Sara

Sara <3 Melodifestivalen^^

Publicerad 2007-01-31 20:09:54 i Sakerna

Lördag kväll kommer jag sitta bänkad framfö tv:n och inget lär få mig därifrån=P Melodiestivalen är ju värsta wonderful=) Dock är det säkert som det brukar vilket innebär att alla deltävlingar utom en innehåller endast dåliga låtar. Det är dåligt, mkt dåligt...

Meodifestivalen

Kommentarer

Postat av: Skurt.

Publicerad 2007-01-31 20:51:00

Hej, Med tanke på att jag ska kritisera nu vill jag helst vara anonym , men för att underlätta så kan vi säga att jag heter.. ehmm.. Skurt, bra va?
Jo det är så att jag under en längre läst din blogg och jag kan inte låta bli att ta fram mitt notepad och anteckna vissa saker du skriver. tex: "Well, nu ska jag resa mig uppoch gå tre meter och hämta lypsyl eftersom jag håller på att avlida pga läpptorrhet" eller varför inte ""För övrigt är mina fötter genomblöta och svinkalla eftersom det var blött att gå till bussen imorse." Hur många tror du är intreserade av det egentligen? visst får du välja vad du vill skriva om , men vafan . jag och antagligen hela jävla bloggvärlden skiter fullständigt i om du vill ha NTN dag eller inte. Jag brukar inte skriva så mkt i mitt block , det händer ibland . Men du har fått mig att döpa den efter dig, "Saras helt jävla sjukt onödiga saker som inte en jävel kommer ha varken glädje eller sorg av." Så håll dina patetiska jävla berättelser och vulgära åsikter för dig själv , och skriv om intressanta saker som folk bryr sig om. Ditt te-drickande monster med torra jävla fötter fötter. / SKURT .

Postat av: Konow

Publicerad 2007-01-31 23:12:11

Du, skurt, sluta läs då för i helvete!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela