i Sakerna

Ska jag banne mig ta det jävligt lugnt medan alla andra är på Håkan på Liseberg, HAHAHA vad jag ska vara skadeglad åt att dom får trängas på tågen och gå genom Gbg sent sent på natten, själv ska jag sitta hemma i soffan, äta godis/popcorn. Mmm, goott=) Och imorrn ska jag till Gbg med Lottie och fika. Har saknat våra fikadagar älskling=)

Klädångest

Publicerad 2006-09-21 21:05:01 i Sakerna

Jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska ha på mig på skolfotot imorrn, jeans eller klänning, kjol kanske? Eller BÅDE jeans och klänning, hmm, det skulle nog kunna funka, måste genast rusa och prova det. Vilket hemskt liv jag har egentligen, men, jag älskar det, faktiskt=)

Lisa & Frida

Publicerad 2006-09-21 18:58:30 i Sakerna

Träffade förresten Lisa och Frida också, på Ica när ja var där med Ida. Dom ahde varit i Gbg och såg mkt glada ut. Beundrade mina nya skor gjorde dom också=) Skorna är skööna, det är ett väldigt bra betyg för at komma från mig eftersom jag får skoskav av nästan allt. Iaf, ska ha dem på mig imorrn på skolfotot. Och ngn av klänningarna. Vet inte vilken än, ska prova efter kvällsmaten...

Ida=)

Publicerad 2006-09-21 18:53:12 i Sakerna

Har precis kommit hem från Ida=) Trevligt att fika med henne igen, vi borde verkligen göra det oftare, även om vi kommer ruinera oss på det, egentligen är det väl värt det, eller hur älskling^^ Vi beställde biljetterna till Sthlm på höstlovet=) Så kul vi ska ha, ska åka till Gbg med henne nästa lördag också=) Och med Lottie nu på lördag. Lycka är att åka till Gbg, fika och shoppa=) ska gå in på ngn trevlig second hand på lördag också, måste ha en stooooor väska. Såg en idag på Väsk City, Björn Borg, 600 spänn... Den var faktiskt nästan värd det. Men, det får bli en annan gång.

Csn-kort^^

Publicerad 2006-09-21 13:16:24 i Sakerna

När jag kom hem låg ett mkt trevligt kort och väntade på bordet, csn-kortet=) Massa trevliga rabatter=) Sådant tycker jag om=) Bl a på SJ, och det är mkt bra eftersom jag snart ska till Sthlm, då kanske jag får rabatt=) Men, som med allt annat finns det säkert en massa restriktioner, hrmpf, det borde finnas med en bruksanvisning... Det finns en hemsida, det borde funka lika bra, så jag får väl kolla in den antar jag. Och så får jag väl vara med i alla tävlingar också.... Mycket att göra här.

Äntligen stövletter!

Publicerad 2006-09-21 12:50:07 i Sakerna

Äntligen, äntligen, äntligen, har jag köpt ett par stövletter. Fast jag fick åka runt hela västergtland för att hitta ett par bra. I sjätta affären (efter att jag varit i Fkp, Vedium och Herrljunga så hittade jag dom. Stövletterna med stopooort S! Björn Borg, lös i skaftet och lagom höga klackar som itne var för stilettiga. Lycka! Ren, skär äkta lycka=) Ska lägga ut dom så fort jag fattat hur man gör^^

Här är jag=)

Publicerad 2006-09-20 21:56:55 i Sakerna

Jaa, här här jag alltså=) Och här ska jag berätta om mina saker, och mina människor som faktiskt är det viktigaste i mitt liv. Dessutom ska jag berätta om allting annat som jag tycker är väldigt intressant, och som ingen annan är intresserad av. Men, det är faktiskt ert problem^^ Måste försöka lära mig hur det här fungerar, det är faktiskt lite krångligt... Men som den tekniskt begåvade (harkel) blondin jag är kommer det nog gå prima=) Så, nu ska jag sätta igång med det så bloggen är fin och vacker när jag vaknar imorrn=)
Förlåt

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela