Sara

Dejt med kudden

Publicerad 2007-10-31 21:47:35 i Sakerna

Nope, mot sängen. Nu ska jag sova typ sju kvart i timmen eller ngt innan jag masar mig upp imorgon. Måste kolla busstider, ringa IdaPida och diverse adnra flickor för att prata skjuts och fika. Tur att det är käre pappsen som betalar tfn-räkningen ^^

Underbar dag

Publicerad 2007-10-31 21:17:02 i Sakerna

Har haft en sjukt härlig dag idag måste jag säga. I förmiddags satt jag och spelade Sims i flera timmar och efter det så åkte jag, Maria och Sofie till Skövde. Vi hade jättekul, sprang runt i affärer och drack varm choklad när vi fikade =) Jag handlade alldeles för mkt och har dåligt samvete, dock är det värt det =) Fast nu är det shoppstopp som råder fram till jul, förutom de obligatoriska julklapparna såklart. De två värsta vet jag redan vad jag ska köpa och de andra brukar ju lösa sig =)

Efter Skövde åkte vi iaf hem till mig och vi spelade spel, lagade (och åt) mat, åt godis och sjöng kareoke. Mkt roligt måste jag säga och nu är jag glad så det spritter i hela kroppen =) Dessutom landar min pojkvän på svensk mark ngn gång imorgon förmiddag (tror jag). Det ska bli sjukt skönt att träffa honom igen på fredag =) Imorgon ska jag dessutom träna, fika med Ida och sedan ut till Tilda för Halloween-mys på kvällen. Orkar nog inte klä ut mig, de får ta mig som jag är. Det lär nog bli väldigt roligt iaf =)

Mor&Dotter-mys i Gbg

Publicerad 2007-10-29 21:30:41 i Sakerna

Imorgon ska jag och min kära mor fara till Göteborg och göra sta´n osäker. Hon påstår att jag tvingat med henne dit och jag påstår samma sak, fast tvärtom. Så vi får se hur det hela gestaltar sig imorgon. Men det blir nog bra. Mamma och jag brukar ha kul ihop när vi shoppar. Om de tinte går ut på att ngn av oss MÅSTE hitta ett visst sorts plagg eller så. Då brukar det vara jävligt värre ^^ Men imorgon ska vi nog mest bara dra runt påstaden och fika och äta och shoppa onödiga saker. Så det lär bli mysigt =)

Njutning en lördagmorgon

Publicerad 2007-10-27 10:23:32 i Sakerna

Ensam hemma, resten av familjen är antingen på volleyboll-cup eller i staden och inhandlar leksaker och sprit =P Därför kan jag lyssna på bra musik utan att ngn klagar. Annars är det nämligen (nästan) omöjligt att lyssna på musik när man sitter vid datorn eftersom det antagligen sitter ngn vid tv:n och det är sjukt jobbigt med två ljud samtdigt... Jag menar mina älskade ballader kompletteras inte så fint med barnkanalernas ljud ^^

Fest igår och trots att jag åkte hem relativt tidigt är jag trött. Tycker synd om stackars Emma som har rätt mkt jobb framför sig med att städa upp efter allt folk... Men hon löser nog det också, den flickan klarar ju det mesta =)

Nu ska jag ta och rycka upp mig, ta en dusch och hoppa ur pyjamasen.

Dagens ros

Publicerad 2007-10-26 17:10:13 i Sakerna

Jag har nog Sveriges sötaste lärare. Idag pratade vi om Halloween på engelskan. Och helt plötsligt tar Märit upp en stor plastpåse och vad ligger i den? Jo, små strutar med spindlar på och inuti ligger det godis. Hur sött är inte det eller? Hur många lärare kommer på tanken att ge godis til sina gymnasieelever liksom?

Jag gillar Märit skarpt. och inte bara för att hon ger oss godis utan för att hon alltid försöker göra oss till viljes och för att hon vill oss väl. Hon VILL att vi ska lära oss.

Våffeldags!

Publicerad 2007-10-25 18:04:10 i Sakerna

Nope nu ska jag dra mig ner i köket och grädda våfflor. Mumsigt =) Fast det allra bästa sättet att äta våfflor är i fjällen efter en lång hård dagen i backen. Och självklart ska det vara båda hjortronsylt och grädde på. Underbart!

Helt slut

Publicerad 2007-10-25 17:09:21 i Sakerna

Var på gymmet idag pch sprang 30 minuter på löpbandet innan jag gick ner och körde på maskinerna. Var ganska slut efteråt kan jag ju säga. Det var nästan så att jag inte orkade ta mgi hem från bussen. Men jag uppbådade mina sista krafter även om cykeln inte gick särskilt fort =P Det avr ju sista ggn jag cyklade hem nu den här veckan. Eventuellt får jag gå imorrn men imorgon ska jag ju inte till gymmet, då är det inte så blodigt. Då är det överlevbart =)

Solig morgon imorse =)

Publicerad 2007-10-25 08:50:51 i Sakerna

Hade en bra onsdag igår, fast jag var helt slut när jag kom hem igen. På kvällen efter Vivace hade vi ju elevafton och jag kom inte hem förrän åtta ungefär. Lite jobbigt. Men jag var iaf ute och gick med Ellen och det var mkt trevligt får jag säga =) Den flickan pratar ju ganska bra själv hela tiden så man behöver ju inte säga så mkt, men jag fick nog in ett par meningar där ibland ^^

Fick sovmorgon av Teresita idag, det avr snällt av henen tycker jag allt =)

Men nu ska jag dra till min svenskalektion och lyssna på redovisningar. Sedan är det kör =)

Snygga jag

Publicerad 2007-10-24 07:47:17 i Sakerna

Jag måste säga att jag kände mig fruktansvärt snygg när jag gick till bussen imorse. Jag hade reflexväst, kostymbyxor nerstoppade i strumporna och gympaskor. Inte världens bästa kombination kanske men jag har en giltig anledning. Jag ville inte gå till bussen i högklackat, därav gympaskorna, och jag ville inte trampa på mina byxor, därav strumpstoppningen. Reflexvästen var till för att rädda livet på mig om ngn galning mot all förmodan skulle komma förbi. Det kom ingen. Men en reflexväst är ju alltid bra att ha iaf =P

Nu har jag dock tagit av mig den och gympaskorna, dragit upp byxorna ur strumporna och satt på mig högklackat. Nu är jag mitt gamla vanliga jag igen =)

Solen skiner ju!

Publicerad 2007-10-23 16:54:56 i Sakerna

Tralala, hemma igen efter en ganska härlig dag. Trots skridskoåkning och att jag låste in nycklarna i skåpet, inte så jättebegåvat. Som tur var kom min kära mor in till staden med extranycklarna. Och Sofie fick springa ut och hämta dem eftersom jag hade redovisning. Tur att man har mammor och kompisar som ställer upp =) Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Tror att jag ska parkera mig i min fåtölj med boken jag håller på att läsa och sedan blir det ju såklart Ugly Betty ikväll. Tänkte passa på att måla naglarna i ngn trevlig färg då också =)

Uppsatser

Publicerad 2007-10-23 09:54:52 i Sakerna

Endast en håltimme-timme kvar nu. Har gjort hälften om fem minuter. Dock den lätta hälften, men det löser sig nog.

Skrev engelskauppsats förut. Och det gick sådär lagom bra får man väl säga. Det kändes inte så bra. Å andra sidan så brukar det gå bra när det inte känns så bra...

Men men, får väl se hur det gick efter lovet. Då får vi antagligen reda påsvenskauppsatsen som vi skrev för ett par veckor sedan också. Den kändes ju bättre. Så den gick säkert jätteådligt=P

Nu ska jag äta kiwi, hoppas bara att det inte kommer förbi ngn lärare som beskyller mig för att kladda ner tangentbordet.

Framtiden blir lång och tråkig

Publicerad 2007-10-23 07:38:51 i Sakerna

Om ungefär en och en halv timme har jag håltimme på 1 h och 50 min. Ser inte fram emot detta: Har nämligen alldelels för lite att pysselsätta mig med. Har inte alls massa läxor att göra, tyvärr. Så jag lär väl få sitta här och genomlida en lååång och tråkig förmiddag. Men Erik brukar ju göra mig sällskap här och har jag tur så kan han muntra upp det hela lite.

Pastasås

Publicerad 2007-10-22 20:31:03 i Sakerna

Letar recept på pastasås till tjejkvällen (jag, Maria och Sofie, det lär bli kul =)) nästa vecka. Ska bara kolla med Maria om hon gillar kräftstjärtar. Hon äter ju inte riktigt allt den flickan. Men ska kolla det med henne så löser det sig nog =)

Nu är det en dag mindre till lovet =)

Resande

Publicerad 2007-10-22 19:08:27 i Sakerna

Som alltid var det segt att gå upp imorse. Jag vaknade inte ens när klockan ringde första ggn utan snooozade i sömnen, som tur är ringer den ju igen efter fem minuter. Då vaknade jag =)

Måndagmorgonarna är verkligen ingen höjdare. Och de blir ju absolut inte bättre av geografin. Det är segt att bara sitta och lyssna på Jan i en timme och tio minuter. Men vi fick iaf reda på proven idag och det gick helt okej får man väl säga =)

På spanskan fick vi skriva på en preliminär Barcelona-resa-lista. Förmodligen drar vi iväg en vecka i maj. Skönt =) Men jag lär ju få börja spara pengar nu om jag ska åka både til Barcelona och Berlin i vår...

Snart höstlov

Publicerad 2007-10-21 20:52:59 i Sakerna

Bara en vecka kvar innan det underbara höstlovet. Ska bli skönt att vila från skolan ett tag =) Jag ska tillbringa lovet med att umgås med folk, shoppa i Gbg med mamma och hälsa min käre pojkvän välkommen hem från New York (och neej då, jag är inte aaalls avundsjuk på att han ska dit). Det kommer nog att bli ett toppenlov!

Men, som sagt, först en vecka i skolan. Och nu ska jag nog dra mig mot sängen och ladda batterierna inför den oundvikliga måndagmorgonen som är här om en sisådär en nio timmar för min del.

Nattinatti!

Hösthelg

Publicerad 2007-10-21 18:23:25 i Sakerna

Har haft en bra helg. Igår var jag, David och Erik och kollade på Råttatouille och den var väl bra. Ingen höjdare men rolig på sina ställen. Sedan kollade vi på Alfie också och den var tråkigare än jag mindes den och stackars David led sig igenom hela filmen men var för lat för att orka resa sig upp ur soffan =P Idag har vi inte gjort så mkt. Det var tänkt att jag skulle pluggat engelska men jag hade glömt frågorna i skolan så det får bli på håltimmen imorrn istället. Jag och David tillbringade en stund med att baka äpplekaka istället. Sedan gick vi en promenad och när vi kom in åt vi varm äppelkaka och drack varm choklad. Underbart =)

Lyckad fredagkväll

Publicerad 2007-10-20 10:16:12 i Sakerna

Det blev en bra fredagkväll igår, till slut fanns det t.o.m. en tillgänglig förfest, visserligen blev det inte så mkt förfestande eftersom alla skulle gå när vi kom dit, men då fick vi iaf sällskap till Ålle och sedan stod vi en stund utanför innan vi gick in. Därinne var det  väldigt fint efter omgörningen, extremt trång toalett men dubbelt så stort dansgolv =) Skönt med dansgovlet eftersom det var så sjukt trångt förut. Kobojsarna var ju ingen höjdare men de började ju inte spela förrän typ halvett och jag och Sofie drog ju vid ett så det gjorde inte så mkt. Idag har jag ont i fötterna och är en gnutta trött (eftersom jag vaknade kvart över sju imorse och inte kunde somna om) men det är det bannemig värt =)

Greatness

Publicerad 2007-10-19 16:19:46 i Sakerna

Oh, det är fredag =)  Och ikväll ska jag och Sofie (och ev. Maria) ut =) Dock finns det (nästan) ingen förfest i hela staden men vi får ladda upp med mys framför Idol och Min bäste väns bröllop istället. Det blir nog bra det med =)

Imorrn ska jag, David och mina söta bröder på bio.

Och på fredag nästa vecka ska jag dra med mig Maria ut till Döve och festa =)

Inget kan dra ner mig idag!

Min nya drog

Publicerad 2007-10-18 17:27:43 i Sakerna

Jag är inne i värsta bakperioden nu. Tror att jag ska tälla mig och göra mintkyssar nu, och sedan kanske jag drar till med lite scones också.

Om det nu itne ska vara ägg i det ^^

Süssigkeiten

Publicerad 2007-10-18 17:01:37 i Sakerna

Kulturdagens matbuffé bestod nästan enbart av sötasaker, typ kakor och efterrätter. Och jag smakade på ganska många av dem =P Det fick till följd att jag kände mig mkt uppsvälld, oerhört uppsvälld. Men gott var det =) Och jag har nog gått/tränat brot en del iaf får man hoppas. Sofie och jag lär ju trava staden runt i jakt på föfest imorgon också så jag lär ju göra av med lite då också, plus att vi ska dansa inne på Terrassen också såklart =)



Bl a serverades Sachertårta, mumma =)

Kultur och träning

Publicerad 2007-10-18 07:50:45 i Sakerna

Ahm, jag känner mig sjukt duktig som redan har gjort dagens plugg-kvot ^^ Skönt att ha det gjort, nu kan jag bara koncentrera mig på att ha sjukt kul på kulturdagen och fösöka smuggla ut en av Eriks och Linnéas cheesecakes för att smäcka i mig den själv. Ska försöka tänka ut en plan på hur det ska kunna genomföras... Fast rackarns vet om man vågar äta den eftersom Erik har bakat dem ensam utan Néas handledning.

Well, idag är det alltså kulturdag och eftersom jag inte ska ha ngt latin efter så slutar jag klockan tolv. Då ska jag ner och hämta mina skor som varit på omklackning och sedan drar jag mot gymmet. Ska ha träning med instruktör idag. Gillar egentligen inte att ha ngn som står och kollar kritiskt på en när man svettas som värst men, men. Det går ju bra om det bara handlar om en gång...

Mittiveckan

Publicerad 2007-10-17 20:12:28 i Sakerna

Åhh, onsdagar är itnte min dag, absolut inte. Jag tillbringar ju hela dagen i staden och kommer inte hem förrän halv åtta. Då är jag helt slut. Visserligen så tillbringar jag ju drygt två timmar hos mormor och morfar mellan skolan och Vivace. Men det är sjukt jobbigt iaf av ngn konstig anledning. Kanske för att jag inte riktigt kan ta mig för lika mkt hos morföräldrarna som jag kan härhemma. Det har inga trevliga filmer att kolla på och deras internet är modem-uppkopplat. Inte jätteroligt. Men iaf, jag fördrev tiden där med att läsa lite och lösa lite korsord, fast det gick inget bra...

Sofie och jag var och köpte pålägg till Saras bröd idag. Det ska verkligen bli sjukt kul på Kulturdagen imorrn, bara vi får gjort de hemska uppträdandena ^^

Kakbak

Publicerad 2007-10-16 18:46:13 i Sakerna

Var på lite halvdåligt humör när jag kom hem idag. Dels pga att jag cyklat hem i regn och blåst, dels pga att jag bor untanför den kära staden... Hursomhelst, när jag är på dåligt humör brukar jag baka Det är värsta terapin och sedan kan man tröstäta det man bakat.

Idag hann jag dock inte så långt att jag tröståt, däremot har jag bakat totalt fyra sorters kakor. När jag väl kom igång blev jag bara mer sugen på att baka så jag fortsatte och fortsatte. Det hela resulterade i att äggen tog slut så den sista kakan kanske blir ltie halvknäpp eftersom det är ett ägg förlite. Men sak samma. Jag är inte på dåligt humör längre iaf. Och det är väldigt varmt i huset till följd av att har haft på ugnen. Bara det är ju värt besväret =)



Bl a så blev det schackrutor =)

Ugly Betty - Äntligen tillbaka!

Publicerad 2007-10-15 18:39:38 i Sakerna

På tisdag nästa vecka börjar Ugly Betty igen, härligt, härligt =) Har saknat det ordentligt över sommaren. Men nu ska jag bänka mig framför tv:n på tisdagkvällarna igen.

Men första ska jag smäcka i mig ett par varma mackor, är mkt hungrig.

Reflexväst

Publicerad 2007-10-15 17:50:29 i Sakerna

Det var höst imorse. Mörkt, dimma och ruggigt när jag cyklade till bussen. Hade självklart reflexväst på mig för att inte avlida pga ngn knäpp bilförare =P Det är inte så sexigt med reflexväst, men hellre osexig i några minuter än att bli påkörd. Dessutom är det inte jättemånga som jag vill impa på som brukar befinna sig i Gökhem klockan 7 på morgonen. Vad nu det kan bero på...

The Wedding Date

Publicerad 2007-10-14 20:40:47 i Sakerna

Jag och David hade en ordentlig filmkväll igårkväll. Vi kunde inte enas om vilken film vi skulle kolla på eftersom jag ville kolla på The Wedding Date vilken han (nästan) vägrade att kolla på eftersom den fått en överkryssad fyr i GP (tror jag att det var). Jag däremot är ju världens största fan av smöriga romantiska komedier så jag var helt inne på att se den. David tyckte att vi skulle kolla på Glory, en av alla dessa oräkneliga, (oftast) tråkiga krigsfilmer som alltid slutar med att hjälten dör. Så vi enades om att börja kolla på Glory, bryta för att kolla på The Wedding Date och sedan fortsätta med Glory efteråt.

Jag måste säga att The Wedding Date var precis lika smörig och mysig som väntat, och jag tyckte att den avr riktigt bra =) Dock fattar jag att alla (min pojkvän) inte tycker att den är så bra =P Glory däremot var lång, och tråkig. Och slutade med att hjälten dog.



Och vilken HUNK det var med i The Wedding Date.
Dermot Mulroney. Mumma =)

En kall helg

Publicerad 2007-10-14 19:51:43 i Sakerna

Hemma igen, och sitter här och fryser. Som vanligt. Har virat in mig i en schal och dragit på mig raggsockar så nu är det dock en aning bättre än det var för en stund sedan. Men jag tycker inte om att det är så här. Jag är så trött på att frysa, tillbringade ju hela förra vintern med att frysa och tänker absolut inte tillbringa hela den här vintern med att frysa. Att jag fryser i skolan är ju inte så mkt att göra åt men att jag fryser härhemma kan man ju faktiskt göra ngt åt. Funderar på att hota min käre far med att om han inte börjar elda så att det blir varmt tar jag mitt pick och pack och våldgästar min mormor och morfar. Det känns onekligen väldigt lockande, där har de ju iaf varmt!

Har frusit hos David också i helgen. Men är det för jävligt där så brukar han tända brasan i biblioteket och sedan sitter vi där och myser, härligt värre =) Tyvärr är ju våra kakeluignar i det här huset inte i fungerande skick, annars tror jag att det skulle göra väldigt mkt för att hålla huset varmt om vi kunde elda lite i dem vid behov...

Småprat

Publicerad 2007-10-12 17:36:37 i Sakerna

Äntligen fredag =) Det känns alltid så härligt att vakna och veta att det är fredag. Underbar känsla =) Ska sätta mig på tåget till David om en och en halv timma. Ner till Jkp får jag sällskap av Sofie och vi lär ju tjöta lite skit då =) Sedan får jag äntligen se min underbare pojkvän igen =) Har saknat honom den här veckan, som vanligt ^^

En bra dag idag =) Sovmorgon, övningskörning och fredagsfika på lunchen. Mysigt värre =) Efter skolan inhandlade jag dessutom ett par jeans och ett par shorts så jag är oerhört nöjd p.g.a. det också =) Tänkte ha shortsen på Ålle nästa vecka. Jag och Sofie har bestämt oss för att vi ska ha pojkvänsfri kväll. Så vi får väl släppa bomben i helgen nu, få se hur reaktionerna blir...

Men nu ska jag ta och sminka mig och slänga ner det sista i necessären.

Budgetgodis

Publicerad 2007-10-11 17:38:59 i Sakerna

Nu ska jag ställa mig och rulla chokalbollar. Det ska vara ersättning för godis i helgen. Varken jag eller min pojkvän känner nämligen för att inhandla ngt godis. Jag köpte förra veckan, och han den snåle jäveln vill inte handla den här veckan eftersom han ska till New York och måste spara sina pengar. Bullshit! Han har råd med lite lösgodis tycker jag... Men hans undanflykt är: "Men, det finns inget billigt lösgodis i Gnosjö."

Ich werde nach Berlin fahren!

Publicerad 2007-10-11 16:51:38 i Sakerna

Jag ska till Berlin i vår. Närmare bestämt i Mars ngn gång. Och det ska bli så sjukt roligt =) Jag och Sofie ska vara ute seeent på nätterna och köpa tyskt godis har vi bestämt oss för. Och spy på färjan till och från Tyskland ^^

Nej, men allvarligt talat. Det kommer bli jätteroligt att åka iväg. Se Berlin, titta på ett koncentrationsläger (vilket väl inte är så roligt men väl så intressant), shoppa och kanske eventuellt festa ngn kväll också ^^

Berlin, hier kommen wir!

Solen var borta =(

Publicerad 2007-10-11 07:42:06 i Sakerna

Imorse upptäckte jag att solen inte hade gått upp när jag satt på bussen. Det var lite deprimerande måste jag säga. Alltid förut har jag irriterat mig på att solen lyst mig i ögnonen. Men idag var det ingen sol alls =( Jag vill faktiskt hellre att solen ska lysa mig i ögonen på morgonen än att den inte syns alls...

Det var kallt dessutom, typ två plusgrader eller ngt. Uscha, hade egentligen behövt ha mössa på mig. Men jag tänkte inte på det. Dessutom är det ju lite tråkigt att ta på sig mössa. Som om man kapitulerar inför hösten/vintern lite liksom.

Men jag ska inte klaga alltför mkt. Det skulle kunna vara värre. Det skulle kunna vara så att jag öht inte ägde ngn mössa. Då hade det varit riktigt illa.

Begagnad skönlitteratur

Publicerad 2007-10-09 17:44:22 i Sakerna

Min kära mor inhandlade fem böcker till mig idag på Kupan. Så nu ahr jag grerjer att läsa igen =) Har ju inte behövt oroa mig för de tpå ett tag eftersom jag köpte massa bcker i somras, men nu är den sista av dem snart slut.

Min mammas kommentar var: Jag köpte bara tegelstenar så att de skulle räcka ett tag.

Äldre och yngre småbröder

Publicerad 2007-10-09 17:09:50 i Sakerna

Har precis förhört min äldre lillebror på engelskaglosor. Den stackaren har prov imrgon och det verkar inte som om han har stenkoll på det direkt ^^ Men det går nog bra, han är ju en smart liten pojke =)

Nu kom min yngre lillebror hem. Han låter lite mer än vad min äldre gör (om inte den äldre har på sin hemska hiphop-musik förstås).

Och jag har haft en bra dag. Jag har tillbringat större delen av tiden med Erik i biblioteket först med att hjälpa honom med latinet, sedan hjälpte jag Sofie med matten och till slut diskuterade jag kvinnors sexvägran med Erik, Sara var med på ett hörn också... Det låter väl trevligt?

Fikasugen =)

Publicerad 2007-10-08 15:08:03 i Sakerna

Nu vill jag fika... Alltid trevligt att fika på måndagar eftersom det är typ den enda dagen som alla i min familj kan fika samtidigt.



Riktigt såhär lyxigt fika blir det nog inte idag. Men väl en macka och en bulle =)

Det tar sig (sa pyromanen)

Publicerad 2007-10-08 14:41:54 i Sakerna

Det var definitivt mådagmorgon imorse. Det kände jag när jag försökte gå upp. Det var oerhört jobbigt att ta sig upp ur sängen. Jag var seg hela morgonen och fick därför trampa i ilfart till bussen vilket fick till följd att när jag var framme i skolan såg jag ut som en måndagmorgon också. Håret var förfärligt. Jag var seg hela geografin men på tyskan piggnade jag till eftersom vi roade oss med att lyssna på olika låtar och sedan bestämma oss för vilken vi ska sjunga på kulturdagen nästa vecka. Det blev Schnappi. Och det blir nog bra, bara vi hittar den riktiga versionen för den Margareta hade var konstig. Margareta såg lite lidande ut när det visade sig att de flesta ville jsunga Schnappi men hon gjorde inte motstånd. Hellre Schnappi än Deutschland über alles liksom.

Efter skolan drog jag gymmet, trots träningsvärk i baksidan av låren. Och det gick bra det med, sedan övningskörde jag hem och klarade det riktigt bra också!

Hoppas att trenden fortsätter och att dagen bara bli bättre och bättre!



Och solen sken också =)

Brudbowling =)

Publicerad 2007-10-06 21:14:51 i Sakerna

Bowlade med Kikki, Josse, Ellen och Marie idag. Fruktansvärt kul hade vi =) Skrattade och snackade skit och blev sura när klotet gick i rännan =P Jag fick in ett par strikes också och då är ju min dag gjord ^^ Sedan åkte vi till Aroy och käkade. Det var gott och så starkt att tårarna rann. Vi pratade och skrattade och hade det härligt =) Egentligen borde vi göra sådant oftare och inte bara vid speciella tillfällen.

Sedan skjutsade Marie hem mig till min stackars väöntande pojkvän. Fast det verkade inte som om han lidit ngn nöd i min frånvaro. Han satt och kollade på Simpsonsfilmen med mina bröder. Hur man nu står ut med att kolla på Simpsons ngn längre stund är för mig en gåta. Men jag antar att det finns folk till allt.

Eftermiddag i skolan

Publicerad 2007-10-05 14:46:57 i Sakerna

Trist, tråkig dag i skolan idag. Väldigt tråkig. Och till råga på allt har Néas mamma fritidstjänst så det finns ingen skjuts hem heller. Så nu blir det till att sitta i skolan i 40 minuter tilloch vänta på bussen. Men men, så är det. Ljuspunkten är ju iaf att David kommer ikväll. Ska bli skönt att träffa honom igen. Har saknat honom mkt nu den senaste veckan. Vi ska nog bara ha en skön kväll och kolla på Casanova och äta marknadskarameller. Ska bli mysigt =)

Imorgon ska jag bowla med Ellen, Kikki, Josse och Marie.Det ska också bli kul =) Det är så skönt att Ellen är hemma igen, man har saknat henne det här året.

Marknad = godis =)

Publicerad 2007-10-04 19:40:51 i Sakerna

Förutom de förut nämnda kanelbullarna har ajg även inhandlat marknadsgodis idag. Man måste ju passa på när det är marken i staden och jag tänkte att jag kunde gottgöra min älskade helt underbara pojkvän för den uteblivna lördagkvällen... Lite köpt kärlek, men vägen till mannenes hjärta går ju genom magen så det borde ju funka =P

Att jag dessutom tycker att marknadsgodis är grymt got har ju inte aaaalls med saken att göra =P

Köpte två par handskar på marken också (eller, mamma köpte egentligen =P). Ett par rosa och ett par svarta. De rosa var egentligen helt onödiga, behövde bara ett par svarta. Men vem kan motstå ett par ceriserosa handskar i mocka? Inte jag, definitivt inte jag... Dte blir mysigt i vinter när allt anant är segt och tråkigt. Då ska jag komma där med mina rosa handskar och lyusa upp tillvaron för folk.

Kanelbullens dag =)

Publicerad 2007-10-04 18:04:45 i Sakerna

Har smäckt i mig nästan 3 kanel bullar idag (2 3/4). Inte jättenyttigt men ajg har ju tränat på gymmet också och gått en del så jag hoppas att det inte är alltför illa. Nu ska jag dessutom snart smäcka i mig en kokosboll eftersom min moder köpte sådana till min broder på marknaden. Och han fick lite godis av mig så då får jag en kokosboll av honom, bra byte tycker jag allt =)

Men nu ska min bror gå in på tamagochis hemsida så jag får nog avsluta det här lite smidigt.

Solig dag =)

Publicerad 2007-10-03 20:14:38 i Sakerna

Bra dag idag. Det var soligt ute och vi slapp engelskan som var sista lektionen och därför fick vi sluta en timma tidigare. MKT trevligt på min ära =) Det är så skönt när sådant bara hände oförhappandes =P Så jag gick ner till staden en sväng i solen och sedan upp till mormor och morfar. Där målade jag naglar och läste förutom det obligatoriska pluggandet, engelska och tyska var det idag. Borde egentligen läst igenom mina anteckningar till uppsatsen imorgon men jag är verkligen inte alls motiverad till det! Usch, jag tycker INTE om uppsats. Vilket Maria påstod att jag gjorde idag. Då tittade jag konstigt på henne och underströk att nej, jag tycker INTE om uppsats, finns det egentligen ngn som gör det?

Ytterligare en positiv sak med dagen är att det är onsdag. Det innebär att halva veckan är gjord och om endast två dygn (knappt) kommer jag att träffa David igen. ska bli skönt eftersom vi inte setts på nästan två veckor nu. Det är hårt ska jag säga... Men nu ska jag snart gå och lägga mig. Är mkt, mkt trött...

Skövde och framtid

Publicerad 2007-10-02 20:16:31 i Sakerna

Hade studiedag idag. Det skönaste med det avr definitivt att jag kunde sova länge. Sov till kvart i tio och pluggade sedan fram till lunch. Borde egentligen pluggat mer tyska men orkade faktiskt inte. Jag får plugga lite extra imorgon stället så löser det sig nog. I eftermiddag var jag med Ida i Skövde.Vi sprang runt i affärer och fikade på Resecentrum (Eftersom IdaPida inte kan fika ngn annanstans =P). Vi träffade på Alex också och jag beklagade mig lite extra över att David är så långt bort =( På tåget hem diskuterade vi framtid och vart vi vill bo. Vi kom fram till att vi antagligen kommer att komma tillbaka till Fkp längre fram... Faktiskt är det inte jättehemskt. Även om det ju lär bli skönt att komma bort härifrån när man slutar gymnasiet....

En bra dag idag

Publicerad 2007-10-01 20:02:56 i Sakerna

Mot förmodan gick det faktiskt helt okej att gå upp imorse. Även om jag inte gick och lade mig så tidigt som jag hade planerat igår... Men jag hade bara tre lektioner idag så jag antar att det berodde på det. De tre lektionerna var helt okej. Visserligen höll jag på att somna på geografin för det var sjukt segt men annars gick det bra. Fick gjort mkt på håltimman också så slapp jag plugga när jag kom hem. Efter skolan drog jag till gymmet, Ellen var inte där så jag fick klara mig ensam men det gick bra det också. Även om det blev en ganska kort sejour...

Ikväll har jag varit i Kyrkans Hus och pysslat tsm med Tilda, Lager och diverse barn. Mysigt att träffa flickorna igen. Nästan som gamla tider =P

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela