Sara

Trötta misstag

Publicerad 2007-05-31 19:10:09 i Sakerna

Har precis smäckt i mig tre varma mackor. Känner mig tjock och fet. Men gott var det =) Jag lär ju få svälta i helgen och då är det lika bra att äta ordentligt nu =P

Dagen har varit mkt bra. Köroch fikande med Ida. Kan inte bli så mkt bättre =P Dessutom jobbade jag grymt bra på historian. Det värsta är att jag måste jobba ännu mer för att hinna klart i tid. Men nästa vecka är det ju mkt som går bort så då bör jag ju kunna hinna ikapp... Annars ligger jag risigt till sista veckan.

Jag var dock väldigt trött på spanskan idag. Så jag kunde inte sriktigt prata ordentligt. De tblev ltie fel. Men Erik sa att jag var förlåten för det även om jag var språkare. Alla kan ju göra misstag och vara lite trötta ibland.

Lycka =)

Publicerad 2007-05-30 19:19:40 i Sakerna

Haha, jag ska fika med IdaPida imorrn =)
Yeyeyeyeyeyeyeyeyey=)

Fika med IdaPida är trevligt värre =)

Fikande och shoppande

Publicerad 2007-05-30 18:57:05 i Sakerna

Haha, för jag har promenerat/ sprungit totalt 6 km idag. OERHÖRT stolt över mig själv må jag säga. Man känner sig mkt nöjd med sig själv en sådan dag =) Värre lär det ju bli imorrn. Då ska jag nog itne promenera ngt alls. Eller jo, från mormor och morfar till skolan och från skolan til centrum (eventuellt biblioteket på vägen) och från centrum till mormor och morfar. Det blir nog en bit. Borde ringa IdaPida och kolla om hon vill fika med mig. Japps. Det ska jag nog bannemig göra. Var alltför längesedan hon och jag fikade!

Så blir det =)

För övrigt ska jag inte till Gbg med henne eftersom flickan var upptagen så jag drar Jkp med Sofie istället. Inte fy skam det heller!

Kontrollfreaket jag

Publicerad 2007-05-30 07:39:49 i Sakerna

Höh, det blev ingen promenad, jag kom på att då var jag tvungen att duscha efteråt och det hade jag varken tid eller lust med. Men idag ligger promenad på schemat så i eftermiddag ska jag ta mig i kragen ^^

Och det blev bronsfärgade naglar för de som möjligtvis skulle kunna vara intresserade av det. Jag mistänker att skaran inte består av så överdrivet många =P

Igårkväll ägnade jag mig åt lite planerande av min framtid. Nästa lördag ska jag åka till Gbg med IdaPIda (fast hon vet inte om det än, tänkte berätta detta för henne på kören).

Den femtonde ska jag och David åka till Göteborg och ha allmänt mys.

Och på midsommar har IdaPida planer för min del. Jag har dock inte hört dem än men de lär också diskuteras på kören idag.

Så jag har min framtid klar för mig. Jag älskar att planera i förväg och ha koll på vad som ska hända och när det ska hända. Kontrollfreak som jag är =P

Promenerande

Publicerad 2007-05-29 19:15:14 i Sakerna

Okej, jag ska gå ut. en snabbis. Fort, fort får det banne mgi gå (vill icke missa Ugly Betty igen, lyckades ju med det förra veckan =S). Ska dock spela flöjt först...

Sittande

Publicerad 2007-05-29 19:05:57 i Sakerna

Sitter och sjunger falskt till Marie Lindberg ^^ Det är bara att hoppas på att far och bror är såpass tondöva att de inte hör det ^^

Borde egentligen ta mig ut ett slag och springa/ promenera en bit. Orkar dock inte och skyller på att jag har träningsvärk efter slingan igår (ja, sant, faktiskt). Jag får nöja mig med de 1.5 kilometrarna jag gick hem från bussen. Man kan inte vara duktig jämt!

Så nu ska jag bara sitta här och sedan förflytta mig till soffan och sitta där och efter det till min fåtölj ^^ Men att sitta är nyttigt, eller ngt dito...

Sara goes coach!

Publicerad 2007-05-29 13:36:32 i Sakerna

Samhällslektion. Dock inte onödig dne här ggn. Lager jobbar på som en liten blå (haha, rim där) vid bordet med att skriva ner våra underbara, mkt smarta svar på ett papper som sedan ska sättas upp till allmänt beskådande på en vägg ngnstans.

Ska så småningom föflytta mig och assistera henne med lite uppmuntrande rop och pepp ^^

Längtar hem. Ska dricka the och äta kakor vid hemkomsten hade jag ätnkt mig. Måste ladda upp inför den hemska historian.

Men som sagt, peppa Lager var det!

Onödig tyskalektion

Publicerad 2007-05-29 10:16:23 i Sakerna

Tyskalektion i datasalen. Fast jag har ingenting att göra och ingen pojkvän ute på msn så det är en aning dött. Diskuterar dock månadsdagar med Sara. Fast jag ligger lite efter henne med mina 3.5 och hennes 17 ^^

Resten av dagen ska tillbringas med att ha latin, svenska, samhäll och engelska. Sedan ska jag åka hem och sätta mig med den underbara historian. Och kolla på Ugly Betty och måla naglarna. Vet dock inte vilken färg än. Rött kanske, eller möjligtvis bronsfärgade... Det löser sig säkert så småningom. Lager har ju ett gorgeous mörklila nagellack som jag är sjukt avundsjuk på. Jag kanske kan smyga mig in i hennes hus och sno det =P

Akut shoppingbegär

Publicerad 2007-05-28 19:24:27 i Sakerna

Vill. Handla. Kläder. Nu. Fort.

Måste åka och shoppa ngn dag, snart, snart, snart. Synd att inte Sofie ska till Jkp i helgen. Då hade jag kunnat åka ner på lördag och shoppa. Rackarns. Jag får konsultera Ida om att åka till Gbg ngn dag, Jag vill slösa pengar.

Galet leende...

2.2 km slinga

Publicerad 2007-05-28 13:38:08 i Sakerna

Har just sprungit den älskade slingan på tid. Förbättrade mig nästan 2 minuter, och det får man väl vara stolt över =) Dock vr det sjukt jobbigt och för tillfället ser jag ut som om jag suttit i solen lite för länge, fast det är det värt. Jag känner mig mkt nöjd med mig själv och tänker definitivt leva på detta resten av dagen =)

Dock ska jag plugga historia nu. Ska ligga i som bara den fram till den 14 för att få till en grymt bra inlämning om Ryska Revolutionen som kan höja mitt betyg ett snäpp.

Jag släpar böcker

Publicerad 2007-05-25 20:11:46 i Sakerna

Lagom lång dag idag också =P Och mkt skön sovmorgon. Var väldigt härligt att slippa spanskan. Fattar inte hur de har kunnat vara så dumma och lägga den på fredagmorgon... Fast det klart, fredag eftermiddag hade varit värre.

I vilket fall som helst har dagen flutit på. Efter skolan gick jag ner till centrum och köpte morsdagspresent till mamma som hon fick lite tidigt idag. Hon blev jätteglad =) När jag kom hem drog jag en promenad och plockade lite blommor som jag satte på köksbordet. Sen hämtade vi upp David i staden och jag passade på att låna lite böcker till mitt historiaarbete om ryska revolutionen. Vi hyrde dessutom "Marie Antoinette" och ska ta och kolla på den snart =)

Jag har åtta böcker om ryska revolutionen nu. Känns betryggande och bra inför framtiden ^^ David ska dessutom kolla om han har ngn tidning om den. Och jag ska hoppa på Johannes ngn dag och prata med honom om en tidning som han hade =P Det jobbiga var att släpa hem fem böcker från skolan. Det var mkt jobbigt att cykla med den tyngden på ryggen måste jag säga. Men det är ju motion det också och motion är nyttigt =P

Turkost

Publicerad 2007-05-24 20:11:22 i Sakerna

En lagom torsdag idag, för en gångs skull. Jag började inte förrän kvart över nio och slutade klockan halv tre. Mkt trevligt =) Efter skolan åkte jag och mor ut till Kinnarp och inhandlade tyg och diverse saker till mitt rum. Röd sammet känns inte så somrigt... Så nu blir det turkost istället =)

Sedan åkte jag hem till mormor och morfar och så småningom drog jag vidare till flöjtlektion och sedan hem... Har gått en liten promead också. Alltid skönt och nyttigt =P

Morgondagen lär väl inte vara så spännande. Jag har sovmorgon och David kommer ngn gång på eftermiddagen. Vid tre trodde han. Men eftersom det är tidsoptimisten Thomas Konow som ska köra satsar jag på runt fem ngn gång =P

Uppskjutning

Publicerad 2007-05-23 17:31:16 i Sakerna

Hade friluftsdag idag, frisbeegolf med Sofie på höga berget. Det jobbigaste vi gjorde var att gå upp för trapporna. Och frisbee-golf var sjukt trist (vilket jag visserligen redan visste, men nu är det ju dubbelt bevisat!). Men iaf, den bra delen av dagen är att när vi var klara (runt elva eller så) så kunde vi gå hem. Och jag gick till mormor där jag åt kyckling och makaroner och sedan skjutsade min älskade morfar hem mig. Så jag var hemma tidigt =) Och den tidigheten borde ha ägnats åt att plugga, jag vet. Jag är fullt medveten om detta. Tyvärr har den inte ägnats åt plugg. Den har ägnats åt att berätta för mamma hur trött jag är på allt som gör och att det INTE beror på David. Och att putsa fönster och hänga upp gardiner. Sedan har jag bakat två sorters kakor så det luktar mkt gott i hela huset nu =)

Jag ska ta tag i mitt skolarbete imorrn. Tror jag, kanske, om jag orkar. Men jag tror inte det...

Tidsoptimist

Publicerad 2007-05-22 16:37:47 i Sakerna

Jag har gjort en sån typisk "Sara Göransson-grej". Jag har inbillat mig att jag har mer tid än jag egentligen har. Idag var jag hemma klockan fyra. Jag åt och pratade lite med mamma om diverse arrangemang i mitt liv. Sen satte jag mig här. Klockan är halv fem och jag har räknat ut att om en halvtimma bör jag börja tänka på att göra mig iordning inför spelningen ikväll. Byta om, äta, sminka mig, värma upp lite. Den här halvtimman dårå. Det var den jag trodde var längre, en timma iaf. Eller 45 minuter. Nu råkar den bara vara en halvtimma. Så jag borde börja jobba hårt på engelskan nu. Och det ska jag göra. Snart. Okej. Nu. För nu har jag bara 20 minuter på mig.

Engagerad samhällslektion

Publicerad 2007-05-22 14:08:22 i Sakerna

Bläh på samhäll. Sitter här och försöker leta upp information om Eu-kommissionen (all info mottages tacksamt). Så oerhört trist. Positivt är dock att Sofie är inne på msn lycklig och glad över gårdagens bal och att David också är inne på msn lycklig och glad över att vara nybilven basist i Blindustry =)

Men jag slutar om en halvtimma. Och då ska jag dra ner till centrum för att slippa bussrusningen här uppe och när jag är hemma ska jag smäcka i mig ngt gott. Ich habe Hunger. Och jag är sugen på tårta. Tror dock inte att vi har ngn tårta hemma. Men har jag tur finns det bröd som mor bakat och kärleksmums som farmor bakat. Det duger det också =)

NU ska jag börja engagera mig i mitt skolarbete igen ^^

Galna naturvetare

Publicerad 2007-05-22 08:58:19 i Sakerna

Och på tal om ingenting så sitter det galna natur-pojkar mittemot mig. Människorna spelar och skrattar och är helt sjuka =P Vilket inte är så ovanligt när det gäller naturarmänniskor =P

(Japps, jag är samhällare  =P)

En tredjedel in i NKP - tyska, steg 3

Publicerad 2007-05-22 08:55:32 i Sakerna

En del gjord. Läsdelen, har hördel kvar nu. Och skrivdel. Jag som ville göra skrivdelen först och läsdelen sist. Mkt bättre att ha det så anser jag.

Oroar mig lite för min lunch idag också. Vete rackarns vem jag ska tillbringa den med. Men det lär väl lösa sig antar jag. I värsta fall får jag hoppa lunchen här och dra hem till mormor och morfar. Det gör jag nog i vilket fall som helst eftersom jag inte har lektion förrän 13.15 efter provet som slutar 11.10. Känner inte riktigt för att vara här och ha rast i två timmar. Har ju inget skolarbete jag kan jobba på heller eftersom engelskan är hemma. Tänkte på att ta med den imorse men jag orkade inte. Har lovat mig själv att jag ska göra den ikväll. Men jag vill inte. Är absolut inte ngt studiemotiverad alls för tillfället. Vill bara åka hem och lägga mig i sängen och sova. Tyvärr har jag tre prov (varav ett muntligt NKP i tyska) och en inlämning kvar innan jag kan slappna av. Men efter det ska jag banne mig slappna av. Ordentligt. Jag ska ligg autslagen i sängen i två dagar. Efter det ska jag börja sommarjobba, fyra veckor småbarnsskrik. Och SEN ska jag inte göra ngt mer på hela sommaren. Förrän den 14 augusti för då ska jag vara ledare. Tror jag. Är inte riktigt 100 på det men hoppas. Pengar är alltid trevligt =)

NKP - tyska, steg 3

Publicerad 2007-05-22 07:52:51 i Sakerna

Och nu ska jag ha nationellt prov i tyska. I sal 518. Provet kommer att pågå till klockan 11.10. Lektionerna börjar igen klockan 12.

Wish me luck.

Mantra

Publicerad 2007-05-22 07:49:44 i Sakerna

Bläh, värsta boring övertrista vädret ute idag. Och min idrottslärare lurade i oss att det skulle bli fint. Den muppen, det var säkert bara för att han skulle få ut oss att springa slingan och för att antalet skolkare på friluftsdagen imorrn skulle minskas.

Bara pga detta tråkiga väder är mitt hår lockigt för dagen. Det var fint när jag åkte hemifrån, men jag cyklade till bussen och det var fuktigt i luften, då får jag alltid hemska lockar. Eller, inte lockar men håret närmast ansiktet ställer sig ut från huvudet och jag ser ut som en version av Döve-Emma med platt hår. Uscha.

Men nu ska jag vara optimistisk och tro på min idrottslärare. Snart kommer solen och sommarvärmen. Snart kommer solen och sommarvärmen. Snart kommer solen och sommarvärmen. Snart kommer...

Synd och botgöring

Publicerad 2007-05-21 18:02:57 i Sakerna

En alldeles lagom lång dag idag anser jag =)

Jag hade sovmorgon till 10, då hade jag latin och sedan lunch som jag intog med Erik och nga natur-flickor. Mkt trevligt, diskussion om bl a studsmattor =P Sen hade jag matte och idrott. Efter det slutade jag, trevligt =) Jag gillar sådana dagar =P Tyvärr kunde jag inte åka hem eftersom jag hade kör på eftermiddagen men jag åkte hem till mormor och morfar och läste Veckorevyn och åt hambrugare och tårta, det var nästan lika bra det =P

Har inte överdrivet många läxor som det är panik att göra heller. Skjuter faktiskt upp engelskan, jag vet att man inte ska och tycker inte riktigt om mig själv för att jag skjuter upp. Men vaddå, ngn gång måste man väl få synda? Jag tänkte kompensera det hela med att dra en promenad ikväll. Trots att det är blött ute och lite risk för regn.

Rosa + Lönnmördare = Tv-kväll

Publicerad 2007-05-20 19:39:34 i Sakerna

Jag förstår inte vart helgerna tar vägen, det är fredag och lördag morgon, dit hänger jag med, sedan är det helt plötsligt söndag kväll... Det har i vilket fall som helst varit en trevlig helg. Igår gjorde jag och David inte så mkt. Vi gick en bit och bakade kladdkaka (mkt god sådan). På kvällen bänkade vi oss framför tv:n och kollade först på Legally Blonde 2 (nej, David tyckte inte att den var bra) och sedan på Schakalen.

Idag har vi varit på min morbrors 40-årskalas. Massa släktingar och god mat. David var helt chockad över det myckna folket i det ganska lilla huset men han överlevde. Det är bra gjort av honom tycker jag allt =) Nu har han dock åkt hem och jag ska tillbringa resten av dagen med att ta en promenad och läsa den braiga boken som jag lånat av lyckosten Néa som för tillfället är i Grekland. Jag är en gnutta avundsjuk....

Politik och japanska barnprogram

Publicerad 2007-05-19 13:20:09 i Sakerna

Hade en trevlig kväll igårkväll =) Fick träffa IdaPida och umgås med David och de galna SSU-människorna, mkt bättre kan det ju nästan inte bli =P Fast det är väldigt skönt när människorna ger upp sitt jävla politiksnack och börjar bete som vanliga människor ^^ Å andra sidan är det inte bättre när de får för sig att diskutera japanska barnprogram =P

Nåväl... Dagen ska väl tillbringas härhemma antar jag. Med att gräla om vilken musik vi ska lyssna på och försöka göra allt hemskt skolarbete. Funderar på om jag ska tvinga med mig pojkvännen ut på en promenad också. Smäckte i mig ganska mkt onyttiga saker igår har jag kommit fram till ^^

Snälla kalvar smiter inte

Publicerad 2007-05-18 14:20:33 i Sakerna

Orkade inte blogga igår. Orkade inte mkt alls faktiskt.

När jag vaknade planerade jag en dag då jag skulle göra ingenting och det verkade lyckas bra till en början. Men klockan halv elva ringde min fader och sa att jag var tvungen att komma ner med en grimma till han och mamma som skulle fånga en kalv som smitit. Så jag fick vackert stressa på mig kläderna och dra på mig regnjackan, springa ut i ladugården och hämta en grimma och sen starta moppen. Som tur var slapp jag åka eftersom mamma kom med bilen och skulle hämta grimman. Fast det var ju på tiden då, när jag redan klätt på mig och gått ut...

Efter det gjorde jag i vilket fall som helst ingenting. Mkt skönt =)

Och idag har jag hittills spelat på Fest i Stad och hämtat älskade pojkvännen på tågstationen. Ikväll ska vi gå på Lokatt i Folkets Park och lyssna på dålig musik... Men jag får träffa Ida så det är det värt =)

Nu ska jag titta på min galna pojkvän och ännu galnare lillebror när de röjer till Children of Bodom (bläh).

Långhelg = Trevligt

Publicerad 2007-05-16 16:46:46 i Sakerna

Äntligen gjort den här veckan. Den har visserligen bara varit tre dagar, men den har känts jättelång! Nu är den iaf slut och det är fyra dagars långhelg. Det ska bli så skönt! Fast jag har en massa uppgifter att göra i svenska, engelska och spanska eftersom jag inte har nga sådana lektioner nästa vecka. Visserligen har jag redan gjort hälften, men iaf. Det är lite deprimerande. Men jag lär ju hinna med att slappa också. Ska i vilket fall göra det imorrn har jag bestämt mig för. Och på lördag.

Du skall icke kasta sten när du sitter i glashus

Publicerad 2007-05-16 07:37:47 i Sakerna

Jag har en så trevlig datakompis så här på morgnarna. Mattias är hans namn och varje morgon är hans kommentar "Get a life". Bara för att jag råkar åka med en buss och vara här en halvtimma för tidigt. Det roliga är ju att han åker med samma buss och också är här en halvtimma för tidigt, och han går också och sätter sig vid datorerna. Han kastar alltså sten när han sitter i ett glashus vilket ju alla vet, inte är ngn bra idé.

Den här dagen artar sig till en bra dag =) Det är kör idag, vi får önskelunch (tacobuffé) och jag slutar tidigt =) Mkt trevligt må jag säga. Och idag är sista dagen i skolan på fyra dagar, underbart härligt =)

11 sekundmeter

Publicerad 2007-05-15 19:03:13 i Sakerna

Åhh...

Sol imorgon, men bara 13 grader. Och 11 sekundmeter. Bläh. Jag HATAR blåst. Och jag som tänkte ha svart klänning imorgon. Får se hur det blir med det nu. Känner att jag inte riktigt är motiverad.

11 sekundmeter. Fy fasen...

Ingen fakta, men väl nga rosa pärlor =)

Publicerad 2007-05-15 18:19:11 i Sakerna

Jag känner att jag försummar min blogg lite för tillfället. Men det beror endast på att det är mkt nu. På flera plan. Så ni får ha överseende med mig ^^

Dagen har i alla fall varit bra (trots att jag upptäckte att jag glömt mitt busskort när jag skulle åka hem). Dagens sötaste var hunden på filmen som vi kollade på på latinet. Söt hund som pratade =P Jag hade samhällsprov också och det gick nog bra, var inte översvårt, men ganska konstigt. Bara fyra frågor och inte alls ngn fakta utan bara ta ställning till olika saker och argumentera för dina åsikter. Brukar ju vara sådana frågor men det brukar ju vara lite fakta också... Knepigt.

Nåväl. jag fick iaf gå hem till mormor och morfar när jag slutat eftersom jag ju glömt busskortet och där hängde jag upp lite av tvätten (vi tvättar där för tillfället eftersom vår tvättstuga genomgår en make-over) och sedan hämtade min kära mamma mig varpå vi åkte ut till pysselboden och jag inhandlade lite rosa pärlor och min mamma inhandlade en stämpel för 200 kronor =P

Sedan dess har jag inte gjort mkt. Och det lär inte bli mkt gjort ikväll heller för jag ska kolla på Ugly Betty klockan 8 =P

Stressad...

Publicerad 2007-05-14 19:45:36 i Sakerna

Hah, det blev ingen tantgympa idag =P Min mamma konstaterade att hon inte kände för det och jag insåg att nej, jag mår inte överbra, jag har haft gympa idag (tre varv på slingan varav ett joggat) och jag har cyklat hem i kastvindar.

Jag. Vill. Inte.

Så vi hoppade det. Kändes skönt. Då kunde jag koncentrera mig på samhällen och på att ta det lugnt och inte stressa. Känns som om jag stressar hela tiden numera. Stressar till och från bussar, stressar på morgonen, stressar för att hinna med allt skolarbete... Bläh. Det ska bli skönt med sommarlov snart. Känner att jag är värd det!

Nåväl. Annars har dagen varit bra när jag väl kom över den terrible huvudvärken/ yrseln som jag hade imorse. Svårt att sätta i linser när man svajar fram och tillbaka ska ni veta ^^ Dagen har väl mest varit som vanligt... Förutom att vi fick stressa oss igenom lunchen eftersom vi bara hade en kvarts rast... Men det överlevde jag det också. Det är ju tur att jag inte är som familjen Konow och äter översegt ^^ Men förlåt, jag vet att man inte ska stressa i sig maten utan ta det lugnt. Men jag är så sjukt dålig på det ^^

Politik och rouge i Gnosjö

Publicerad 2007-05-13 21:14:21 i Sakerna

Har haft en väldigt trevlig helg =) Var hemma i fredags och gjorde inte särskilt mkt. Eller, jag läste nog, tror jag. I lördags slängde jag ner diverse kläder och skolböcker i väskor och sen åkte jag till Gnosjö. Där har jag tillbringat resten av helgen. Känns dock inte som att jag gjort så mkt meningsfullt. Men jag har iaf pluggat, kollat på Melodifestivalen (höll på att få ett utbrott på min käre pojkvän som under halva röstningen lade in politiska vinklar på hur Öststaterna röstade, han slutade inte förrän jag hotade med att gå därifrån), blivit utskrattad eftersom jag inte kunde stava till "paricipant" muntligt (pojkvännen var den som skrattade, det hela slutade med att jag bet honom i lillfingret så att han vrålade högt den lille stackaren) och sminkat pojkvännens bas med rouge från Veckorevyn (fast det fick jag inte berätta så det är hysch, hysch på det =P).

Nu ska jag snart ta och lägga mig i min söta säng. Jag måste ju vara utvilad imorgon inför skola, kör och tantgympa!

Jag ska ta tag i mitt liv

Publicerad 2007-05-11 15:46:15 i Sakerna

Jag har haft en klump i halsen i två dagar nu, den sitter i svalget, och det är en aning störande. Känns som om jag är konstant spyfärdig, mindre trevligt... Jag undrar vad klumpen består av, eller, snarare vfr den är där. Hrm... Det är ju liksom ingen gråtklump utan en annan sorts klump... Mkt wierd.

Och det är säkert jättetrevligt att läsa om klumpar... Men det är för att jag är så trött, jag orkar inte engagera mig i ngt annat än min klump =P

Fast nu ska jag faktiskt ta tag i mitt liv lite och surfa högskolesidor... Jag har panik. Och det är två år kvar till studenten. Fatta vilken panik jag kommer ha om ett och ett halvt år. Jag kommer att vara i tusen delar för jag har spruckit av panik... Höhö.

Jag ska bli gammal tant =P

Publicerad 2007-05-11 12:48:34 i Sakerna

Så, nu är den här mkt hemska veckan gjort. Har räknat ut att jag har fem prov kvar, plus en gigant historiainlämning och en mattedito. Men den värsta vekcna är gjort nu. Fem prov. Men det känns väl som om det har gått bra på de flesta =)

Resten av den här dagen ska jag ine göra mer nyttigt än att duscha och packa lite. Sen ska jag sätta mig i en fåtöljj med en bok eller eventuellt ngt att virka eller sticka =P Värsta kul att virka eller sticka =) Funderar på om jag ska bärja ha det som tågaktivitet istället för att sitta med en bok. Men jag vet ine om jag orkar släpa med mig det. Det är ju liksom väldigt smidigt med att ha en bok som bara är att plocka upp =)

Men nu ska jag ta och vara social med Sofie och Maria =)

Regnkläder + Högklackat = Sant

Publicerad 2007-05-10 18:17:07 i Sakerna

Haha, värsta grälet i kommentarerna för min skull =P Stackars Sofie blir smutskastad ^^ Det var faktiskt inte hennes fel, men jag gillar inte när folk får vänta på mig =P

Well, tyskaprovet kändes som sagt bra. Det var inte så svårt så jag ska väl förhoppningsvis kunna behålla mitt MVG =)

Resten av dagen har förflutit bra. Plugg på samhällen och historian och jag jobbade på riktigt bra =) På engelskan tittade vi på Vänner igen och sen skrev jag en text om vfr man inte ska titta på TV. På latinet gjorde vi lite övingar och pratade om Roms ursprung. På spanskan översatte vi meningar och jag var som vanligt klar typ apfort och satt och väntade på att lektionen skulle sluta medan jag översatte lite ord åt Erik =P

För övrigt är det väldigt kallt att åka moppe, bara så att alla vet. Frös som bara den även om jag hade två jackor och regnbyxor på mig när jag åkte hem. Matchade det med högklackat, kan tänka mig att det var mkt sött =P Imorrn blir det iaf bussen. Varmt och skönt =)

Miniblogg

Publicerad 2007-05-10 10:57:13 i Sakerna

Har precis skrivit tyskaprov. Gick som vanligt väldigt fort =P Och bra, tror jag. Det kändes iaf så...

Tydligen får jag inte blogga för Sofie är hungrig =P

Duvor som pussas

Publicerad 2007-05-08 18:13:09 i Sakerna

Det regnade när jag cyklade hem från bussen. Och jag blev blöt. Negativt. Positivt var att det nog aldrig gått så fort att cykla hem från bussen. Rackarns vilket tempo jag hade ^^

När jag kom hem satte jag mig med en tidning, en macka och en bit tårta. Och efter det har jag suttit med historia och latin och pluggat riktigt rejält och ordentligt. Stolt över mig själv faktiskt. Speciellt över historian. Kändes  ungefär som om jag skulle göra en fråga eller kanske två men jag orkade med alla frågor i boken! Värsta duktigt gjort av mig!

Resten av kvällen tänkte jag tillbringa först i en fåtölj med en tfn och efter det i en soffa med en nagellacksflaska (eller tre) tittandes på Ugly Betty. Missade ju förra veckan (skandal) och känner att jag har en gnutta abstinens =P Dock inte lika stor abstinens som efter Pojken i Gnosjö. Det känns som om det har varit par som pussats hela dagen i skolan idag. Jag och Sofie lever ett hårt liv bland alla dessa turturduvor...

Svenska, matte och regn

Publicerad 2007-05-08 13:00:13 i Sakerna

Har svenska nu. Men ingen lärare och jag är klar med dagens planering. Borde egentligen fortsätta och börja med morgondagens uppgifter. Men det är en skrivuppgift som vi har tre lektioner på oss att göra. Jag känner på mig att det kommer ta högst en lektion för mig att skriva den. Jag skriver snabbt när jag väl kommit igång...

Matteprovet förut gick bra, kändes det som. Det var lättare än de prov som vi har övat på. Och jag skrev faktiskt nga svar för att visa mn MVG-kvaliteter som är obefintliga. Men jag skulle inte tro att jag får nga poäng för dem =P

Det regnar ute. Mysigt =) Jag älskar när det regnar, då kan man sitta inne och läsa eller kolla på fim utan att få dåligt samvete. Sådant är trevligt för en bokmal som jag =P Måste få tag i de två sista delarna av Mary Mackey. Funderar på om jag ska slå på stort och köpa dem. Fler böcker i bokhyllan är aldrig fel =P Dessutom är det mkt mer feeling att läsa egna böcker än lånade.

Men nu ska jag förflytta mig tillbaka till det runda bordet och Sofie och Maria.

Grattis =)

Publicerad 2007-05-07 19:37:45 i Sakerna

Och på tal om ingenting.

Grattis till lillebror Victor. 14 år, stor pojke ju ^^ Bara fyra år kvar till körkortet raring =P

Och grattis till Samuel och Maria också =)

En blondins begåvning

Publicerad 2007-05-07 19:30:37 i Sakerna

Smarta, begåvade, underbara, härliga jag (ironin droppar och dryper) missade bussen. Fan. Hatar att missa bussen. Det absolut värsta jag vet. Ännu värre är att missa den om man stresat som as för att hinna med den och sen inte gör det iaf. Så jävla mkt Sara Göransson. Well. Det ordnade sig i vilket fall som helst. Jag gick hem till mormor och min älskade, underbara, söta mamma (ingen ironi alls här, bara uppriktighet) hämtade mig. Sen kastade jag i mig en macka och en kaka och började plugga matte. Har gjort det fram till nu (med paus för ätande av kräm och nybakat bröd). Känner mig extremt nöjd med mig själv med tanke på att det är så satans tråkigt med matte. Bläh. Men imorrn slipper jag skiten. Då har jag gjort mitt NKP och sen har jag bara del 1 kvar. Och den är inte svår.

Tyvärr är pluggandet inte slut i och med att matten tar slut. Jag har två prov till den här veckan. Tyska och historia... som jag ska ha MVG på annars slutar jag engagera mig i den här världen och lägger mig i min breda säng och ligger där...

Det blodar!

Publicerad 2007-05-07 07:47:32 i Sakerna

Well... Av ngn anledning har bibliotekarierna spårlöst försvunnit från biblioteket på morgonen. Följden är att vi stackars elever som kommer med tidiga bussar måste antingen roa oss med ngt annat än just datorer, eller ställa oss i den mkt kvava 500-korridoren och STÅ upp vid en dator. Mkt påfrestande och vi borde absolut vara värda ngt bättre. Men tydligen inte...

Helgen har iaf varit trevlig. Jag är stolt över mig själv att jag överlevt ännu en helg med familjen Konow. Den familjen är väldigt ... speciell =P Jag har tillbringat tiden med att ligga på en äng i solen (fast det blåste kallt), sitta på den soliga uteplatsen och plugga (har dock inte pluggat tillräckligt =S), titta på oerhört lång, ganska bra film. Vanity fair tror jag att den hette och ligga i en bred säng och vrida mig av skratt. David hade nämligen trampat på en glasbit och jag frågade hur det var med honom. Svaret blir:
- Det blodar!
Okej, det låter kanske inte värt att skratta åt. Men det var det. Herregud, Han såg så ynklig ut, stackars liten. Det blodar, snyft... Jag kunde verkligen inte sluta skratta åt det. Stackars David, han har en mkt hemsk flickvän =P

Men nu ska jag försöka lära mig hur verb böjs i perfekt på latin. Bläh. Vill inte. Vill mkt hellre ligga hemma i sängen och sova. Kom hem elva igår eftersom muppiga Johannes köpt biljett till sena tåget hem. Jag som ville åka tidigare. Han var förresten väldigt söt i helgen. Hans hår var lockigt efter att han haft flätor. Han såg precis ut som Jesus =P
 
Men latinverben var det. I perfekt...

Sara ist fertig!

Publicerad 2007-05-03 19:28:22 i Sakerna

Har pluggat klart nu. Är äntligen skrivit all tyska. Så tråkigt och jobbigt, dock väl värt mödan i slutändan eftersom det blir tusen ggr smidigare att plugga.

Borde visserligen göra lite matte också. Men orkar inte (vill inte). Palla, det är bara Berit som anser att man behöver repetera inför NKP. Hon är mupp. Jag tänker strunta i matten idag. Göra den imorrn, lite, kanske, på tåget. Som jag inte ens vet när det går. Måste ha tag i Johannes imorrn. Han borde ha en GroupWise-mejl... Undrar om han kollar den...

Sara spelar i studio

Publicerad 2007-05-03 18:11:31 i Sakerna

Var mkt roligt på flöjtlektionen idag. Jag och Lasse strövade ner till en studio och spelade in Fragile. Värsta bra blev det (förutom de ggr då jag spelade fel). Dock sket det sig en aning i slutet när Lasse skulle lägga på ett eko eller ngt. Allting kraschade typ. Datorn klarade inte av det. Men vi får väl hoppas på att det löser sig till nästa vecka =)

Nu ska jag plugga tyska, efter att ha kollat på Sofies Youtube-film (eller, inte hennes, men den hon skickade =P)

Sara skriver NKP (en massa)

Publicerad 2007-05-03 14:27:41 i Sakerna

En lektion kvar. Spanska. Usch. Känner verkligen inte för det idag. Skulle väldigt mkt hellre sitta i solen och plugga tyska och historia. Och den satans matten som Berit tydligen anser att man bör plugga livet ur sig på. Hon är verkligen inte medveten om att vi har fler än ett ämne. Allting i hennes värld kretsar kring den jävla matten. Usch. Hatar nationella prov. Inte kul alls.

Dock gick det bra idag =) ÄVen om sista delen av lyssnandet var sjukt svårt. Människan pratade ju skitfort, som om han ville säga tusen saker på etta andetag... Men läsandet var ganska lätt. Bara sista fyra sakerna som jag inte riktigt fattade. Men det klarar sig nog. Det känns värre att ha NKP i matte. Bävar verkligen inför det. Jag kommer inte vilja gå upp på tisdagmorgon... Missar dessutom min sovmorgon. Och missar min sovmorgon veckan efter också eftersom jag har NKP i tyska då. Bläh...

Sara leker pojk =P

Publicerad 2007-05-02 20:04:09 i Sakerna

Sitter här och njuter av att ha ett blått doftljus tänt, det doftar blåbär, mums =) Har varit dålig på att tända mina älskade ljus nu det sista. Det beror antagligen på att det inte är ngt ljusväder nu direkt. Men det struntar jag i. Här ska brännas ^^ Det värsta är att det här är mitt nästa sista. Sen är dom slut =( funderar på om jag ska spendera ordentligt med pengar på ett nytt eller bara köpa billiga på PA:s ^^ Det är ju så mkt annat man skulle vilja lägga pengarna på hellre än doftljus... Böcker bl a =P

Har fått låna Vi som aldrig sa hora av Sofie nu. Tänkte ha den som tåglektyr i helgen, den var lagom väsksize. Det är en aning jobbigt att släpa med sig 500 sidor tjocka böcker på tågen, det blir mkt tunga väskor då =P Det värsta är att jag måste ha med mig en tjock roman ner till Gnosjö i helgen eftersom min käre pojkvän börjat läsa den och han vill antagligen fortsätta... Men jag får väl tänka på att det ger muskler och lite mer motion =P

Vi dansde på gympan idag. Värsta trevligt var det =P Vals, foxtrot och typ polka eller ngt liknande ^^ Jag var manlig ett tag och dansade vals med Sofie, vi skulle lära oss att snurra.

Jag: Snurrade vi nu?
Sofie: Skratt.
Jag: Jag ska tvinga David att dansa vals i helgen!

Värsta trevligt att dansa ju =)

Sara surfar smink

Publicerad 2007-05-01 20:36:02 i Sakerna

Åhhh. Surfar smink. Så sjukt roligt att göra det. (Gjorde det på Davids dator förut, han påstår att pga det så måste han radera sin webhistorik, förstår inte vfr). Det väcker dock ett extremt ha-begär som inte kan stillas pga att plånboken protesterar högljutt....

Sara har lyssnat på politik

Publicerad 2007-05-01 20:00:09 i Sakerna

Jag fattar inte vart alla helger tar vägen. Det går så sjukt fort. I lördags kändes det som om helgen var oändlig. Tre hela dagar till. Sen är man uppe lite sent på natten. Vaknar lite sent på morgonen. Det dröjer innan man kommer ur sängen och dagen går utan att man hinner med riktigt. Rätt som det är är det mörkt och man börjar tänka på sängen igen. Scary =S

I vilket fall som helst så har jag haft en väldigt bra helg tsm med min älskade pojkvän =) Vi har visserligen inte gjort så mkt av värde (tror att vi tillbringat mer än 50 % av tiden i min säng, sovandes, tittandes på film eller läsandes) bara köpt säng, bred sådan, och i går kväll var vi inne i staden och strövade runt med Alex och Ida. Det var mkt trevligt även om David hela kvällen drev med dem och snackade politik... "Men hallå, väntar vi inte på de svaga individerna i samhället här, hur var det med gemenskapen och alla ska med?" Jesus, höll på att få ett utbrott på honom och jag och Ida sprang så småningom iväg från honom och Alex när de blev för jobbiga. Det värsta var att de sprang ifatt oss sen =P Strövade även ner till Plantis en stund men det var lagom kul där. Inget trevligt folk ju! Träffade bara på kusinen och Néa.

Men nu är det endast tre dagar i skolan innan det är helg igen =) Wie=)

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela